Tanárok jogai a diákokkal szemben!!!
-
Nálunk is három 'csög van:
A 3. helyezést a töritanárunk érte el: 45 éves elvált szőke klimaxos Pcsa. Bejön a terembe, nuku köszönés, csak hogy nincs térkép már megint (ha van akkor meg nem jó), mindenkinél mindent jobban tud, még a fizikatanárnál is jobban tudja hogy hogy működik a kondenzátor, mindig összebalhézok vele mert álltalában én is le szoktam osztani hogy az "nem úgy van ám" (múltkor az lcd monitorok "sugárzási szintjét"[ő mondta] tárgyaltam meg vele, mert szerinte sokkal károsabbak az egészségre). Amít lead tananyag az érthetetlen, a valóságot nem takarja, feleletnél ha az ember a megtörtént dolgokat mondja el akkor 1es mert ő nem ezt tanította, ha meg az álltala leadott anyagot akkor meg azért 1 es mert értelmetlen.Jó jegyet nála csak a szellemi, értelmi és testi fogyatékosok valamint a ritka vallásuak kaphatnak. (idézet osztálytárstól: "jóvan ba'meg vonnyál le pontot, add oda a jehovának"). dolgozatba képes megcsinálni azt hogy áthúz 3 sor, és utána tesz egy hiányjelet hogy az hiányzik. Ez a tanár nem szeret engem!
2. helyezet:
A némettanár:
Kor: őskövület
Ismertetőjel: szag (elvisekhetetlen öregothon szag + vmi meghatározhatatlan)
10 méteres hatósugaron belül tartózkodni életveszélyes és tilos.
Tesióra után amikor megérkezik a terembe, az első dolga becsuni az összes ablakot ( mi izzadunk mit a ló, az iskolai termek illata sem éppen megfelelő, de ő becsukja, hadd érezzük jól magunkat)
A tanítási módszerét így lehet összefoglalni:
Tudom hogy mi az a konjuktív plusquam perfekt, de egy rohadt pohár vizet nem tudok kérni németül. Ez a tanár nem szeret engem
A győztes:
Az irodalom tanár(nő, bár ez csak a nevéből állapítható meg)
hogy is kezdjem:
egy hordóra emlékeztető rendkívűl büdös cigaretta és alkohol szagú alacsony teremtmény. Depressziós, őrült, kisebbségi komplexusban szenved, útálja az embereket, és beszámíthatatlan (nem vicc, ez halál komoly).Dolgozatjavítás úgy néz ki hogy vannak hiányjelek és z alapján dönti el hogy hányas. Egy érettségiző osztálynak képes kiosztani 1 nap 50 egyest (ez is komoly [25 en vagyunk]) és gondolom azért érettségi elött érzitek ti is hogy ez komoly és kihatha a továbbtanulásra, és mindez csak azért mert olyan kedve van, hogy most kicseszik velünk. Ha legalább 2 est akarsz szerezni nála akkor fejben kell tartanod az egész 6 éves anyagot, vagy vmi isteni nagy mákodnak kell lennie hogy azt kérdezze amit épeen tudsz. órán politizál, elmondja a világról alkotott vélemyényét (költő a drága, jelent is meg verseskötete [ emberi fogyasztásra alkalmatlan {van egy dedikált példányom, de csak azért vettem meg hogy 12. es lehessek}]idézet tőle "én vagyok a golgota, ti meg a massza" és azon a véleményen van hogy ő a nagy költő sok minden elért az életbe (családja elhagyta, szakad csepelen jár tanítani, látták már részegen az árokparton fetrengeni stb.), mi meg senkik leszünk! (mondja nekem aki szerencsésen jó családi és anyagi körülmények közt születtem és valószinű viszem tovább a hagyományt).
Ez a tanár se engem, se a családomat nem szereti... (mondta is)
És ez a suli állítólag a város legmenőbb iskolája és benne van az országos top 50 be.
És hogy miért írtam ezt le?
Hogy demostráljom hogy nem csak olyan törvényeknek kéne léteznie ami a sulit védi meg tőlünk, hanem ami minket véd meg az ilyen elmebeteg állatoktól az iskolában.