• mogyi925
    #54
    Engem érdekel legkevésbé, hogy kis balfékek hogy nyalnak MS-nek, amire felkaptam a fejem, hogy az alternatívákat fizetett megmondóemberek reklámoznák, holott jól tudjuk, épp a Windows-t szokták fizetett megmondóemberek reklámozni (tudtommal 1 milliárd dollárba fájt MS-nek a WinXP reklámozása). Vagy ti kaptok azért valamit, hogy a Mac-ről jót írjatok? Mert nekem se a Novell, se Linus nem fizet egy fillért sem. (Ha viszont nem csak a pénzt nézzük, akkor mind a Mac, mind a Linux számos olyan szolgáltatást nyújt, amiért cserébe nem érzem gáznak "reklámozni" az alternatív rendszereket. Ezt más szóval úgy hívják, hogy pozitív tapasztalat...)

    A másik témáról pedig: olyan az arca, amilyen, a ti arcotok sem fogja mindig egybetartani a Loreál Párizs. Az viszont kérdéses, hogy IT-szakember-e, nem biztos, hogy egy egyetemi nagygépes hálózatot (tudod, amin pl. nagy prímeket keresnek) be tudna lőni, főleg nem MS-termékekkel (melyik is az a Windows, amit szuperszámítógépeken használnak?). Szakembernek biztosan jó szakember, hiszen nem véletlenül ül abban a székben. Egy biztos, mint DjDano barátunkon is láthatjuk, nem végzi rosszul a munkáját.

    Windows-Linux vita részemről lezárva.

    Egyébként nem értem, minek tépem itt a számat egyáltalán, maga az SG.hu portál is eléggé lejáratta magát előttem ahhoz, hogy közönségének túlnyomó többségének véleménye ne is érdekeljen. (Tisztelet a kivételnek.)