The History Channel Civil War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
A közelharcról kinek mi a véleménye? Szerintem nagyon jól eltalálták ezt a bajonettel való hadakozást<#eljen>#eljen>.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Ebben a játékban fõ célunk természetesen az, ami a valóságban is volt a két fél között: legyõzni a másikat! Ám ezen stratégiai csoda nem merül ki a csinos kis címben, hiszen feldolgozza a fõbb csatatereket - Gettysburg, Antietam, Bann Run -, s összesen 12 helyszín szerepel majd benne. Maga a harc is elég változatos lesz, hiszen nem csak lövöldöznünk kell az egységekre, hanem használni a bajonettet vagy szuronyt, ellopni az ellenség ágyúit, megritkítani az ellenség tisztikarát, várost foglalni, s még nem beszéltem a "sima" csataterekrõl! No és mindez magától értetõdõen két szemszögbõl élvezhetõ, Észak és Dél, azaz a Konföderáció és az Unió oldaláról.
Az Activision jelentette, hogy a History Channel Civil War elindult a sokszorosító üzem felé, november 14-tõl pedig elérhetõ lesz mindenki számára több platformra is, köztük PC-re!
forrás: PC Guru online
Én tegnap töltöttem le. Sokáig azzal is bajom volt, hogy a felbontást hogy tudom beállítani<#hehe>#hehe>. De végül sikerült és 1024 x 800-ba nagyon szépen fut a játék és visszaröpíti az embert a civil háború korába. Oké, nem egy CoD és CoD: U O meg CoD 2 hangulatú játék, azokat nem éri utol, de olyan jellegû fps és szerintem nagyon jó. S ahogy a cikkbe is írták, nagy, emlékezetes csaták helyszínei is benne vannak. Gettysburgba már voltam a játékba, hát valami állat<#eljen>#eljen>.
Ajánlom mindenkinek a játékot<#eljen>#eljen>. Délután teszek be képeket is majd.