Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Lehetséges az hogy amikor egy bizonyos szintig megsérül a nõi karakter az nem bírja el az m16-ost? Mert amikor már nem sok életerõm maradt állandóan átváltott a pisztolyra. Lõszerem meg volt elég tehát nem amiatt volt!
Más is tapasztalt ilyet vagy csak én?
A másik ami nekem még újdonság volt hogy az egyik templomban lehetett nyomkodni a zongorán a billentyûket! xD

Látom nem veszítettem sokat azzal, hogy már nem látogatom inkább a left 4 dead topicokat.. <#banplz> Örökké vita van.
Doom 4
neoncsöves, bertino, mascarun, MwrlinW, Nohab és a többiek akik normálisak, arra kérlek titeket, hogy ne válaszoljatok illúziónak mert úgy sem valóságos(Magyar Értelmezõ Kéziszótár: "illúzió (2) fn 1. Lélt Érzékcsalódás. ...") szóval mint ha falnak beszélnétek, és egyszer majd megunja hogy magában beszél.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

abból indult ki a vita, hogy a coop meg a versus... mert szerinted a coop az alap és hogy a versus a kiegészítõ mód, aztán elterelõdött másfele is a téma, aztán elkezdtél személyeskedni és most itt tartunk. szerintem inkább fejezzük be

Looser.
Fogadjunk, hogy azt sem tudod mirõl van szó.
Ne magadból indulj ki nagyokos. 😄
bertino
user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

most látlak elõször a topikban erre elkezdesz oltani egy olyat aki már régebb óta írogat ide. gratulálok

mascarun
Te is az az ember vagy aki azthiszi hogy pl: egy képet látok az emberrõl és bármit megmondok róla! <#taps><#taps><#awink>

Na még pont te hiányoztál ide... azt hiszed?!

Szia.
Neked van szükséged életre, na meg arra, hogy ne okoskodj.

Én jól ismerem ezt a játékot, úgyhogy tudom mirõl beszélek. Ti nem tudjátok mirõl van szó, ezért okoskodtok. A vitát is ti indítottátok.

Én nem meggyõzni akarok senkit, csak mint már írtam tényeket közlök.
Igen, sokan játszanak ezzel a játékkal, a többségnek gondolom jól van úgy ahogy van, de sokan vannak azok is, akik javítgatják/bõvítgetik a játékot és sokan lecserélnék a végleges L4D-t a beta verzióra ha lehetne. (Én nem szimpla modot csinálok, hanem olyanra javítom a játékot, mint amilyennek eredetileg kellene lennie.)
ha személyeskedni akarsz akkor mehetsz innen nem hiányzol senkinek

szia

MerlinW
Már ne haragudj, de a tény és saját vélemény baromi messze áll egymástól.
Van egy rögeszméd és rá akarod erõltetni másokra, akik nem értenek veled egyet. Már így is túl van ragozva az egész.

Nem értük egyet veled, innentõl nincs mirõl vitatkozni. Meggyõzni úgysem fogsz senkit. 5+ millióan játszanak a játékkal a mai napig, akiknek semmi bajuk a jelenlegi rendszerrel. Ha te nem vagy vele megelégedve, változtass rajta, játssz olyanokkal akiknek ez tetszik, és ennyi.

Téma lezárva. "Get a life".

[merlinw.org]

Személyeskedés? Csak az igazság, ami fáj neked. Én csak tényeket közlök.

"Honnan ismersz, hogy ezt állítsd rólam?"

Ismét ellentmondtál magadnak. Te pont erre utaltál.
Újra idézlek: "Simán a másik irányba is változtathattad volna a képzeletbeli csúszkát."

"Olyan kis édesen küszködsz. Elõbb még a soti volt a nagyon gonosz, most már az M16? Másik fokozatokon melyik fegyver van túlerõsítve? Vagy írjam le elõtte, hogy mikor mivel megyek?"

Én már elõre tudtam, hogy ezt fogod írni, mivel nem tudsz gondolkodni. Csak elvakultan átalakítod az általam írtakat a fejedben, és úgy teszel mintha mást írtam volna. Úgy látszik szájbarágósan kell mindent leírnom, mert NEKED nem hagyhatok ki semmilyen részletet, még ha az egyértelmû tény akkor sem.

Ki említette, hogy az M16 bárhol is túl lenne erõsítve?! Minden fokozaton és minden játékmódon a shotgun van túlerõsítve. A lényege annak amit írtam az, hogy ahogy egyre könnyebb a nehézségi fokozat, annál kevesebb lövéssel öl az M16, viszont azt kihagytam (azért, mert egyértelmû), hogy a shotgun is egyre nagyobbat sebez. Azért írtam, hogy az M16 a legjobb választás, mert vs módban gyakran kell kicsit távolabbra is lõni és az M16 mint már írtam vegyes környezetre van. Ettõl függetlenül VS módban is természetesen az autoshotgun a legerõsebb, sokkal hatékonyabban öl, mint bármi más (pl.: M16). (Nem hinném, hogy ha VS módban egyedül vagy, vagy még egy másik túlélõvel ketten, akkor M16-ot választanál.)

