Szilveszteri állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tényleg ha én állatotkínozok akkor az bûncselekmény, de ha egy kutya engem megtámad kit érdekel?
A részegek ordítozására ugyanúgy van jogszabály - ugyanúgy felhívhatod a rendõröket, és bejelentheted náluk.
tavaly be volt tiltva mégis rengetegen tüzijátékoznak. szal fölösleges h tiltva van e vagy nincs, aki be tud szerezni be is fog, és fog petárdázni. 😊
az, hogy hogyan az az õ dolga.
kb olyan a helyzet, hogy rossz, ha éjszaka közepén az ember aludna és jönnek a részegek ordibálózva, és felkeltik hajnali kettõkor, de nemtud mit csinálni sajna...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
petárdázás???tiltsuk be mert zavarja a kutyát.de még véletlenül se azért mert az embereknek kilõtték vele a szemét
állatkínzás???kinyomozzák h ki a tettes és börtönbe vele.de ha engem kirabolnak ááá akkor semminyomozás megszûntetésérõl határozat.kész
hát a....****
na de ez már off is
Kisvárosban lakom, és még régebben, mikor kicsi voltam és együtt szilvesztereztem anyuval-apuval akkor éjfél után mindig elmentünk sétálni egyet a városban éjfél után, meglátogatni a rokonokat/barátokat és boldog új évet kívánni. Elég sokan így tettek nálunk, emlékszem nagyon szerettem.
Most aki ilyesmit akarna tenni az sem tudja, mert éjféltõl kb. kettõig folyamatosan megy a durrogás, ami még nem is lenne akkora baj, de pár értelmes ember az emeletes házak ablakából/erkélyérõl szórja a petárdát kosárszám mert az ugye milyen jó... Azokról már nem is beszélve, akik remek humorérzéküket úgy bizonyítják, hogy a másik kertjébe/erkélyére esetleg lába elé vagy a nyakába dobják a petárdát, mert haha az de vicces. Nemhogy kutyával-gyerekkel nem lehet kimenni, de néha még felnõttként is szabályosan veszélyes. Ehhez persze hozzátartozik, hogy osztrák határ mellett lakunk, és már akkor is petárdáztak mikor még szigorúan tilos volt, mert könnyû beszerezni, de most, hogy olcsó is meg lehet is még durvább a helyzet. Bár arra számítok, hogy pár év elteltével lecseng majd dolog-ha szabad is, meg mindenki csinálja akkor ugye máris nem olyan csábító a dolog....
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
#50: Ezt én is így látom! Én kertes házban lakok de még is hogy a szomszédaim ne haragudjanak meg felszedem a kutyám után a piszkot! És azt az embert meg elitélem aki panelházba kutyát tart!
Erre van egy érdekes sztorim nagyon régen születésemtõl 8 éves koromig én is ilyen betonházba laktam és alattunk lévõ szomszédnak volt egy kutyája! A szomszédok feljelentgették mert a kutya sokat ugatott, erre megmûtették és kiveték a hangszálait! Ezt azzal magyarázták hogy annyira szeretik akutyát hogy nem bírnak megválni tölle. Ez olyan mintha megnémítanék valakit ezt is elitélem![/courier]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ha van egy állatod akit védesz mindentõl, akkor szerintem egyszer egy évbe megérdemli, hogy a lakásba maradjon egy éjszakát. A lakásból nem fog megszökni. A hangok miatt, ideges meg fél is elismerem, de komolyabb baja nem lesz.
Szóval, ha szereted a kutyádat, akkor beengeded a házba és kibírsz egy éjszakát. ha meg elszökik mert kinnt hagytad akkor ne a petárdát dobálokat szidad meg utáld hanem magadat!!
Divatcsapatok OLÉ!
ReaL MaDRid x siempre
tûzijáték meg megint más,mert az 20-30 perc,aztán kuss van,esetleg pár emberke csinálja magának a fesztivált,de az sem tart általában 5-10 percnél,meg azt legalább az ember is szívesebben megnézi.a petárdázás meg már most megy itt,ahol élek,és még hol van szilveszter...
ReaL MaDRid x siempre
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Megérdemli <#mf1>#mf1>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Dehamár.
A petárdásokkal az a gond, hogy többségük retardált kis nyominger. Aki élvezi, hogy durrogtat az utcán, mindenki másra a frászt hozva, a saját és mások testi épségét veszélyeztetve, az nem lehet normális. Nekem is a kis suttyók lövöldöztek már be rakétákat a kertembe (meg locsolták le olajjal a kocsimat), de ha kimegyek és esteleg letépem a fejét, vagy ha már felbasztatta a kutyámat, esetleg kiengedem, hogy vele beszéljék meg (hátha utána megnyugszik), akkor ugye én lennék a mumus.
