6126
-
chooselee #5441 Hát nem tudom, ez a kép fogad.
Survival -
#5440 akkor mennie kell. -
chooselee #5439 kikapcsoltam -
#5438 tűzfal. -
chooselee #5437 Ma felraktam megint a L4D-t, de egyszerűen ha rákerestem egy lobby-ra, azt írta nincs, semmilyen játékmódból. Holott azt írta 15000 játszanak most L4D-et. Akkor mi lehet a gond? -
chooselee #5436 Szintén rákattanok időszakonként... -
xxxpaulxxx #5435 jaja, nem úgy, mint CS-ben -
#5434 hali,megtetszett a játék,egy haverom nemrég vette meg eredetiben,és nagyon jónak tűnik,és lenne pár kérdésem:
-érdemes-e megvenni az 576-nál 4500-ért,tehát a játék "szavatossági" ideje az mekkora? azaz meddig lesznek még magyar szerók stb...
-sok különbség van a warezolt,és az eredeti szerverek közt?
Mondom,eléggé megtetszett a gém,és ha pozítív válaszokat kapok,akkor karácsonyra lehet megveszem!! Üdv!!!
Szavatossági idő :) És kérem szépen ezért éri meg VALVEnek csinálni a TF2es extra updateket :) mert azok bizony kitolják a szavatossági idejét a játéknak... Pl. én nem sűrűn játszom vele, de mikor jön egy update akkor mindig rákattanok... nem vagyok egyedül ezzel... így mindig van player, és így aki később akarja megvenni nyugodtan megveheti, hisz lesz kivel játszania :) -
#5433 Te meg hülye vagy megint :D -
#5432 Látod nem volt hiábavaló a suli, tudsz te magyarul :D -
#5431 #5421
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de csak a te kedvedért: végigvisszük sikeresen a kampányt. -
#5430 hova viszed ki, az erkélyre? -
#5429 harmadszor már nem volt bekapcsolva O.o szal nekem nem kapcsolt vissza :)
amúgy véleményem megváltozásához inkább a trailer/intro segített hozzá :D megnéztem még van 4szer :D nagyon jó :D ja meg mikor kivisszük a demót az is... -
#5428 érdemes egyébként játék indítása után benézni a video optionsban, mert egy bug hatására, mindig visszakapcsolódik a multicore rendering. -
#5427 na :D nem térítettél meg jó? :D egyszerű hangulatváltozás... tegnap morcos napom volt :) meg szarul volt beállítva ez a szar -.-
---
de ha nem találja unalmasnak a játékot, szimplán nem elég tartalmasnak, akkor nagy pozitívum, hogy látja hogy foglalkoznak vele, hogy van support :) és minden évben több új tartalom.... -
Neoncsoves #5426 őt csak Evanescence-l tudod megzsarolni :( -
#5425 Beszélgess velem, és te is megtérülsz :D -
#5424 Ha valaki egy játékot unalmasnak talál, nem hiszem, hogy pár új fegyver és pálya miatt megváltozik a véleménye. -
xxxpaulxxx #5423 igaz, de én úgy gondoltam, hogy pl valaki elején megnézte a játékot... hát drága is... uncsi is... nem kell (biztos volt ilyen idióta aki ezt mondtaXD)
Aztán később megnézi
hmmm olcsó... és tele van már extrákkal... ideje megvenni -
#5422 Ezt már kifejtettem.
imho ilyenkor nem azért veszik meg sokan a játékot mert jujj kijött egy class update, hanem mert, ahogy írtad ilyenkor mindig ingyen hétvége és leárazás van. Tehát nem azért veszik meg, mert adtak ki hozzá DLC -t.
Te hallottál már ilyet: "Na én addig nem veszem meg ezt a játékot, ameddig nem jön hozzá egy DLC!"
Az eladások, a miatt ugranak meg, mert bárki ki tudja próbálni a játékot és ráadásul akciósan meg is veheti. -
#5421 no comment. -
#5420 Nem, mert még mindig úgy gondolom hogy nem ér annyit amennyi :) viszont lehet hogy mégis megveszem :D -
#5419 Ezt kb mindenre el lehet mondani ami pénzbe kerül... -
xxxpaulxxx #5418 "A TF2-höz pakoltak csomó DLC-t nem tudom minek, biztos szeretnek ingyen dolgozni"
Azért ezt gondold át mégegyszer
Kihoznak egy csomó újítást, az ember látja havernál mennyire kiráj, plusz olvas róla híreket... ráadásul csomó árleszállítás is van, ami tovább növeli a játékosok számot... szóval ilyenkor még még még többen veszik
nah és arról még nem is beszéltem, hogy amikor class update van, akkor ingyen hétvége is:) Akkor az ember letölti, megjön a kedve és megveszi, mert olcsó (már)
És igen, dolgoznak rajta... de nem olyan sokat, és ez a munka nagyon is sokszorosan megrétül ilyenkor:) -
#5417 Na most tökéletesen megfordult a véleményed -
#5416 Na kipróbáltam megint a demót...
