Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nekem az a szórakozás ha van kihívás egy játékban, ezt nem tudnám élvezni
Soha nem fogom megérteni azokat az embereket, akik már akkor morognak, amikor szórakozás céljából használ valaki kódot.
Félreértések elkerülése végett megmutatom, hogy milyen szórakozásra gondoltam. Az egyik haverommal nyomtam és igen volt mindenféle kód.
1.
2.
3.
4.
5.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
A kérdés az hogy vajon miért? a hülyéknek nem volt elég a No Mercy? XXXD
@
Igaz csak 3szor játszottam a Crash Course-t..
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Mivel furcsa hogy valami tetszik Francisnak, hiszen mindenre azt szokta mondani hogy utálja (I hate stairs, i hate vans.. stb.)
Utána már nem tudom mit beszélnek, nem figyeltem 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
G E C I J Ó ! ! ! 😄DD
Fõleg a pipe bomb 😄DD
de durva 😄
Szórakoznak a targoncával, közben meg nem tudják, hogy mi vár rájuk. Zombiapokalipszis, négy vadbarom felrobbantja a benzinkútjukat, stb... 😛 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
de ha nagyon dicsérik mert annyire hûdeüberdejo (amit kétlek mert kb 90%ban az elsõ rész) az elsõ 50%os akcióban karácsonykor áldozok rá 😄
Majd ha megnyerem valahonnan, vagy valakitöl megkapom ajándékba 😄😄
Mert megvenni nem fogom..
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
@
természetesen localhost volt...
@