• Epikurosz
    #166
    " Csak egyszerűen mi emberek nem tudunk annyi gyümölcsöt, zöldséget, fűféléket, stb. megenni, mint pl. főemlős rokonaink, és a növényevő állatokat sem mindenestül faljuk fel... "

    Na, ez a másik szélhámosság: "Vedd meg a táplálékkiegészítő trutyit, amely amúgy rendben van, mert ha ugyanezt a hatást akarod elérni gyümbika gyümölccsel, akkor napi 100 kg-ot kellene megenned. "

    Könyörgöm, térden állva!
    Az ókorban asse tudták mi a táplálékkiegészítő, protein, szteroid, miegymás, és olyan olimpiai játékokat zavartak le, hogy öröm volt nézni. Ha bírkózni akartál, akkor megettél egy nyeged sültökröt. Ha szeretkezni akartál, akkor osztrigát ettél és ittál rá vörösborocskát.

    Ma kiválasztanak ezekből az élelmiszerekből hatóanyagokat, és azt mondják, azt egyed, mert megnő tőle a farkad.

    A természet nem hülye!!!!

    Húsból nem tudsz megenni 100 kilót, sem narancsból, mert kihányod, szétpukkadsz, megcsömörlesz, megundorodsz, összekakilod magad, bepisilsz stb. stb. Az emberi testnek csodálatos jelzőrendszere van!!!!!!

    Kreatinból, tesztoszteronból, kazeinból, L-karnitinből, vagy akár finomított cukorból, alkoholból és egyéb huncutságból be tudsz vinni bazi nagy mennyiséget, mert a szervezet be van csapva.
    Szóval, figyelj már arra jóember, amit írok, mert nem beszélek hülyeséget (és nem csak rólad van szó)!