Szilveszti Állatvédők
-
Béndzsa flémtopic.
Dehamár.
A petárdásokkal az a gond, hogy többségük retardált kis nyominger. Aki élvezi, hogy durrogtat az utcán, mindenki másra a frászt hozva, a saját és mások testi épségét veszélyeztetve, az nem lehet normális. Nekem is a kis suttyók lövöldöztek már be rakétákat a kertembe (meg locsolták le olajjal a kocsimat), de ha kimegyek és esteleg letépem a fejét, vagy ha már felbasztatta a kutyámat, esetleg kiengedem, hogy vele beszéljék meg (hátha utána megnyugszik), akkor ugye én lennék a mumus.
EZ van amúgy minden szinten ezen a rohadt világon. A csőcselék nyugodt lélekkel zaklathat és szívathat téged, te meg tűrd mosolyogva, mert különben még téged jelölnek meg antiszociálisként, hogy nem tombolsz velük az utcán. Nekik vannak jogaik, neked meg kuss. Legjobb, hogy fényes nappal, benzines kannával a kézben megfenyegetik az ÉN anyámat, hogy rágyújták a házat. Érdekes, velem próbálnák ezt megtenni!
Az ilyen aljanépség húzzon haza és a saját házában/lakásában durrogtasson, mivel ÉN SEM megyek az ő portájára hőbörögni. Ez így korrekt. Aki ezt nem érti, az nem is fogja soha, mert nem volt gyerekszobája és nem tanították meg rá, hogy nem szarunk mások orra alá puszta szórakozásból.
ÉS nem hiszem, hogy négyelemista tahóknak kéne tűzveszélyes robbanóanyagot adni a kezébe, hogy próbálkozzank vele nyugodtan, hátha felgyújtják a fél várost, én meg fizethetem a tűzoltókat (mer a suttyók gyorsan futnak ám)! Majd ha résztvesz egy (nevezzük így) "Állami Tűzvédelmi Petárdagyújtó és Hajigáló Tanfolyam"-on és levizsgázik/jogosítványt kap rá, akkor engedéllyel, megfelelő időben a megfelelő helyen majd petárdázhat a barma! Mivel azonban ilyen tanfolyam nincs, ezért NE is petárdázzon senki (max. a tűzszerészek)!
No most, hogy már biztos imádtok! Csőváz! :D