• SHARK13
    #76
    Epikurosz teljesen egyetértek veled!!!
    A kímaváltozát megszüntetni nem lehet,de csökkenteni az ütemét és a hatását igen. És pont az életvitelünk által. És azért kellene ezt a fejlett országokban elkezdeni,mert azokra irigyek az emberek a nagyvilágban. Ha pl Ukrajnában rendet raknának ki a f*szom törődne vele afrikában vagy Indonéziában? Bezzeg azt mindenki tudja,hogy Svájc egy frankó kis lakóhely. Ezt kellene meglovagolni,az emberi irigységet. Amíg tanítasz,addig leszarnak,de amint jobban élsz,máris hasonulni akarnak hozzád.
    Ittoh mit csinálnék? RENDET!!!! Diktátor akarok lenni!!!
    Azonnali hatállyal vissza a halálbüntetést,mert az nem állapt,hogy a törvénytisztelő emberek tartják el a gyilkosokat. És az emberkísérleteket is visszaállítanám. Akit pl halálra ítélnek,az ideális alany a gyógyszerészeti kutatásokhoz. A tengerimalac nem azonos az emberrel. Az meg röhely,hogy egészséges,fiatal önkéntesek teszik kockára az életüket,akiknek családjuk is lehetne később. De ha nem sikerül a kísérlet,akkor meg vannak lőve egész életükre. Ezen változtatnék. bizonyos súlyú bűncselekmény után menne a laborba az illető. A HIV ellen drákói szigorral lépnék fel. Országos majd később Európai szintű szűrőprogram kellene. Először kéthavonta,majd később félévente vizsgálat. A fertőzötteket begyűlyteni. humánus körülmények közt,de elkülöníteni. A vizsgálat ellógása meg bűncselekmény lenne nagyon súlyos vonzattal. Akit elkapnak,azt erőszakkal bevizsgálni,utána pénzbírság vagy börtön. Zéró tolerancia,ez mindannyiunk hosszútávú érdeke. A fegyvertartást liberalizálnám. Pisztolyt mindenki tarthatna, mondjuk a darabszámot maximalizálni 2 vagy 3 darabban. mindenkinek jogában áll megvédeni magát és a szeretteit. A nagy tűzerejű fegyverekhez kellene kicsit szigorúbb engedély,de lehessen kapni. Nem a gyűjtők és a fegyverbarátok szoktak lövöldözni az utcákon. A rendőrséget meg gatyábaráznám. Olyan tekintély és eljárási szabadság kellene a rendőreinknek,mint az USAban. Ott nincs olyan,hogy megdobálom a rendőrt,meg leköpik.
    Segélyeket racionális rendszer szerint kellene osztani. Aki nem tesz semmit magáért az nem is kap semmit. Csak azért nem kapna az orsós segélyt mert 6 gyereke van. A segélyt úgysem a gyerekei oktatására költi hanem a félkarúba dobja. A hajléktalanok meg faygjanak meg felőlem. Aki nem tesz semmit magáért,hanem a TESCOban zaklatja az embereket,azt hagyni kell megdögleni. De kizavarni a nyilvános helyekről. Koldulás bűncselekmény lenne. Rongálás is.
    Közlekedés. Vasútvillamosítás. Hidrogénhajtású buszok helyijáratra és távolságira is. Ehhez állami támogatást adni persze a volán-társaságoknak. Az embereknek a magánéletben meg kell hagyni a benzinüzemű autót,a teljesítménye miatt. A belvárosban meg tessék gyalogolni vagy bringázni. És akkor máris nem kell fitnessbérletre sem költeni egyben. Bazz,én Pesten is átmegyek gyalog max. egy-másfél óra alatt pedig nem vagyok sportember.
    Az országgyűlést meg úgy kitakarítanám,hogy csak na! Aki nem jár be a munkahelyére az kirúgni mint a macskát szarni. A szavazók meg bármikor leválthatnák az adott képviselőt. Az az emberek ügyének közvetítője,lefelé tartozik felelőséggel. Ezt kellene betartatni.
    Egészségügy. Az orvosi ellátás a saját hülyeségből szerzett bajokra nem lenne TB támogatott. dohányzás,alkoholizmus és munkavédelem be nem tartása. Egyszer tanúja voltam,amint a szemészeten egy faszinak a szeméből szedték ki a fémforgácsot. A doki kérdezte is,hogy miért nem vett fel védőszemüveget? tudjátok,mi volt a válasz? Minek az! Hát akkor fizesse is ki a kezelése költségeit,akkor majd megtanulja mire jó a védőszemüveg. A cigaretta árát meg legalább az 5-szörösére emelném. Mert azzal azt is károsítják,aki nem akarja szívni. Meg szemetelnek vele mindenfelé. Na a szemetelést is vasszigorral büntetném.
    Egyetért velem valaki?