• prezideente
    Sziasztok...
    Nekem erről az a véleményem, hogy aki azt mondja h semmilyen káros hatás nincs, az épp olyan hülye mintha azt mondaná hogy ez mennyire szörnyű és csak káros hatása van...
    Sztem eu a cikk egy kicsit túlzás, és olyan mintha azt mondanánk h a légi közlekedés sokkal biztonságosabb mint a kocsival való közlekedés, hiszen a statisztika mint tudjuk mindig a megrendelőnek kedvez, mert ha azt mondjuk h a repülőutak sokkalkevesebbszer végződnak katasztrófával, a másik oldalról azt lehet mondani, hogy repülőút kb 100ad annyi sincs mint autóút 1 nap/hó/év/stb alatt...
    A lényeg csak annyi, hogy meg kell találni az egyensújt véleményem szerint...
    Azért mert valaki 2-3 órát gépezik 1 nap, azt még nem kéne túldramatizálni, mellette tanuljon meg mozogjon valamit...
    Ha vki engem kérdez a cikkben nagyon sok érdekes dolog van, de talán kicsit túldramatizálják a dolgot. Más hentelni éjjel nappal, ráadásul hálóban mondjuk amikor a barátok lövik agyon egymást szuper élethűen h az ellenfél bele is kifordul, azt másképp kéne értékelni mint 1 WOWot akár v 1-2 más játékot amiben a legbrutálisabb dolog az h húznak 1 piros csíkot meg a karakter összeesik.
    Ja és még 1 fontos dolog. Tudtátok h a wowban ha vki 3 órát játszik akkor hirtelen elfárad a kari és mindenből felet kap, ami 1 függőt roppant idegesíthet... Ha ez megtörténik, 5 órát kell pihentetni, hogy újra rendesen nyomhassa. Igen megvan a kiskapu, lehet más karit vinni addig, de ez mégis csak 1 apró ösztönzés.
    Ha nem lenne a sok hülye játék az emberek mástól ámokfutnának, és nem online játékra függenének rá, mert 1 statisztika ezt is kimutatta, sőt 50 év alatt nem nőtt az ámokfutások száma, ha vki éz TV-t de utána lehet járni, magyarul 50 éve mástól ámokfutottak u. ennyien.
    Nem hiszem h lenne olyan játék ami teljes függővé tesz, de ha lenne is garantálom h kipfoznának a gép elől. :/