6126
  • hitmaniman
    Csáo all ! tud valaki valamit arol hogy lesz-e Left 4 Dead 3 ? mert én nagyon szeretném hogy legyen !!
  • Rony94
    Köszi de nekem nem kell a magyarítás. Azt csak úgy írtam hogy ne kelljen megkérdeznetek hogy az fent van-e mert lehet hogy az zavar be.
  • TheGrinder
    Magyarítás.
  • Rony94
    Baj van!!!

Nincs fent a magyarítás. Szóval tök full angol az egész. De hiába állítgatom a feliratot, sosem kapcsolja be. Szóval gyakorlatilag nincsen felirat. Bárhogy is próbáltam, nem lett jó.

Véletlenül nem tudja valaki hogy ilyenkor mi a teendő? Hogy hogyan lehetne bekapcsolni a feliratot? Talán valamit át kell írni egy fájlban, vagy micsoda?
  • Jim Morrison
    maradj mar.
  • koppi2
    www.fullgamehosting.com
  • koppi2
    Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D
    Szerver kell irjon ram : msn: [email protected] HIDD EL MEG ERI ha lagg menteset-es olcsot szeretnel !!! :D

vagy FullGameHosting
  • Lunki88
    Egy nagyon jó kampány az első részhez. Próbáljátok ki.
  • BAk3R
    illusion0: Nincs most energiám megtisztítani a topikot, úgyhogy megkérlek, hogy innentől kezdve viselkedj rendesen és kerüld a személyeskedést! Különben törölni fogom a hozzászólásaidat.
  • böröczk
    nem, az baromság, max modolt szerver miatt lehetett.
    zongorákon mindig is lehetett nyomkodni a billentyűket
  • mascarun
    Lehetséges az hogy amikor egy bizonyos szintig megsérül a női karakter az nem bírja el az m16-ost? Mert amikor már nem sok életerőm maradt állandóan átváltott a pisztolyra. Lőszerem meg volt elég tehát nem amiatt volt!
    Más is tapasztalt ilyet vagy csak én?
    A másik ami nekem még újdonság volt hogy az egyik templomban lehetett nyomkodni a zongorán a billentyűket! xD
  • gabeone
    Látom nem veszítettem sokat azzal, hogy már nem látogatom inkább a left 4 dead topicokat.. Örökké vita van.
  • Doom 4
    neoncsöves, bertino, mascarun, MwrlinW, Nohab és a többiek akik normálisak, arra kérlek titeket, hogy ne válaszoljatok illúziónak mert úgy sem valóságos(Magyar Értelmező Kéziszótár: "illúzió (2) fn 1. Lélt Érzékcsalódás. ...") szóval mint ha falnak beszélnétek, és egyszer majd megunja hogy magában beszél.
  • Neoncsoves
    abból indult ki a vita, hogy a coop meg a versus... mert szerinted a coop az alap és hogy a versus a kiegészítő mód, aztán elterelődött másfele is a téma, aztán elkezdtél személyeskedni és most itt tartunk. szerintem inkább fejezzük be
  • illusion0
    Looser.
  • illusion0
    Fogadjunk, hogy azt sem tudod miről van szó.
  • illusion0
    Ne magadból indulj ki nagyokos. :D
  • bertino
    user fail.
  • Neoncsoves
    most látlak először a topikban erre elkezdesz oltani egy olyat aki már régebb óta írogat ide. gratulálok
  • mascarun
    Te is az az ember vagy aki azthiszi hogy pl: egy képet látok az emberről és bármit megmondok róla!
  • illusion0
    Na még pont te hiányoztál ide... azt hiszed?!

Szia.
  • illusion0
    Neked van szükséged életre, na meg arra, hogy ne okoskodj.

Én jól ismerem ezt a játékot, úgyhogy tudom miről beszélek. Ti nem tudjátok miről van szó, ezért okoskodtok. A vitát is ti indítottátok.

Én nem meggyőzni akarok senkit, csak mint már írtam tényeket közlök.
    Igen, sokan játszanak ezzel a játékkal, a többségnek gondolom jól van úgy ahogy van, de sokan vannak azok is, akik javítgatják/bővítgetik a játékot és sokan lecserélnék a végleges L4D-t a beta verzióra ha lehetne. (Én nem szimpla modot csinálok, hanem olyanra javítom a játékot, mint amilyennek eredetileg kellene lennie.)
  • Neoncsoves
    ha személyeskedni akarsz akkor mehetsz innen nem hiányzol senkinek

szia
  • MerlinW
    Már ne haragudj, de a tény és saját vélemény baromi messze áll egymástól.
    Van egy rögeszméd és rá akarod erőltetni másokra, akik nem értenek veled egyet. Már így is túl van ragozva az egész.

Nem értük egyet veled, innentől nincs miről vitatkozni. Meggyőzni úgysem fogsz senkit. 5+ millióan játszanak a játékkal a mai napig, akiknek semmi bajuk a jelenlegi rendszerrel. Ha te nem vagy vele megelégedve, változtass rajta, játssz olyanokkal akiknek ez tetszik, és ennyi.

