The History Channel Civil War
  • Dexantreal
    #1
    Habár nem mondhatnánk, hogy köztéma lenne az amerikai polgárháború, de olykor-olykor azért akadnak kivételek. Az egyik ilyen kivétel a Caludron és az Activision által pátyolgatott History Channel Civil War, mely mostantól aranylemezen van!


    Ebben a játékban fő célunk természetesen az, ami a valóságban is volt a két fél között: legyőzni a másikat! Ám ezen stratégiai csoda nem merül ki a csinos kis címben, hiszen feldolgozza a főbb csatatereket - Gettysburg, Antietam, Bann Run -, s összesen 12 helyszín szerepel majd benne. Maga a harc is elég változatos lesz, hiszen nem csak lövöldöznünk kell az egységekre, hanem használni a bajonettet vagy szuronyt, ellopni az ellenség ágyúit, megritkítani az ellenség tisztikarát, várost foglalni, s még nem beszéltem a "sima" csataterekről! No és mindez magától értetődően két szemszögből élvezhető, Észak és Dél, azaz a Konföderáció és az Unió oldaláról.

    Az Activision jelentette, hogy a History Channel Civil War elindult a sokszorosító üzem felé, november 14-től pedig elérhető lesz mindenki számára több platformra is, köztük PC-re!

    forrás: PC Guru online


    Én tegnap töltöttem le. Sokáig azzal is bajom volt, hogy a felbontást hogy tudom beállítani. De végül sikerült és 1024 x 800-ba nagyon szépen fut a játék és visszaröpíti az embert a civil háború korába. Oké, nem egy CoD és CoD: U O meg CoD 2 hangulatú játék, azokat nem éri utol, de olyan jellegű fps és szerintem nagyon jó. S ahogy a cikkbe is írták, nagy, emlékezetes csaták helyszínei is benne vannak. Gettysburgba már voltam a játékba, hát valami állat.


    Ajánlom mindenkinek a játékot. Délután teszek be képeket is majd.