56
  • benjoe
    Nevetségesek vagytok.
    Itt vitatkoztok h. melyik a nagyobb ..., és közben nap mint nap nyelitek a ...-t. Tenni kell ellene, nem mutogatni meg köpni a másikra, miközben azt sem tudod, hogy kicsoda itt a nagy internet homályában.
  • fflx
    "a személyi kultusz teremtés terén messze-messze vezet a csákó"

azert azt is vizsgald meg, melyik mennyi ideje nyomatja sajat magat az elvonalban. azok kozul, akik vikivel egyutt kezdtek, talan mar csak a kuncze aktiv (de mar o se sokaig) viktor meg olyan gorcsosen ragaszkodik, hogy el se bir kepzelni mast a sajat helyeben. (Kosarol mit is mondott )
  • fflx
    egyebkent ez nem egy ilyen politikamentes portal???

es mellesleg mire lehet egy ilyen DVD-t hasznalni, kinvallatasra, vagy micsoda?

Katasztrofa!
  • Komolytalan
    "a személyi kultusz teremtés terén messze-messze vezet a csákó"
    Olvasol te manapság híreket? Fletó akar lenni az mszp elnöke is ellenjelölt nem mer jelentkezni (anno Orbánnál ezt rótták fel, hogy 1 személyben akar minden lenni), plusz fletó nyomja befelé Kóka-havert az szdsz elnöki székébe is, aki majdnem hamarabb lett miniszter, mint szdszes. Miniszter is miatta lett, Debreczeni által írt könyvben így emlékszik a fletó az esetre: „Kuncze akkor, az expozé napján, szerdán odajött hozzám a Parlamentben, hogy hát akkor a Pistának (Csillag István miniszter) maradni kell, mert nincsen más jelöltje. Mondtam: nem fog maradni. Egy dolgot tudok neked segíteni. Nagyon őszintén. Ismered te Kóka Jánost? Mondta, hogy ismeri, és nagyon jó véleménnyel van róla. Kérd fel miniszternek, mondom. De nem fog egy ilyen tehetséges üzletember bejönni a politikába, válaszolta Kuncze. Erre én: ezt a munkát már elvégeztem helyetted, már beszéltem vele. Szóval ne lepődj meg, ha azt fogja mondani, hogy más már felkérte. El fogja vállalni. Kérd fel miniszternek. Így lett az ő minisztere Kóka János. Hogy az SZDSZ-nek mit mondott? Nem tudom, ez az ő dolga.”
    Szóval ezt a személyi kultusz dolgot át lehetne gondolni szerintem.
  • Komolytalan
    És, ki is mondta, hogy nem veszem meg? Amúgy meg haverod az apád f.sza, amit csókolgatsz.
  • HJPOWER
    "Én soha sem hazudtam" Már ezért a kijelentéséért hajlandó lennék megvenni :D
    De még a szommszédnak is, röhögjünk együtt. Ja bocsánat, ki mondta, hogy nem igaz? :))))))))))))))
    Ennyit a Orbiról ;)
  • AljasGetto
    Nah, sehol egy pozitív vélemény??? Méééééér???
    Csak nem azért, mert ez tényleg nevetséges?
    Orbán hívők, hol vagytok!!!????
    (Mielőtt megköveznétek, a másik oldalt is pont ugyanannyira "szeretem", de mint a példa mutatja, a személyi kultusz teremtés terén messze-messze vezet a csákó...)
  • Jack Bauer ahős
    Ez most nem a Gyurcsányozás ideje kishaver. Meg fogod te venni ezt a lemezt, én már látom... :D
  • kbupdate
    sg.hu BULVÁR magazin IT álnéven.
  • Komolytalan
    Engem érdekelne. Meg ha lenne Gyurcsánytól is hasonló, akkor azt is megvenném. Aztán fognék 1 A4-es papírt, és húznám a strigulákat, hogy hány ellentmondást találok bennük. Ok, Gyurcsány nyilvánvalóan nyerne e téren, merthát őt hazugságban felűlmúlni szerintem lehetetlen, de azért az arányokra kíváncsi volnék.
  • Garfield
    Főoldal -> IT/Tech-hírek röviden -> DVD-t adtak ki Orbán beszédeiről

És ezt így hogy?
  • hPi
    Francba! És én most vettem meg a Karib tenger kalózai 2-t DVD-n!!! Ahelyett, hogy erre az értelmes, társadalmi igényeket messzemenően kielégítő, Győzike-show minőségével vetélkedő anyagra költöttem volna spórolt pénzem
    "aját elhatározásából a saját költségén"
  • concrete
    gondolom, ennek a célja az, hogy akiknek nincsen kábeltvje, az is tudhasson a hirtv által 'közvetített' fontos, páratlan és pártatlan, kizárólag szeretetet közvetítő műsorairól, ezekről a fontos beszédekről;
    volt ennek egy elődje, a demokrácia tv vagymi, az is dvd-n jött ... de megbukott ...

érdekes előképként vetném fel az internetto viszonylagos elődjét az ABCD interaktív magazint ... de ebből akár rémképet is gyárthatunk a jövőben; orbán portál, demokrácia portál, végső igazság portál ...
  • mousee
    politikai dvd...ezt is megértük... ha már orbán viki megvolt, akkor jöhetne a gyurcsány feri dvd is :)

Lehetne rajta extra parlamenti kiadású képernyővédő, amin egy országgyűlést mutatnak... be lehetne állítani, hogy hány politikus legyen, ebből hány olvasson újságot, hány játszon a telefonjával, és hány aludjon... :) (persze lehet randomban is...)
  • Indigo
    Vááááó! Egybe meglehet nézni az Orbán-féle demagógiagyűjteményt? Szuper!
  • Dinosaur
    És ez kit érdekel?