10255461851509447102.jpg
 • Voltan
  #44843
  Sziasztok! Segítség kéne.

  Iphone SE
  Az akkuval - pontosabban talán a töltés % érzékelésével lehet valami bibi, nem tudom, ti megmondjátok.
  Szóval a következő: SE 2.5 éves, az akku állapota 95%-on áll, eléggé megkímélt használatban van a telefon, telefonálás, fotók, néha youtube, meg navigáció, de nagyon keveset használom alapvetően.

  Soha semmi gond nem volt a töltéssel, vagy az akkuval, minden esetben bír legalább 2 napot, váltott naponként szoktam tölteni este. Sosem merül le teljesen általában olyan 30-35% körül rakom töltrőre. Semmi gond nem volt vele soha.

  Két napja este böngésztem a neten, és láttam, hogy 70-ről 65%-ra lement marha gyorsan, kb. öt perc alatt. Modom, OK, úgyis ideje aludni. Reggelre viszont 1%-on állt a telefon. Mondom ez meg mi a fene. Felraktam töltőre, nem egész 2 óra alatt 100%-on volt megint. Nap közben rendben volt - nem nagyon használtam, kis játék, kis böngészés, szokásos. Estére 73% on állt, ami normálisnak számít nálam. Akkor megint neteztem rajta kicsit, és ismét elkezdett zuhanni használat közben, ez napközbeni nem volt, akkor normálisan merült. 65% körül mentem aludni, és reggelre 21%-ra merült. Megint feltettem tölteni, és 5 perc múlva már 68%-ot mutatott.

  Szóval mintha nem az akku konkrét teljesítményével lenne a gond, hanem a töltésszint jelzővel, nagyon fura.

  A settingsben az akku állapota 95%-on van.

  Háttérben elvileg nem futott semmi, hacsak nem valami rejtett dolog.

  Segítsetek, mi lehet ez, mit csináljak?
  Köszi előre is!