Az első érdekes fejlesztés mióta kijött a Google Earth
-
(na az elöbb nem rakta be a képeket, remélem most beteszi. Ha nem, a gallériámban megtaláljátok őket a World Wind mappában)
Na átléptem admin felhasználói profilban, és itt megy a progi :D
Hát.. érdekes lett. A Google Earth millioszor jobb, legalábbis számomra. Ez a program arra jó, hogy nézegessél hurrikán képeket, hőtérképet, meg megnézhessük messziről a csodás Jupitert, Marsot. Sőt, még csillagfelhőt is lehet sasolni, pár dologra egész közel is lehet zoomulni. De ennyi.
Pár képet beszúrok, aztán megyek vissza tanulni :)
Szóval New York nálam igy néz ki. Ez a legjobb felbontás, ha közelebb megyek csak szürke-fekete pacák vannak (oké, itt kéne lenni a képnek, és még vagy 5 másiknak :S csak nálam bugzik?):
Las Vegas már valamivel jobb. De hát GE-öt nem érheti utol:
Itt van, azt hiszem, egy pulzár közelebbről. Látszik hogy sok képdarabból rakták össze, és az illesztési és egyébb képhibák mindenhol megtalálhatóak, de hát annyi baj legyen. Itt érdemes nézelödni, én csak erre közelítettem rá:
A Jupitert nem hagyhattam ki.. csodálatosan szép. Nem is tudtam, hogy tudjuk milyen a felszín alatt a bolygó, de van olyan opció is. Tele kráterrel szegényke. Én csak a gázfelszínről csináltam képet:
Van jó sok opció a programban, én egy nem tudom miről :D csináltam shootot. Egész pofás:
Szépséges Európánk éjszaka:
És végül egy lélegzetelállító látvány, nappal:
Szerintem akik imádják a légkört, felhőket, hurrikánokat, hőmérséklet adatokat és egyébb izéket nézegetni, analizálgatni, annak be fog jönni a program. Piszok sok opciója van. Aki csodás tájakat, városokat akar látni, az meg maradjon csak a Google Earth-nél.
Bár mondjuk nem találtam meg a videóban mutatot kameraforgás opciót, mikor lemegyünk egy hegyhez, és minden szögben megnézhetjük.. sőt a Napocskát sem sikerült behoznom. Lehet ezekben a verziókban, ez még lehetetlen. Ha mégsem, akkor súgjátok meg hogyan hozhatom elő.