• wanek
    "Tobb szempontbol sem ertem a logikad." - erről nem én tehetek :)

"Egyreszt epeszu ember nem a magyar HD adasok miatt vesz tvt." - 1. nincs még magyar HD adás. 2. TV-t pedig ennek ellenére vesznek, és nem csak HD Ready-t.

"Ki franc kivancsi Gyozike fejere nagy felbontasban?" - én biztos, hogy nem, mert egyáltalán nem nézem a retektévét. De ha igazak a nézettségi adatok (amiben én spec. nem hiszek), és győzike nem érne el megfelelő nézettséget, akkor eltűnne a képernyőről. Vagyis ne magadból indulj ki.

"Azert szoktak jo minosegu tvt venni az emberek, mert szeretik a filmeket." - azért vesznek jó minőségű tévét, mert ha néznek bármit is, azt az igényszintüknek/pénztárcájuknak megfelelő minőségben akarják nézni. Nagyon sok ember csak tévében néz filmeket, és ha vett/kapott is DVD lejátszót, nem vásárol nyakra-főre filmeket, illetve nem megy DVD kölcsönzőbe. Nagyon sokan pedig moziban nézik a filmeket, ha nagy képméretre vágynak...

"Ezek a filmek nem az eterbol jonnek, hanem valami adathordozon" - jön az az éterből is, persze csak a reklámblokk közötti idők kitöltése végett :)

"Masreszt ha mindig uj technologiara varsz akkor soha sem lesz tvd. Illetve jo biztosan nem." - na itt jól melléfogtál, mert nekem van jelenleg is nagyon jó minőségű tévém... De az nem plazma és nem lcd :)

Magyarországon egyelőre nincs értelme (ha a minőséget vesszük alapul) plazma vagy lcd tévét venni. HD-s tévéadás nincs, a lejátszók iszonyú drágák, HD-s film pedig kevés van. Aki persze már bedőlt a hülyeségnek, az nem fog majd rohanni egy új technikájú tévét megvásárolni, a nagy többség annak is örül, ha egy plazmát vagy egy lcd-t ki tudott köhögni. Úgy meg pláne nem fog rohanni, ha már a vásárlás utáni rózsaszínű köd eloszlott, meg az ismerősök előtt is megtörtént a felvágós korszak, és rájön, hogy a képméret nem minden, kezdi észrevenni a hibákat és felismeri, hogy valójában vett drágán valami gagyit.
    Ha majd valóban lesz HD-s tévéadás, és normális áron lehet HD-s lejátszót és filmeket kapni, akkor lesz értelme valamilyen nem crt-s tévé vásárláson gondolkodni.