Szilveszti Állatvédők
-
Meg azt utálom, hogy a sok barom, vadbaromarcú, nagyképű, közben eszileg egy zero, paraszt, [stb] kancsók, iskolából hazafelé jövet, elkezdik többiekhez dobálgatni a petárdát, ha meg rászólnék egyikre, akkor meg körülötte az összes, hozzá hasonló vadbaromarcú elkezdené rám dobálni a petárdát. Bár én rosszat nem szoktam kívánni, de pl. ezeknél kivételt teszek...
Én is szoktam petárdázni, és őszintén bevallom, szeretem az állatokat néha ijeszgetni is mértékkel. DE nem dobálok be máshoz petárdát, utcán sem petárdázom, általában itthon dobok el egy kettőt, vagy határban, de nem a kutya/macska közelében, és vigyázok arra is, hogy kárt ne okozzak.
De hogy kis p*cs*k, vagy a nagy p*cs*k dobálják másra, állatra, vagy esetleg rám a petárdát, ezt nem kicsit, nagyon felháborítónak tartom, és ERŐSSEN MEGKÉNE KORHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL bűntetni őket, kisebbeknek erősebb ejnye-bejne, a nagypofájúaknak meg akár PÁR HÉT SZABADSÁGVESZTÉS adnák ki. És miért? Petárda nem csak ijeszgető eszköz, hanem veszélyes is!