2 Moons a.k.a. Dekaron
-
nem tudom játszottál-e anno a Mu Online-nal, mert ez annak a teljes újragondolása, bár nem azonos a cég, meg persze vannak különbségek, de a rendszerét tagadhatatlanul onnan meríti. és én azt szerettem régen, ezért tetszik ez is. csak azt nem értem soha az ilyen játékokban, hogy értelemszerűen magas szinten ritkábban léped a szinteket, ehhez képest nem hogy sűrűbben kapsz új cuccokat, meg skilleket, hanem ritkábban :/ pedig szerintem a hosszú távú lekötéshez nem kéne sokkal több, mint hogy magas szinten is adjanak folyamatos kihívást, illetve legyen még akkor is látványos fejlődés mondjuk egy új fegyvertől vagy skilltől. urambocsá` valamilyen külső (esztétikai) variációs lehetőséget is adhatnának (a pár kosztümön kívül). na és persze sok-sok multi lehetőséget (pl. aljátékokat)
ha valaki tud ilyen mmo-ról az sikítson ^^
egyébként még a legközelebb az említett igényekhez a Vanguard áll számomra, csak ott meg akkorák a területek, hogy az ingyenmmo-hoz szokott magyar társadalom nem képviseli magát túl nagy számban, sőt, egyáltalán nem könnyű normális partit verbuválni.