10255461851509447102.jpg
  • Hegyirabló #44905
    Sziasztok Fórumozók!

    Van egy olyan hiba a telefonommal, amiről lassan kezdem elhinni, hogy egymilliárd iPhone tulajdonos közül csak nálam jelentkezik.

    Volt egy Xs 64GB-om. Tizenöt hónap után lett vele egy olyan hiba, hogy ha rádugtam töltőre, akármennyi ideig volt rajta, nem emelkedett az akku százalék jelzése. Viszont ha újraindítottam, akkor ugrott egy értéket a százalék, értelemszerűen a töltés idejének megfelelő mértékben. Elvittem szervizbe, kicserélték egy új készülékre. Néhány nap múlva az új telefonon is jelentkezett ugyanez a hiba. Eladtam aprón hibás készülékként, jó nyomott áron, és tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba.

    Ma fél napot az Apple Supportal töltöttem telefonban. Nagyon rendesek voltak, megpróbáltunk minden lehetséges szoftveres megoldást, de a hiba mindig megmarad.

    Sorolom:

    - teljes törlés és biztonsági mentés visszaállítás
    - teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül eredeti Apple ID-vel
    - teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül új Apple ID-vel
    - teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül Apple ID bejelentkezés nélkül


    Kapcsolatban vagyok az egyik hivatalos magyarországi márkaszervizzel is. Ők is nagyon rendesek, de akárcsak az Apple, fogalmuk sincs, hogy mitől lehet a hiba, arról még inkább nincs, hogyan lehetne javítani.

    Nektek van valami ötletetek? Akár arra, hogy mi lehet ez, akár arra, hogy mit lehetne kezdeni vele?

    Köszönöm!
    Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 18:25:40