Tényleg ennyire nem fogod fel, hogy mit írok, vagy csak szándékosan "átalakítod"? Inkább tanulj meg olvasni.
Nohab
Személyeskedéssel akarsz nyomatékot szerezni a mondandódnak? Nocsak.

A fájlmódosításos dologgal meg arra akartam rávilágítani, hogy a Vacnak minimum bannolnia kéne, mivel azt nem nézi, hogy melyik irányba változtattad...de amint látom ez nem sikerült.

"(Ezek szerit te csak erõsítetted volna a gyenge fegyvereket, de tõled nem is kell többet várni.)" Honnan ismersz, hogy ezt állítsd rólam?

"Versusban persze, hogy az M16-ot használod, mert a vs mód eredetileg a Normal nehézségi szinten van, és ezen a szinten már az M16 a legjobb mert itt már abból is elég pár lövés."
Olyan kis édesen küszködsz. Elõbb még a soti volt a nagyon gonosz, most már az M16? Másik fokozatokon melyik fegyver van túlerõsítve? Vagy írjam le elõtte, hogy mikor mivel megyek?

Még egy kérdés: local szerveren játszol?
Te aztán nagyon nagy BIRKA vagy! Tõled csak erre telne, mert nem tudsz gondolkodni.

Nálam a fegyverek kiegyensúlyozottak. A lényeg, hogy az autoshotgun mostmár csak közelharcra használható, és a hunting rifle is normális lett.

-közelre az autoshotgun a legjobb választás
-távolra a hunting rifle a legjobb
-ha vegyes környezet van, akkor a gépkarabély a legjobb, mert az jó közelre és távolra is; DE nem olyan jó közelre mint a shotgun és közel sem olyan jó távolra, mint a hunting rifle

Tehát mostmár az ember tényleg meggondolja, hogy mire van szüksége, mert eddig az autoshotgun volt a szent "all in one" fegyver.

Ha a másik irányba változtatom a képzeletbeli csúszkádat, az a legrosszabb döntés lenne, mert ha a gyenge fegyvereket (pl.: UZI) erõsíteném, akkor már túl könnyû lenne a játék (az Expert mód is elveszítené a lényegét). Én figyelembe veszem azt is, hogy Normal és Advanced módban is élvezetes legyen a játék, Expert módban se legyen túl könnyû. (Ezek szerit te csak erõsítetted volna a gyenge fegyvereket, de tõled nem is kell többet várni.)

Versusban persze, hogy az M16-ot használod, mert a vs mód eredetileg a Normal nehézségi szinten van, és ezen a szinten már az M16 a legjobb mert itt már abból is elég pár lövés.
MerlinW
Személyeskedni családon belül...

[merlinw.org]

Te már a sötétség közepén vagy, úgyhogy nem is csodálkozok. Az a te dolgod, hogy tudatlan vagy. 😊
MerlinW
Nyáááh, ne is foglalkozz vele..

[merlinw.org]

Nohab
Ácsi. Szóval te most lecsökkentetted a soti erejét, hogy ne azzal menny? Nem elég csak nem felvenni? Ja vagy kifogysz és kéne lõszer? Akkor menny pisztollyal...Amúgy miért nem vág ki a vac fájlalakítás miatt? Simán a másik irányba is változtathattad volna a képzeletbeli csúszkát.

Honnan a túrosból veszed ,hogy én autosotival nyomom? Gépkarabélyokat preferálom, mert versuszban "kicsit" többször távolabbra is kell lõni, ugyanis az ai nem képes ~80 méter távolra ugrani pont a célra. Meg az ai csak a tank után spawnol le egyszerre, na most képzeld el azt, hogy egy egész kampány alatt egyszerre támadnak (és nem csak spawnolnak).

Az uzis ajánlatra meg azt mondom, hogy simán megcsinálom... Kicsit többet használnám az eldobós dolgokat, illetve jobban hagyatkoznék a három másik társra.

Te meg nem válaszolsz annak, aki nemrég még segített neked. Majd szellemileg alá is becsülöd.
MerlinW
Nem.. nem sikerült. hál'istennek kerül a sötétség. A lényeg, hogy mosolyt csaltál az arcunkra a hülyeségeiddel. Tiszteletben tartjuk a véleményedet, de ha ránk hallgatsz, magadban tartod a továbbiakban😊

[merlinw.org]

Doom 4
Figyelj ha nem tetszik illetve csak panaszkodsz, ne játssz vele illetve nem hiszem hogy szükségünk van a károgásodra. De legalább ír valaki a topikba...

