-
Na kipróbáltam megint a demót...
Steam Cloud nem működik vagy mi a fene? Teljesen más beállítások voltak mint az 1ben... vagy akármelyik másik steames játékban...
Szal AA-t lejjebb vettem, shadereket feljebb, multicore kikapcs, irányítás kicsit átszabva, így azért más volt a látvány...
Ami változott a véleményemben:
-Zenékről talán mondtam hogy rosszak. Ezt részben tartom, van 1-2 háttérhang ami gyengébbre sikerült, viszont van pár odacsapós hangulatos...
-Végre szemtanúja lehettem a leszakad-a-kar-de-továbbjön sebzési rendszernek... Igazából mielőtt megjelent az 1 már így képzeltem el, de ott nem jött be... Így hogy tapasztaltam (és elég sokszor) mindjárt más :)
-Láttam oldalról is a Spitter köpését... valószínűleg a multi-core-szaggatás meg a rossz szög miatt láttam shoopdawhooposnak... így most egy fokkal jobb volt... nem mondom hogy kurvajó, de enginetől sajnos már több nem telik :(
-Ma valahogy pozitívabb napom van, karaktereket is többet hallottam, bár még nem eleget, és nem olyan gázok... majd teljesbe meglátjuk milyen lesz... Alapvetően jók a karakterek, a szinkronjukkal volt bajom. "At least I didn't catch the flu" :) Szóval azért ebben is van jó szöveg :) Gondolom teljesben több lesz. Sajnos az 1 demóját már nem tudom felidézni.
-Machete! :D Ez korábban kimaradt nekem :D Kicsit OP egyébként... meg a gitár is :\ Tepsi meg gyenge.
Remélem nem írtam negatívumnak tegnap a világosságot. Nekem speciel tetszik :D nem értem miért kell a nemzombikkal egyből a sötétet párhuzamba állítani :)
Szóval alapvetően most másodszorra egy pozitív képet sikerült alkotnom a játékról :) remélem gyorsan lejjebb megy az ára. Vagy ha más nem, tudom már mit kapok Karácsonyra :D
Ami viszont még mindig nagyon illúzióromboló: Boomer-Bile Bomba :\ Oké hogy színesíti a játékot, meg plusz taktikai lehetőség, ezt értem, meg jó is, de... nah, szal illúzióromboló...
Illetve az új zenék között van pár ami nagyon nem jön be, de ez meg hála a Source motornak könnyen kiküszöbölhető... csak jó alternatívát találni/csinálni nehéz :) úgyhogy az lesz belőle hogy megszokom...