mint mondtam, fölösleges találgatni, de igen, lehet, hogy direkt akarták, hogy kitudódjon, hogy ilyen kegyetlenül megölték, és ha még egyszer vki megpróbálná elárulni őket, akkor ő is hasonlóra számíthat. De persze az sem biztos, hogy az oroszok ölték meg.
wanek: én azt már csak Epikorikusz üzenetére írtam, neki válaszoltam. Az első üzenetemet pl. erre írtam: "Egyébként nem hiszem, hogy az oroszok tették volna. Ha már sugárzó anyag: Céziumot sokkal jobb lett volna becsempészni a lakásába. Biztos, lassú halál. Nem tudtak volna semmilyen sugárzó anyagot benne kimutatni, és a delikvens 1 hónap múlva rákban meghal... 1 gr elég lett volna bárhol a lakásában kb. 1 napig úgy, hogy csak otthon alszik. Aztán szépen el lehetett volna vinni a Céziumot, és megvárni, míg elpatkol az ürge. És még nyoma sem maradt volna :)"
Elhiszem, hogy értessz hozzá, de hidd el, ha ez abban az adott helyzetben lehetséges lehetett volna, akkor ők is ezt választották volna. Nem tudod mi volt a céljuk, felesleges elmondanod, hogy hogy kellett volna egy olyan dolgot véghez vinni, aminek nem tudod a célját. Véleményen ugyanaz. Még ők is meg tudták volna ölni vagy 200 féle képpen, akár egyszerű balesetnek, vagy öngyilkosságnak álcázva az egészet.