Na mi van? Elsõre nem sikerült felfognod?
MerlinW
Atyaég...

[merlinw.org]

Prince of Máté
Aha meg Versusban van csapatmunka is, az AI nem nagyon tud összejátszani...

"Inkább megyek vsre, ott még nagyobb a kihívás akármilyen fegyver esetén is."

Eltereled a szót a versusra, hogy ne kelljen az UZI-val kapcsolatos ajánlatra válaszolnod. 😊

A versus nem azért nehezebb, mert emberek irányítják a fertõzötteket, hanem a versus csak azért nehéz, mert:

-sokkal gyorsabban újraspawnolódnak a speciális fertõzöttek, mint coop módban (megölök egy huntert, 2 másodperccel késõbb máris jön a következõ)
-sokkal jobbak a képességeik a speciális fertõzötteknek, mint coop módban (pl.: ha a smoker kiengedi a nyelvét (elkap valakit) coop módban, akkor elég ha 250-bõl csak 50 élete elfogy (1-2 lövés a pisztolyból) , és meghal ---- versusban viszont a teljes 250 életét kell lefogyasztani a smokernek)
-ha a smoker kilõtte a nyelvét, de célt tévesztett, sokkal hamarabb (3 másodperc) próbálkozhat újra, mint coop-ban (15 másodperc)
-5 ütés (másodlagos támadás) után elfárad a túlélõ <---- ezt nagyon hiányolom coop-ból (tudom... idióta Valve...)
-... lehetne sorolni

Szóval a versus CSAK AZÉRT nehezebb, mert komolyabb beállítások vannak érvényben.
Te azt sem tudod, hogy mi az hogy fegyvereket módosítani. Birkaként egybõl arra gondolsz, hogy felturbózom az UZI-t. Nem. Csak az alapból túlerõsített fegyvereket normalizálom. Én minden apró részletre odafigyelek.

Eredetileg minden shotgun képes 1 lövéssel végtelen sok zombit megölni. A tankot is pár lövéssel megöli. A witchet is képes 1 lövéssel megölni. Szerinted ez nincs agyonturbózva?! Inkább gondolkozz!
Nohab
"Illetve az alant említett körvonalak is inkább a reális irányba viszik."
Szerintem itt kifelejtettem a hiánya szót. Nem tudom miért.

Ha módosított fegyverekkel mész, akkor remélem, hogy meg sem közelíted a multis részét. Nem szeretnék egy agyonturbózott UZI-ssal találkozni.

"Ha olyan könnyen viszed az expert módot, akkor autoshotgun helyett használj UZI-t. 😊"

Inkább megyek vsre, ott még nagyobb a kihívás akármilyen fegyver esetén is.
Éppen ez a lényeg, hogy zombi apokalipszis játékról van szó, és valóságosabbnak kéne lennie a kivitelezésnek, mint amilyen a Left 4 Dead BETA is volt.

"Illetve az alant említett körvonalak is inkább a reális irányba viszik."
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Ha nem képzeletvilágban élsz, akkor tudnod kéne, hogy a valóságban nincs a tárgyak és emberek körül világítás. 😊

A kaptár az eleve szar. Az is nagy baromság lett volna, hogyha a zombikat csak fejlövéssel lehetne megölni, mert a valóságban az emberi test nem csak fejlövés által hal meg!

De igenis rá van kényszerítve az ember, hogy shotgunt használjon, mert eredetileg nagyon elcseszték a fegyvereket. Szerencsére módosítani lehet õket, és a körvonal-világításokat is ki tudom kapcsolni.

Ha olyan könnyen viszed az expert módot, akkor autoshotgun helyett használj UZI-t. 😊
1. Én nem mondtam, hogy a VS rossz. A versus az jó, én is sokat játszok vele, de a coop az alapértelmezett. 😊

2. Közel sem úgy jó a játék ahogy van.
A Left 4 Dead BETA volt a legjobb. Mivel többféle beta verzió van, ezért csak az egyik volt a legjobb, mert ahogy egyre közeledtek a beta verziók a végleges verzióhoz, úgy lettek egyre rosszabbak. Több jó dolgot vett ki belõle az a marha Valve, mint amennyit belerakott. Pl.: kivették
-a létrán mászó kezeket (fps mód),
-társaim lámpafényét,
-a smoker füstjét, falakat, földet megvilágító fegyver torkolattüzet,
-limitált pisztolylõszert,
-normális újratöltési animációkat és
-az elsõsegélycsomag átadása helyett belerakták a játék legidegesítõbb funkcióját: a csapattársgyógyítást.