EZ van amúgy minden szinten ezen a rohadt világon. A csõcselék nyugodt lélekkel zaklathat és szívathat téged, te meg tûrd mosolyogva, mert különben még téged jelölnek meg antiszociálisként, hogy nem tombolsz velük az utcán. Nekik vannak jogaik, neked meg kuss. Legjobb, hogy fényes nappal, benzines kannával a kézben megfenyegetik az ÉN anyámat, hogy rágyújták a házat. Érdekes, velem próbálnák ezt megtenni!
Az ilyen aljanépség húzzon haza és a saját házában/lakásában durrogtasson, mivel ÉN SEM megyek az õ portájára hõbörögni. Ez így korrekt. Aki ezt nem érti, az nem is fogja soha, mert nem volt gyerekszobája és nem tanították meg rá, hogy nem szarunk mások orra alá puszta szórakozásból.
ÉS nem hiszem, hogy négyelemista tahóknak kéne tûzveszélyes robbanóanyagot adni a kezébe, hogy próbálkozzank vele nyugodtan, hátha felgyújtják a fél várost, én meg fizethetem a tûzoltókat (mer a suttyók gyorsan futnak ám)! Majd ha résztvesz egy (nevezzük így) "Állami Tûzvédelmi Petárdagyújtó és Hajigáló Tanfolyam"-on és levizsgázik/jogosítványt kap rá, akkor engedéllyel, megfelelõ idõben a megfelelõ helyen majd petárdázhat a barma! Mivel azonban ilyen tanfolyam nincs, ezért NE is petárdázzon senki (max. a tûzszerészek)!
No most, hogy már biztos imádtok! Csõváz! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
spam. sry
Növényekbõl is felesleges ez a sok faj, vannak amiket megeszünk, van amibõl gyógyszert/ruhát készítünk, egy-kettõt megtarthatunk mert szépek de a többit el lehet dózerolni, építsünk inkább helyette mekdonáldszt. Micsoda boldog világ jön el majd akkor... Csak azt remélem, hogy én már nem érem meg.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Meggyújtotta, lerakta, elment, aztán azt hitte elaludt a kanóc, odament felvette, erre a kanóc hirtelen feléledt, és robbant. 1 mutatúujján lett egy 1x1cm-es kb 4mm mély seb, a hüvelyk ujja megégett, és 2 helyen a tenyere is.
Szóval az ujjadat még a mega se viszi le, de megégni biztos megégsz egy kicsit egy normál zöldtõl.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A zeusz lehet, de azt meg drága mulatság dobálni :d
csak én érzem az ellentmondást? 😄
Jó, mondjuk nem lakik mindenki olyan házban, hogy 40cm-es tégla falak vannak, de azért akkor is alig hallani bent a pertárdázást.
Nem tudom, miért kell ebbõl ekkora problémát csinálni...
azért sem,mert nekünk is van belõle hátrányunk(nem egy szép látvány a járda közepén egy nagy kupac szar),meg a kutya sem érzi jól magát
nem vagyok állatvédõ,de szeretem az állatokat,azért is,mert nem az állatok pusztítják az embert,hanem fordítva.
ha vmilyen állat megsebez,vagy megöl egy embert,akkor az azért van,mert az ember tévedett,az esetek igen minimális százalékában tehet róla az állat
ReaL MaDRid x siempre
láttam én már tûzijátékkor kutyát megbolondulni...szegény azt sem tudta,mit csináljon,merre menjen
ReaL MaDRid x siempre
direkt idéztem
"The trees move. Do you not see it?"
nem a petárda, útépítés, tüzijáték stb kínozza az állatokat, hanem az ember.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
valóban, pl az ellen hogy valami szociopata barom a saját szórakozása miatt kínozzon/öljön meg egy állatot, látod, ez hatalmas kár az emberiségnek, mert hátha az illetõ egyszer embereket is elkezd pusztán poénból gyilkolni. roppantul bölcs gyerek vagy, tényleg.
"The trees move. Do you not see it?"
Ezzel a problémával miért nem foglalkoznak olyan "nagy hangúan" a tisztelt állatvédõk?
Amitõl meg egyébként semmi baja sem lesz senkinek, mert ha a kezedtõl/lábadtól 10 centire durran azt sem érzed igazán, max akkor fáj ha rátaposol, ha a kezedben durran akkor meg rohadt módon. De ha alám dobnak hármat semmi bajom nem lesz tõle, szal nem értem mit fosnak tõle egyesek =)