• Bullshitt
    Mindíg szerettem az objektív gondolkodással megáldott embereket.
    ,,Én t.képpen máig sem értem, hogy a Luftwaffe miért veszítette el az angliai csatát, és keleten, Moszkva, Leningrád és Sztálingrád ostromakor, miért nem volt képes lebombázni
    az ellenséges célpontokat. Szerintem a német hadvezetésnek voltak morális aggályai, nem akartak sok civil áldozatot. ''
    Talán olvass történelem könyveket-ne wcpapírra írt ponyvaregényeket és megérted a radar fontosságát, a megfejtett német titkosítást, azt, h. a londoni bombázás miatt tudott az angol légierő megmaradni, és hatékony ellentámadásba átmenni mert addig a repülőtereket és repülőgéket lőtték a németek.
    és azt is, h. a németeknek aztán mindenük volt csak éppen morális aggályuk nem.
    Szerinted Stálingrád mitől lett romváros???
    Kifogyott üzemanyagtól lepottyant német gépektől?
    Biztos felhívták a civil lakosság figyelmét Stálingrád, Leningrád bombázása előtt, h. emberek óvóhelyre mert most sajnos csúnya dolog történik.
    Dunkeque-nél pedig szintén ott volt a Luftwaffe, és lőtte az emberket, de inkább a csónakokra öszpontosítottak, amúgy pedig a várost francia hadosztályok védték-nagyobbrészt- amíg az angolok indulhattak elsőként a hajókkal.
    A németek pedig igazán jóó fejek voltak a civil lakossággal -ha figyelembe tudnád venni a keleti civil lakosságot is - lengyelek, oroszok, ukránok - talán nekik erről más a véleményük, amikor partizánok miatt tizedelték őket, majd pedig munkatáborba kényszerítették a férfiak jóó részét.
    Titó partizánjai tény, de könyörgöm nőjjenek már fel azok az emberek akik abban hisznek, h. a németek igazából nem voltak olyan rossz fiúk, és nekünk is jobb lenne most ha ők nyertek volna!!!!!!
    Kiírtottak volna minket is, miután mint alávetett csatlós nép már ki lettünk zsákmányolva. Hitler Berlintől Bagdag-ig tartó birodalmat akart, árjákkal népesítve. A szlávoktól kezdve az összes alsóbbrendűbb népcsoportot folyamatosan kiszelektálta volna a birodalomból. Ez pedig tény!