Steam Cloud nem működik vagy mi a fene? Teljesen más beállítások voltak mint az 1ben... vagy akármelyik másik steames játékban...
Szal AA-t lejjebb vettem, shadereket feljebb, multicore kikapcs, irányítás kicsit átszabva, így azért más volt a látvány...
Ami változott a véleményemben:
-Zenékről talán mondtam hogy rosszak. Ezt részben tartom, van 1-2 háttérhang ami gyengébbre sikerült, viszont van pár odacsapós hangulatos...
-Végre szemtanúja lehettem a leszakad-a-kar-de-továbbjön sebzési rendszernek... Igazából mielőtt megjelent az 1 már így képzeltem el, de ott nem jött be... Így hogy tapasztaltam (és elég sokszor) mindjárt más :)
-Láttam oldalról is a Spitter köpését... valószínűleg a multi-core-szaggatás meg a rossz szög miatt láttam shoopdawhooposnak... így most egy fokkal jobb volt... nem mondom hogy kurvajó, de enginetől sajnos már több nem telik :(
-Ma valahogy pozitívabb napom van, karaktereket is többet hallottam, bár még nem eleget, és nem olyan gázok... majd teljesbe meglátjuk milyen lesz... Alapvetően jók a karakterek, a szinkronjukkal volt bajom. "At least I didn't catch the flu" :) Szóval azért ebben is van jó szöveg :) Gondolom teljesben több lesz. Sajnos az 1 demóját már nem tudom felidézni.
-Machete! :D Ez korábban kimaradt nekem :D Kicsit OP egyébként... meg a gitár is :\ Tepsi meg gyenge.
Remélem nem írtam negatívumnak tegnap a világosságot. Nekem speciel tetszik :D nem értem miért kell a nemzombikkal egyből a sötétet párhuzamba állítani :)
Szóval alapvetően most másodszorra egy pozitív képet sikerült alkotnom a játékról :) remélem gyorsan lejjebb megy az ára. Vagy ha más nem, tudom már mit kapok Karácsonyra :D
Ami viszont még mindig nagyon illúzióromboló: Boomer-Bile Bomba :\ Oké hogy színesíti a játékot, meg plusz taktikai lehetőség, ezt értem, meg jó is, de... nah, szal illúzióromboló...
Illetve az új zenék között van pár ami nagyon nem jön be, de ez meg hála a Source motornak könnyen kiküszöbölhető... csak jó alternatívát találni/csinálni nehéz :) úgyhogy az lesz belőle hogy megszokom...
-
#5415 Tegnap beszéltem Rage papával és rájöttem, hogy itt egyébként értelmes emberek vannak csak SZÁNDÉKOSAN nem akarja senki megérteni a másikat :) -
#5414 Nem mondtam, hogy szólj hozzám :) -
MrAndree #5413 Akkor beszélünk egy év múlva. :) -
#5412 Érdekli a játék, meg játszani is szeretne vele, meg is akarja venni, csak nem ennyiért (7 ezer HUF). Inkább megvárja míg egy év múlva lemegy az ára. -
MrAndree #5411 Érdekel=játszom vele (megveszem vagy warez). Nem érdekel=nem játszom vele. Érdekel de szerintem DLC, köcsög Valve, meg mindezek csak duma. -
#5410 Épp azért vagyok itt mert érdekel.
Az érdekel NEM egyenlö a megveszemmel. -
MrAndree #5409 Nem warezolod, nem veszed, akkor mit keresel itt? Nem zavarsz, félre ne érts, csak nem értelek. Nincs jobb dolgod, mint egy olyan játék topikjába mászkálni, ami nem is érdekel? -
#5408 Azért, mert annyira bíztatsz rá :)
Nekem jó így, hogy nincs meg a játék. A demoval játszottam, ami alapján elmondhatom, hogy majd valamikor megfogom venni. -
#5407 Nem. Miért feltételezed, hogy baj lenne? -
#5406 Magyarázd el légy szíves még egyszer, mert úgy látszik én sem értem. -
#5405 Nem warezolom, baj? -
#5404 Hopsz, elfelejtettem bezárni a "fél kövér tag"-et. Elnézést kérek. -
#5403 -
#5402 Ok, hiába magyarázok úgy látom. De gondolj amit akarsz :)