Pestaa#41#37: Csak tudnám, miért keverted a Windows-os témába az IE-t... De ha már így történt: kíváncsi volnék, hogy a lecsupaszított mac és linux-féle oprendszerek tartalmaznak-e böngészőt. (Nem irónia, egyszerűen nem tudom. Tessen elárulni.) A windows tartalmaz, még ha nem is a legjobbat -- azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a piaci részesedése még mindig kiugróan magas. Nem védem az IE-t, én is Firefox-ot használok. De ha belegondolsz: mac-os / linux-os beépített böngészőt nem szoktak szidni -- feltételezem azért, mert nincs.
Zöldfülű júzer életében először ül le gép elé -- ha windowst használ, az figyeli minden lépését, kordában tartja, segíti ilyen-olyan párbeszédablakokkal, stb. Linux alatt mindenféle fenntartások nélkül darabokra szedheti a kernelt. Egyszóval: hiába frissítenek valamit hetente, ha nem építettek megfelelő alapokra.
#38: Csak tudnám, hogy miért keverted a Windows-os témába a WoW-ot... Ezt a bejegyzésedet aláírom, egyetértek vele. Ésbár életemben nem nyúltam még a WoW-hoz (sőt, nem is szándékszom), kívánom, hogy legyetek vele boldogok. :P :)