Téma lezárva. "Get a life".
  • illusion0
    Személyeskedés? Csak az igazság, ami fáj neked. Én csak tényeket közlök.

"Honnan ismersz, hogy ezt állítsd rólam?"

Ismét ellentmondtál magadnak. Te pont erre utaltál.
    Újra idézlek: "Simán a másik irányba is változtathattad volna a képzeletbeli csúszkát."

"Olyan kis édesen küszködsz. Előbb még a soti volt a nagyon gonosz, most már az M16? Másik fokozatokon melyik fegyver van túlerősítve? Vagy írjam le előtte, hogy mikor mivel megyek?"

Én már előre tudtam, hogy ezt fogod írni, mivel nem tudsz gondolkodni. Csak elvakultan átalakítod az általam írtakat a fejedben, és úgy teszel mintha mást írtam volna. Úgy látszik szájbarágósan kell mindent leírnom, mert NEKED nem hagyhatok ki semmilyen részletet, még ha az egyértelmű tény akkor sem.

Ki említette, hogy az M16 bárhol is túl lenne erősítve?! Minden fokozaton és minden játékmódon a shotgun van túlerősítve. A lényege annak amit írtam az, hogy ahogy egyre könnyebb a nehézségi fokozat, annál kevesebb lövéssel öl az M16, viszont azt kihagytam (azért, mert egyértelmű), hogy a shotgun is egyre nagyobbat sebez. Azért írtam, hogy az M16 a legjobb választás, mert vs módban gyakran kell kicsit távolabbra is lőni és az M16 mint már írtam vegyes környezetre van. Ettől függetlenül VS módban is természetesen az autoshotgun a legerősebb, sokkal hatékonyabban öl, mint bármi más (pl.: M16). (Nem hinném, hogy ha VS módban egyedül vagy, vagy még egy másik túlélővel ketten, akkor M16-ot választanál.)

Tényleg ennyire nem fogod fel, hogy mit írok, vagy csak szándékosan "átalakítod"? Inkább tanulj meg olvasni.
  • Nohab
    Személyeskedéssel akarsz nyomatékot szerezni a mondandódnak? Nocsak.

A fájlmódosításos dologgal meg arra akartam rávilágítani, hogy a Vacnak minimum bannolnia kéne, mivel azt nem nézi, hogy melyik irányba változtattad...de amint látom ez nem sikerült.

"(Ezek szerit te csak erősítetted volna a gyenge fegyvereket, de tőled nem is kell többet várni.)" Honnan ismersz, hogy ezt állítsd rólam?

"Versusban persze, hogy az M16-ot használod, mert a vs mód eredetileg a Normal nehézségi szinten van, és ezen a szinten már az M16 a legjobb mert itt már abból is elég pár lövés."
    Olyan kis édesen küszködsz. Előbb még a soti volt a nagyon gonosz, most már az M16? Másik fokozatokon melyik fegyver van túlerősítve? Vagy írjam le előtte, hogy mikor mivel megyek?

Még egy kérdés: local szerveren játszol?
  • illusion0
    Te aztán nagyon nagy BIRKA vagy! Tőled csak erre telne, mert nem tudsz gondolkodni.

Nálam a fegyverek kiegyensúlyozottak. A lényeg, hogy az autoshotgun mostmár csak közelharcra használható, és a hunting rifle is normális lett.

-közelre az autoshotgun a legjobb választás
    -távolra a hunting rifle a legjobb
    -ha vegyes környezet van, akkor a gépkarabély a legjobb, mert az jó közelre és távolra is; DE nem olyan jó közelre mint a shotgun és közel sem olyan jó távolra, mint a hunting rifle

Tehát mostmár az ember tényleg meggondolja, hogy mire van szüksége, mert eddig az autoshotgun volt a szent "all in one" fegyver.

Ha a másik irányba változtatom a képzeletbeli csúszkádat, az a legrosszabb döntés lenne, mert ha a gyenge fegyvereket (pl.: UZI) erősíteném, akkor már túl könnyű lenne a játék (az Expert mód is elveszítené a lényegét). Én figyelembe veszem azt is, hogy Normal és Advanced módban is élvezetes legyen a játék, Expert módban se legyen túl könnyű. (Ezek szerit te csak erősítetted volna a gyenge fegyvereket, de tőled nem is kell többet várni.)

Versusban persze, hogy az M16-ot használod, mert a vs mód eredetileg a Normal nehézségi szinten van, és ezen a szinten már az M16 a legjobb mert itt már abból is elég pár lövés.
  • MerlinW
    Személyeskedni családon belül...
  • illusion0
    Te már a sötétség közepén vagy, úgyhogy nem is csodálkozok. Az a te dolgod, hogy tudatlan vagy. :)
  • MerlinW
    Nyáááh, ne is foglalkozz vele..
  • Nohab
    Ácsi. Szóval te most lecsökkentetted a soti erejét, hogy ne azzal menny? Nem elég csak nem felvenni? Ja vagy kifogysz és kéne lőszer? Akkor menny pisztollyal...Amúgy miért nem vág ki a vac fájlalakítás miatt? Simán a másik irányba is változtathattad volna a képzeletbeli csúszkát.