És még lehetne sorolni.
dronkZero
Csak szólok, hogy a játék készítésének úgy a közepéig nem is akartak bele coop módot tenni, tisztán VS játéknak készült. Ennyit arról, hogy ez csak "kiegészítés" lenne.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

REPS0L
üdv!
régebben láttam egy magyar videót (l4d, nem tudom 1 vagy 2) ami úgy kezdõdik hogy felélesztik a witchet, mellette meg magyarul magyaráznak valamit, ja és azt hiszem 720p-s youtubeon, nem tudja valaki melyikre gondolok? köszi elõre is! 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

MerlinW

[merlinw.org]

Nohab
Francis szerint pedig ezek vámpírok. Nem érdekel, ezek zombik 😄
Bokafix2
Igazából nem zombis játék, ugyanolyan élõ emberek mint a túlélõk, csak megfertõzõdtek a vírussal. Én a Crazies címû filmben levõ szereplõkhöz hasonlítanám õket.
Ha zombis játékot akarsz akkor ajánlom a Dead Hunt-ot... összvissz 25 MB. <#vigyor1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Nohab
Irreális? Mit vársz egy zombiapokalipszis játéknál? Amúgy nincsen ráerõltetve a sörétes az emberekre. Csak a lábát vagy a fejét érdemes lõni. Kaptárban se döglöttek a meg a testlövéstõl.
Illetve az alant említett körvonalak is inkább a reális irányba viszik.

Az L4D-hez meg azt mondom, hogy ketten mentünk expeten a pályákon futva és röhögve, de van például olyan is aki egyedül megy. A versus sokkal nehezebb, ott ezt nem lehet megcsinálni. Ott van kihívás. De nincs második esély, és ezért komolyabb játékmód, ami miatt kevésbé szeretem.
Bár publik néppel már az se jó, mert egy véletlen halál után már lépnek is le...
MerlinW
Hi, mi a neved Steam-en?

[merlinw.org]

Optimus Prime
Azért a realismban az is más, hogy nem látod kirajzolva a többieket, meg a cuccokat... meg semmit. 😊
Én egyébként gyakran experten is - de az alatt szinte mindig - a gyérebb (nem auto?) shotgunnal megyek. Vagy pisztollyal, de a 2-ben crowbarra vagy axe-szel - és más semmi.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

LasCar16
meg mondjuk csapatjátékra nevel

#acm

A Left 4 Dead 2-ben a "realism"-nak nevezett irreális játékmód nem áll másból, minthogy a shotgunok kivételével az összes többi fegyver használhatatlan, ezért shotgunok használatára kényszeríti a játékosokat. (Plusz van 1-2 apróság is.)

Az elsõ részben is az "expert" játékosok azért keménykednek és azért könnyû nekik az expert mód, mert mindenki autoshotgunnal megy (néhányan a vadászpuskával). Megnézném õket, hogy az UZI-val mire mennek. 😊
Ha kihívást akarsz, akkor UZI-val mész mindig mint ahogy én is. 😊
Gollo
Nekedesek.. 😄 mert szerintem az egész játék ugy jó ahogy van.. 😊 én szeretem a Versust és a Coop-ot 😊 és mind a kettõ a maga módján jó! ennyi a véleményem.. 😊

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

böröczk
*így

Kumiho #2179

böröczk
VS kiegészítö mód? ... : DDD A játék értelme, lényege.
De bárki essen nekem nyugodtan, aki nem így gondolja, szerintem nem sokan vannak ezzel itt (és máshol sem).

Kumiho #2179

Nohab
Igaz hogy itt az expertben nem kell nagy csapatjáték. Itt direkt szívattuk egymást, hogy legyen egy kis kihívás. De kiegészítõ játékmódnak kicsit túlzás mondani. Van aki szerint a coop az.

Ha kihívás kell experten akkor vagy játsszál a kettõvel realizmus módban (de még a sima is nehézebb), vagy állítsd gyakoribbra a hordát.
A versus és társai játékmódok jók, de azok csak kiegészítõ játékmódok.

Az expert módot meg inkább te próbáld ki, mert én eleve arról beszéltem 😊 .
Doom 4
Haha vicces vagy, próbálj versusosni normális játékosokkal, meg próbáld ki a coop módot experten...

böröczk
nincsenek? Te játszottál ezzel a játékkal? Feltételezem, kizárólag kampány módban, ha ezt állítod.

Kumiho #2179

Az már tényleg csapatjáték, hogy az ember mindent lát, lámpa sem kell, a pisztolylõszerbõl sem fogy ki sose így nyugodtan szétszakadhat a csapat, mert nincsenek egymásra szorulva a játékosok...