2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

musha
nem találkoztam ilyennel, engem a rendszerpartícióra való gigás kötelezõ temp kicsomagolás b@szta fel az agyam elég rendesen, nem értem ilyen bagatell hibát hogy követhetnek el programozók...

persil
Hali!
Segítségeteket szeretném kérni. Amikor installálnám, akkor a következõ hibaüzenetet kapom, miután kiválasztottam neki a helyet.
"Error 2855. The radio button group RadioGroup on dialog SetupType has fewer than 2 buttons."
Ez után ok-ra kattinta vége az egésznek, nem tett fel semmit.
Kérdés: Ez mi a szar?😄
Tudok angolul, de fel nem tudom fogni, hogy ez mi faszom lehet, ötletem sincsen :/
Ha valaki találkozott már ilyennel, akkor segítsen már legyenszíves😊

(az egészben az a legzavaróbb, hogy a béna selfextract-os telepítõ miatt döglassú a folyamat, mire eljutok a meghajtó választáshoz, mert 1 gigát évekig másol a c-re😄 )

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

musha
nem szabad kikapcsolni a quest logot a dungiban (Nunvince), akkor nem fagy ki...ha még nem javították azóta...

Nah az lv 34 es dungi az nekem ott szokott befagyni általában (50%) amikor megölted a spider lordot és be kell menni. De az már nagyon régi dungi 😊 én ott már 5% ot se kapok ha végigviszem 😄 a 2Moons azér nem megy 1-2 embernek mert nem a BMR (Mad Moons Rising) hanem már ujabb verziója van (Expedition) amibe 20% al kevesebb xp kell! 😊)) amugy lv 57 es vok lv 55 tõl crespo-ba kell fejlõdni de egyedül ott öngyilkosság de ha megölsz 1 et akár 5892 expet is adhat! ( nem partyba) AZt nem tudom miért nem lép be. Nekem is volt egy csomo accom de csak a fõ accomba lép be... Allig várom a 64 et knightal 😄

Ha valakinek van valami kérdése vagy huzni kell akkor MSN-en elérhet: [email protected]
hát az h jobb mint a wow az attólfügg ki mit szeret,mert igazából nem egy kategória a kettö gamma,jó tudom mindkettö mmo,de a wow egy teljesen összetett,mindentekintetben kiforrott mmo,ehez képest a 2moons egy grindelös,sablon game,ami nem azt jelenti hogy rossz,csak hosszútávon nemsokat nyujt.de ha már vitázni kellene melyik game a sztár,ottvan a világelsö lineag2,hozzáteszem nem véletlen világelsö..
Jahés a 2Moonos az karim neve Gabor0000 (Abaddon) lv 54 Azure Knight a másik pedig Gabor0000 (Trieste) lv 50 Summoner. a Dekaronon pedig a karim neve: IncalMage lv 49 es mage de lesz még nagyobb is. Ha valaki megakar keresni vagy ijesmi vegyen fel msn-re
A 2ons ingeynes játék a reklámokat is ki lehet kapcsoni de akor lassabban fejlõdsz (20% al) de amugy jó játék, grafika, képességek. Szerintem sokkal jobb mint a WoW! Regelni itt lehet:
http://2moons.acclaim.com/2mregistration.htm

Most uj verziót kell leszedni (szeptember 6. ai verziót) Nekem is van accountom lv 54 es knight. A grafikája kiváló szerintem és íme a gépigénye: http://phpbb.acclaim.com/2moons/index.php

Van ezzel ellentétben egy másik verziója (Dekaron) ami hasonló mint a 2Moons cak kisebb a gépigénye. De szerintem sok különbség nincs.

Nagyjából ennyi.

Ha valakinek van valami kérdése vegyen fel MSN-re [email protected]
nem 7 de már elmondták mi a baj 😊 hazajön apám megkérdem hogy particionálja ujra a gépet hogy C-n a win en kívül legyen 15 mb szabad hely ismerõsök meg mondták hogy C-n csak átmegy és aztán mehet a game
ScarY MAN
egy partíciód van csak?

...

Sziasztok tudnátok nekem segíteni.
Dekaront leszeretném úgy tölteni hogy ne windows installeres legyen (így most ha letöltöm és elkezdem felrakni álandóan azt irja ki hogy nincs elég hely a C-n (1.6gb van rajta)) viszont nagyon szeretnék vele játszani.
aki tud segíteni irjon
zsakosfrodo2
ӨӘעמڄ٢ا۞۩۞ẢڼℓΩ‰‮▓▒░◦█Hoppálé mûködik a visszafele írás. 😄

zsakosfrodo2
ӨӘעמڄ٢ا۞۩۞ẢڼℓΩ‰‮▓▒░◦█asdaasdasdasdasdadasd

teddymac
köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

musha
brekk

teddymac
Dekaronban ,hogy tudok knightal uj skillt tanulni ?

musha
és update-elted már BadMoonRising-ra a 2Moons-t? (illetve rosszul fogalmazok: letöltötted-e a BMR-t?)

mondjuk ha a Dekaron is ezt csinálja úgy felettébb fura...

Sanko
hát lehet, de az akklaimnál az accom alatt a 2moons aktiv 😄
ami érdekes a Dekaron-nál is ez a szitu...csinálok egy uj accot...

a mohának mindig a déli oldala fás

teddymac
Ma elkezdtem DEKARON-t játszik valaki vele ?

musha
nemtom mikor regisztráltál, de a legtöbb mmo-nál max fél év inaktivitás után csúnya törlésbe kezdenek.

