Szilveszteri állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
kulturáltan is lehet petárdázni, olyan ez kicsit mint a foci (ha balhét akarsz akkor ugyis megkapod..csak ezzel másokat is belerángatsz,akik csak a meccset néznék pl.)
kulturáltan is lehet petárdázni, olyan ez kicsit mint a foci (ha balhét akarsz akkor ugyis megkapod..csak ezzel másokat is belerángatsz,akik csak a meccset néznék pl.)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Egyetértek.
Csak állítólag olyan módszereik vannak, hogy teljesen törvényesek, nem lehet õket ezért eltávolítani.
Persze azért biztos van 1-2 dolog, amibe egyetértenék velük, de azért az túlzás, hogy az emberek áldozzanak fel egy csomó dolgot a természetért. Eleve ellenmondás, ugyanis ha megkérdezzük, hogy miért védik a természetet, azt mondják, hogy azért, hogy az embernek jobb legyen. Namost az egy óriási ellentmondás, hogy ne csináljunk olyat, amitõl nekünk jobb lesz, azért, hogy jobb legyen nekünk.
Namost egy olyan kutyafajtának az ösztöneibe, aki 500 éve puskadurrogást hall a közvetlen közelébe, beleíródik, hogy nem kell félni a durranástól.
Nekem is van kutyám, macskám én minden állatot bezárok, a macska alomba végzi a szükségleteit, a kutyát meg kiengedem az udvarra (nálunk normális kerítés van tehát megszükni nem tud hacsak nem ugrik 1.9m magasat) és ha kiengedem figyelem az ablakból hogy mikor végez majd behívom! Én is szoktam petárdázni még a saját kertünkbe is eldobálok egyet ketõt az unalmas este alatt de a kutyát ez nem zavarja, sõt érdeklõdik iránta igaz amikor én petárdázok nem engedem ki!
Eleinte félt a durrogástól meg amikor dörgött az ég behúzta fülét farkát ekkor nyugtatgattam és hozzászokott aztán jött az ugatós korszak akkor meg megdicsértem és ha túlzásba vitte akkor rászoltam! Nevelés kérdése, hogy a kutya hogy viszonyul a petárdához!
A zöldekrõl meg az álatvédõkrõl meg annyit, hogy minden olyan ellen vannak amik az emberek javát, szorakozását segíti, legyen az autópálya építés, útépítés, építkezés, petárdázás, tüzijátékozás sötöbö sötöbö!
Vannak nagyobb problémák amivel lehetne foglalkozniuk de ahoz nem értenek inkább erre pazarolják a drága idejüket!
A petárda durranása pedig max a süket kutyát nem zavarja. (hogy bepánikol e tõle, az már más kérdés)
Sarkalatos példa volt, de te pedig rájöhetnél, hogy nem kéne ennyire a kutyák, meg minden egyébnek a sggét nyalni. Állatok jogai, blablabla. Lassan az ingemnek is joga lesz.
Nekem is van kutyám, mégis normális. Kicsi volt, akkor védtük mindentõl. Elmúlt két éves, és nem ugat, nem "sír", nem nyûszít, ha hangzavar, vihar, szilveszter van. Bemegy a házába és kész. És másnap ugyanolyan testileg, szellemileg is, mint volt.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
de kibírja ugyanúgy a petárdát is.
de akkor vidd el 20án tüzijátékozni. csomoszor látok embert ott kutyával.
Soha nem petárdáztam és nem is nagyon fogok. :\ Baromság.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Downhill!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Downhill!!
és pisit-kakit elintézi gyorsan,utána ugye egy kis mozgásra is szüksége van
ReaL MaDRid x siempre
olyan kis neszeket simán meghall,amit te akkor sem hallanál meg,ha figyelnél,és a petárda az neki kurva hangos,és az állatok megbolondulnak ekkora zajban
ReaL MaDRid x siempre
Ez valószínüleg azért van, mert sok olyan magyar van, aki nem fogja fel, hogy a petárda egy robbanószer, és veszélyes dolog, és nem arra való, hogy másokat szivassunk vele.
A betiltásával a fentiek miatt egyetértek, viszont nem is értek egyet amiatt, mert vannak olyan emberek, akik normálisan használják.
Meg a másik dolog, hogy sokan nem elég tájékozottak. Tavaly egy ember kinézett az ablakán, a kezébe fogott egy rakétát(sikoly típusút) a pálcájánál fogva, meggyújtotta, beindult a rakéta, de a pálcát tovább fogta, majd elengedte, a rakéta elszáll, és visszafordult neki a ház falának.
Ugyanilyen rakétát adott a testvérem a barátainak, azok megfogták, meggyújtották õket, és eldobták a földre...
Aztán utána meg sikitoztak, hogy valami ott repked süvítve lábuk között.
Szóval van bõven elég ok a petárda betiltására, de én inkább nem betiltással, hanem megfelelõ tájékoztatással oldanám meg.
Persze úgy is lennének olyanok akik a másik alá dobnák, de olyanok már nem lennének, akik eldobnák a földre a rakétát, aztán meg csodálkoznának, hogy miért repked.
amúgy szeretem az állatokat, de az sztem baromság h nem lehet petárdázni...
én becsukom a kutyám a helyére nem hagyom kinnt,és szoktam petárdázni