Honnan a túrosból veszed ,hogy én autosotival nyomom? Gépkarabélyokat preferálom, mert versuszban "kicsit" többször távolabbra is kell lőni, ugyanis az ai nem képes ~80 méter távolra ugrani pont a célra. Meg az ai csak a tank után spawnol le egyszerre, na most képzeld el azt, hogy egy egész kampány alatt egyszerre támadnak (és nem csak spawnolnak).

Az uzis ajánlatra meg azt mondom, hogy simán megcsinálom... Kicsit többet használnám az eldobós dolgokat, illetve jobban hagyatkoznék a három másik társra.

Te meg nem válaszolsz annak, aki nemrég még segített neked. Majd szellemileg alá is becsülöd.
  • MerlinW
    Nem.. nem sikerült. hál'istennek kerül a sötétség. A lényeg, hogy mosolyt csaltál az arcunkra a hülyeségeiddel. Tiszteletben tartjuk a véleményedet, de ha ránk hallgatsz, magadban tartod a továbbiakban:)
  • Doom 4
    Figyelj ha nem tetszik illetve csak panaszkodsz, ne játssz vele illetve nem hiszem hogy szükségünk van a károgásodra. De legalább ír valaki a topikba...
  • illusion0
    Na mi van? Elsőre nem sikerült felfognod?
  • MerlinW
    Atyaég...
  • Prince of Máté
    Aha meg Versusban van csapatmunka is, az AI nem nagyon tud összejátszani...
  • illusion0
    "Inkább megyek vsre, ott még nagyobb a kihívás akármilyen fegyver esetén is."

Eltereled a szót a versusra, hogy ne kelljen az UZI-val kapcsolatos ajánlatra válaszolnod. :)

A versus nem azért nehezebb, mert emberek irányítják a fertőzötteket, hanem a versus csak azért nehéz, mert:

-sokkal gyorsabban újraspawnolódnak a speciális fertőzöttek, mint coop módban (megölök egy huntert, 2 másodperccel később máris jön a következő)
    -sokkal jobbak a képességeik a speciális fertőzötteknek, mint coop módban (pl.: ha a smoker kiengedi a nyelvét (elkap valakit) coop módban, akkor elég ha 250-ből csak 50 élete elfogy (1-2 lövés a pisztolyból) , és meghal ---- versusban viszont a teljes 250 életét kell lefogyasztani a smokernek)
    -ha a smoker kilőtte a nyelvét, de célt tévesztett, sokkal hamarabb (3 másodperc) próbálkozhat újra, mint coop-ban (15 másodperc)
    -5 ütés (másodlagos támadás) után elfárad a túlélő <---- ezt nagyon hiányolom coop-ból (tudom... idióta Valve...)
    -... lehetne sorolni

Szóval a versus CSAK AZÉRT nehezebb, mert komolyabb beállítások vannak érvényben.
  • illusion0
    Te azt sem tudod, hogy mi az hogy fegyvereket módosítani. Birkaként egyből arra gondolsz, hogy felturbózom az UZI-t. Nem. Csak az alapból túlerősített fegyvereket normalizálom. Én minden apró részletre odafigyelek.

Eredetileg minden shotgun képes 1 lövéssel végtelen sok zombit megölni. A tankot is pár lövéssel megöli. A witchet is képes 1 lövéssel megölni. Szerinted ez nincs agyonturbózva?! Inkább gondolkozz!
  • Nohab
    "Illetve az alant említett körvonalak is inkább a reális irányba viszik."
    Szerintem itt kifelejtettem a hiánya szót. Nem tudom miért.

Ha módosított fegyverekkel mész, akkor remélem, hogy meg sem közelíted a multis részét. Nem szeretnék egy agyonturbózott UZI-ssal találkozni.

"Ha olyan könnyen viszed az expert módot, akkor autoshotgun helyett használj UZI-t. :)"

Inkább megyek vsre, ott még nagyobb a kihívás akármilyen fegyver esetén is.
  • illusion0
    Éppen ez a lényeg, hogy zombi apokalipszis játékról van szó, és valóságosabbnak kéne lennie a kivitelezésnek, mint amilyen a Left 4 Dead BETA is volt.

"Illetve az alant említett körvonalak is inkább a reális irányba viszik."
    Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Ha nem képzeletvilágban élsz, akkor tudnod kéne, hogy a valóságban nincs a tárgyak és emberek körül világítás. :)

A kaptár az eleve szar. Az is nagy baromság lett volna, hogyha a zombikat csak fejlövéssel lehetne megölni, mert a valóságban az emberi test nem csak fejlövés által hal meg!

De igenis rá van kényszerítve az ember, hogy shotgunt használjon, mert eredetileg nagyon elcseszték a fegyvereket. Szerencsére módosítani lehet őket, és a körvonal-világításokat is ki tudom kapcsolni.

Ha olyan könnyen viszed az expert módot, akkor autoshotgun helyett használj UZI-t. :)