• illusion0
    Személyeskedés? Csak az igazság, ami fáj neked. Én csak tényeket közlök.

"Honnan ismersz, hogy ezt állítsd rólam?"

Ismét ellentmondtál magadnak. Te pont erre utaltál.
    Újra idézlek: "Simán a másik irányba is változtathattad volna a képzeletbeli csúszkát."

"Olyan kis édesen küszködsz. Előbb még a soti volt a nagyon gonosz, most már az M16? Másik fokozatokon melyik fegyver van túlerősítve? Vagy írjam le előtte, hogy mikor mivel megyek?"

Én már előre tudtam, hogy ezt fogod írni, mivel nem tudsz gondolkodni. Csak elvakultan átalakítod az általam írtakat a fejedben, és úgy teszel mintha mást írtam volna. Úgy látszik szájbarágósan kell mindent leírnom, mert NEKED nem hagyhatok ki semmilyen részletet, még ha az egyértelmű tény akkor sem.

Ki említette, hogy az M16 bárhol is túl lenne erősítve?! Minden fokozaton és minden játékmódon a shotgun van túlerősítve. A lényege annak amit írtam az, hogy ahogy egyre könnyebb a nehézségi fokozat, annál kevesebb lövéssel öl az M16, viszont azt kihagytam (azért, mert egyértelmű), hogy a shotgun is egyre nagyobbat sebez. Azért írtam, hogy az M16 a legjobb választás, mert vs módban gyakran kell kicsit távolabbra is lőni és az M16 mint már írtam vegyes környezetre van. Ettől függetlenül VS módban is természetesen az autoshotgun a legerősebb, sokkal hatékonyabban öl, mint bármi más (pl.: M16). (Nem hinném, hogy ha VS módban egyedül vagy, vagy még egy másik túlélővel ketten, akkor M16-ot választanál.)

Tényleg ennyire nem fogod fel, hogy mit írok, vagy csak szándékosan "átalakítod"? Inkább tanulj meg olvasni.