• Komolytalan
    "a személyi kultusz teremtés terén messze-messze vezet a csákó"
    Olvasol te manapság híreket? Fletó akar lenni az mszp elnöke is ellenjelölt nem mer jelentkezni (anno Orbánnál ezt rótták fel, hogy 1 személyben akar minden lenni), plusz fletó nyomja befelé Kóka-havert az szdsz elnöki székébe is, aki majdnem hamarabb lett miniszter, mint szdszes. Miniszter is miatta lett, Debreczeni által írt könyvben így emlékszik a fletó az esetre: „Kuncze akkor, az expozé napján, szerdán odajött hozzám a Parlamentben, hogy hát akkor a Pistának (Csillag István miniszter) maradni kell, mert nincsen más jelöltje. Mondtam: nem fog maradni. Egy dolgot tudok neked segíteni. Nagyon őszintén. Ismered te Kóka Jánost? Mondta, hogy ismeri, és nagyon jó véleménnyel van róla. Kérd fel miniszternek, mondom. De nem fog egy ilyen tehetséges üzletember bejönni a politikába, válaszolta Kuncze. Erre én: ezt a munkát már elvégeztem helyetted, már beszéltem vele. Szóval ne lepődj meg, ha azt fogja mondani, hogy más már felkérte. El fogja vállalni. Kérd fel miniszternek. Így lett az ő minisztere Kóka János. Hogy az SZDSZ-nek mit mondott? Nem tudom, ez az ő dolga.”
    Szóval ezt a személyi kultusz dolgot át lehetne gondolni szerintem.