• dronkZero
    Na, akkor értékelném én is a DLC-t.

Röviden: Valve bassza ki az összes fejlesztőjét vagy csukja be a boltot.

Maga a két pálya szerintem nem rossz. Rengeteg ismétlődés, az eddigi kampányokból már unalomig ismert objektumok, de maga a pálya játszható, szivatós, összességében korrekt.

Már amikor az a retekszar hulladék lobby nem 300-as pingű szerverekre dobál be. Tegnap összesen több mint egy órát lobbiztunk, és NEM sikerült játszanunk. Illetve direkt IP alapján egy kört nagy nehezen össze tudtunk hozni.
    Nyáron már végre sikerült összehozniuk ezt a szart működőképesre, halkan jegyzem meg, hogy kibaszott fél évükbe telt, erre most megint használhatatlanná kúrták szét. Ilyen inkompetens idióta fasz bandát még nem láttam. Ja, de a CS mozgott még ezen a szinten, ahol minden peccs egy megoldott problémára három újat hozott, de azt egyetlen láma pöcs fejlesztette, ezt meg egy komplett fejlesztőgárda.

Persze arra volt idejük, hogy a kibaszott HUD-ot, meg a karakterválasztó kis képeket újrarajzolják... Persze jobb nem lett, igénytelen hányadék, a kis képek szarok azzal a buzi csillagos háttérrel, és míg a túlélők most már színes képek, a zombiknál maradt a fekete-fehér kéz.

És mindez beletelt nekik több mint négy hónapba. Ja, jó munkához idő kell, szarhoz meg még több.

De tényleg, mi az isten van? A Valve által egyetlen foglalkoztatott teszter autista, vak, süket, és jobb kezére béna, vagy hogy az isten faszába adhatták ki ezt így?