Sanko
hi!
még régebben az indulásnál kezdtem a játékot, most gondoltam ránézek megin.
még aktiv is az acclaim-nál a game, de hiába szedtem le+install incorrect id-val nem enged be.
valamit rosszul csinálok, vagy más is találkozott a dologgal?
ha rossz pass írok be akkor azt írja, hogy nem egyezik a név+pass, tehát van kapcsolat a serverrel.

5let?

a mohának mindig a déli oldala fás

na vééégre egy update!!remélem most a hackerek ellen csinálnak vmit azért az update,mert ha nem akkor bekaphassák😊
milk41
nincs magyar guild?régebben benne voltam egybe csak közben kiléptem és most meg nem találok sehol magyar guildet

sorry hogy így egymás után csak az én hsz-eimet olvashatjátok,de mindig eszembe jut valami.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

milk41
am csak én nem tok otthoni telón acclaim coinst venni?mert smsrõl engedi csak arról meg nem akarok:S

milk41
én 50es vok,és nyáron kezdtem.akkor játszottam vele 4hetet,napi 16-17órában és úgy értem el a 47es szintet.bár igaz a 40-50ig lvl upolni nagyon nehéz sztem...

musha
nem csaltak, 2moonsról beszélek. merthogy a haverok nagy része ott maradt, így nem láttam értelmét annak, hogy elõrõl fejlesszek mindent a dekaronban ugyanazzal a kaszttal.

milk41
ó hogy az a rákos tetves gennyes bu.. botok!!!!:@@@@@ n2ben alig találok mobot mert mindegyik bot megöli õket:@@@

na jah,én is kipróbáltam a hacket,de nemfogom többet használni,tisza gáz!amúgy tuti hogy hamarosan lépni fognak a gmek,bár azt még nemtudom mire várnak,de biztos vagyok benne h lépnek hamarosan.Így nem lehet fejlödni h nincsen mob mert 1-2 hacker egy egész mapot beterel félperc alatt.
akkor ok is csaltak 😄 jatek eleje ota toltam folyamatosan es 72 vagyok most meg a semmibol tuntek elo 60+s emberek egyszeruen rohadt sok a csalo es konnyu is csalni tegnap 3 ora alatt felhuztam egy 49-s segitat errol ennyit :/ aki 80+ annak a fele csal 70+ok kozott is van jopar egyszeruen szanalom hogy leszarjak 😞

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

musha
szerintem elég sokan. én spec most nem; box360, ps3 és psp mellett nehéz (pláne hogy tegnap óta még a gta4 nevû nehezítõ faktor is színre lépett).

de még biztos fogom tolni, csak kicsit kiábrándító úgy nekifogni, hogy a haverok akik játszanak vele mindjárt (illetve már) szárnyasok, én meg 66...

milk41
valaki játszik még ezzel a játékkal?😄

Sziasztok! Csináltam egy chatet magyar játékosoknak ... Akir érdekel nézzzen fel rá. Gyorsabb is mint a fórum és perxe minden téma a játékkal kapcsolatban...

http://xat.com/2moonshungary
szerintem idvel ti is vegig fogjatok csinalni egy normalis pt kell hozza es ugy mar konnyu

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

musha
én a bossal is csak egyszer bunyóztam (persze lejárt az idõ)

dmx
mi még egyzserse...mindig vagy lejár az idõ vagy meghal mindenki<#idiota>

Burn tire, not your soul!

persze ha eppen osszejon 😄
mar 2* vegig is vittuk

dmx
szokott valaki járni deadfront-ra?

mostmár megy😊
most mivan?éjszaka óta nemtudok felmenni a szerverre,tud valaki valami infót?
francba a hétvégékbe,megint nemtudok játszani,de ez valakinek jó hír,néhány emberrel keveseb hal meg így..XD
musha
akinek ilyen parája van azt hallottam, hogy nem szabad kikapcsolni a quest ablakot...

dmx
Amugy csak nálam van az hogy a reques beachen a dungeon mindig kifagy????
elég idegesítõ elértem a lvl34-et és nem tok dungizni

no, így már jól hangzik!

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

dmx
Igen jól asszondod!<#eljen> 19-21h vagy 20-22h

a 7-9 meg a 8-10 reggelre vonatkozik? csak, hogy megerõsíts, mert nekem úgy tûnt (ha nem a 23 órához hasonlóan 19-21-ig írtad volna szerintem)

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

dmx
a házigazda témaindítõ Scary bácsi nem szokott benézegetni? ha már ennyire "népszerû"<#banplz> bökhetnénk egy bannert faq-kal meg pár jó linkkel

musha
mondjuk most változtattak rajta valóban, amikor én nyomtam, akkor még éjfél, 4, 8 meg dél voltak a df idõpontok. ebbõl az éjfél, meg hétvégén a 4 és/vagy a dél tartható volt ^^

lesz majd + server irtak mar csak soon :/

dmx
Sztem az eventek jók 2moonsban a 2x exp általában 7-tõl 9-ig vagy 8-tól 10-ig vannak a df meg 11:00 meg 23:00, szal annyira nem rossz az idõzítés

musha
többé-kevésbé. de amúgy szerintem a legfõbb különbség, hogy az eventek (jelen esetben a df) európai idõhöz van mérve, így nem reggel 8-kor, meg hajnali 4-kor kell menni (tudom, volt éjfélkor is). csak kevés az az 1 szerver.