• assdf
    Szerintem minden épeszü ember szokott puskát irni, ahogy te is irtad hogy irtál, már csak a biztonság kedvéért is. Másrészről viszont az hogy te nem vagy képes puskát használni ez a gyakorlati érzékedre hibájára vall, és hiszed vagy nem a legtöbb céget nem az érdekli hogy fejből tudod-e a leveli békák szaporodási szokásait, hanem hogy mennyire tudod alkalmazni a gyakorlatban az elsajátitott tudást.
    Harmadrészt meg te tényleg nagyon jó suliba járhattál, én müszkai informatika szakon rendszergazda szakirányon tanultam a BMF-en, és mit ne mondják kb. 80%ban villamosmérnöki meg elektronika dolgokat tanultunk (mikrokontroller programozás, számlálók készitése mérése stb stb) mig programozást (c-t) tanultunk egy félévig heti két órában, linuxot tanultunk 1 félévig kb heti 3 órábán... és most helyezkedjek el rendszergazdaként úgy hogy szinte még alig láttam linuxot viszont tudok microkontrollert programozni... bezzeg a villamosmérnököknek meg folyamatosan a c-t meg az assemblyt erőlteték...
    szóval én rengeteg puskát irtam, mert minek tanuljam meg a teljesen felesleges tudást a hasznos helyett? De mondhatok más példát is, közgázból tanultunk üzleti terv készitését meg hasonlók de még soha az életben senki meg nem mutatta hogy hogy kell egy adóbevallást elkésziteni... Na most van egy tippem hogy melyikre lesz előbb szükségesm... És igy tovább lehetne ezt még sorolni, de azt hiszem a sok puskázás oka az hogy a mai magyar oktatás 90%ban használhatatlan, szakmától távoli, lexikális tudást tanit aminek eredményeképpen van annyi fiatal diplomás munkanélküli ebben az országban (a használhatatlan tömegszakokró (pl bölcsész) már nem is beszélve..)