Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet addig még nekem is lejönXD
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
sztímen?😄
faszt nézel mindíg hentájt... cöh cöh.. ejnye.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Jééé, nem is tudtam, hogy ilyen is van:|
Japánra volt állítva... átraktam UK-ra és most zúg mint állat😄
Köszönöm szépen😊
Japánra volt állítva... átraktam UK-ra és most zúg mint állat😄
Köszönöm szépen😊
download/download region
settingsben váltsd át a content szerver országát, honnan töltsön le! és gyorsulni fog
de ne akkor, amikor szökõévente veszek egy játékot😄
Nah jó hazudtam... játékaim 70%-át idén vettem😄
Nah jó hazudtam... játékaim 70%-át idén vettem😄
és természetesen ilyenkor tölt csak 25 kb-al-_-
Nah végre, most hogy van bankkártyám én is megvettem a L4D-t azaz az utolsó steames játékot, amit hiányzott😄
onnan gondolta, hogy a szerverek automatán frissülnek, csakúgy mint a kliensek, tehát a verziókkal nem nagyon van gond 😊
@
Kikérem magamnak! Most rendeltem meg a játékot. Még nem is játszottam vele úgyhogy nem tudhatom hogy magától peccseli-e vagy sem. És honnan gondoltad hogy warezoltam?
wtf?
magától patcheli a játék az eredetit, szóval a szerverek is automatán frissülnek... úgyhogy minden a legfrissebb patchel megy
magától patcheli a játék az eredetit, szóval a szerverek is automatán frissülnek... úgyhogy minden a legfrissebb patchel megy
hi! szedtem le kampányokat a játékhoz, .vpk-kat, és elinditanám de azt irja ki angolul, h ez az addon már telepitve van:S
pedig angyon nem:S
szerintetek?
pedig angyon nem:S
szerintetek?
én is kösz az infót de sikerült elindítanom, felraktam egy gf 5200as kari driverét és lowon akadás mentesen megy csak néha kicsit sokat tölt
GET OVER HERE!
AthlonXP 3200+ - X1650Pro - 2GB DDR Memóri az én konfigum . 2,2Ghz-s proci igazábol proci limitem van a vga még elmegy.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
sehogy se fog menni. az utolsó valve játékok amik támogattak ilyen kártyát az orange boxban voltak, utána már mindenképp dx9es kell.
Hali, nekem elég gyengusz gépem van és hát olvastam a neten hogy amit írnak gépigény az nem a minimális. na és én is megpróbáltam, feltettem és bejön van hang meg minden de kép semmi még az intrónak sincs képe. Gépem: 2.4Ghz , 512 Ram , Geforce 4200Ti nem támogatja a 2.0ás shadert, de a játék low grafon se. olvastam olyat hogy lehet valamit bajlódni hogy felrakok egy újabb vidi kari driverét. de nem ez a lényeg hanem hogy tudtok segíteni? vagy mi lehet a baj? Totall4don is leírtam de ott még nem tudtak segíteni
GET OVER HERE!
Részletek a Crash Course DLC-rõl sokat nevárjatok
lenne pár kérdésem, konzol parancs érdekel (pontos)
van e olyan parancs,
-amivel a zombik nem látnak(ai) //nem gond, ha sv cheatses
-amivel zombikat teszek le, és én adom meg az irányukat, esetemben egy kör közepére akarok 4 túlélõt, akiket ugye "nem" vesznek észre, a zombik a kör közepe felé merednek... majd ugye az elõzõ parancs visszaírására támadnak
-amivel boomer nélkül tudok homályos hányásos nézést elõidézni
-amivel bár nincs célpont agresszíven néznek
???
elõre is kösz, lehet megspórolok egy csomó idõt, hátha tudtok segíteni
van e olyan parancs,
-amivel a zombik nem látnak(ai) //nem gond, ha sv cheatses
-amivel zombikat teszek le, és én adom meg az irányukat, esetemben egy kör közepére akarok 4 túlélõt, akiket ugye "nem" vesznek észre, a zombik a kör közepe felé merednek... majd ugye az elõzõ parancs visszaírására támadnak
-amivel boomer nélkül tudok homályos hányásos nézést elõidézni
-amivel bár nincs célpont agresszíven néznek
???
elõre is kösz, lehet megspórolok egy csomó idõt, hátha tudtok segíteni
Nem kell semmit sem leszedned, berakod a lemezt és feltelepül a Steam.
Csinálsz magadnak egy accot, és telepíted a játékot, ennyi.
Csinálsz magadnak egy accot, és telepíted a játékot, ennyi.
azt vágom de az a link a kezdõoldalra visz és fingom sincs mit szedjek le. Ezért kérdeztem hogy pontosan mi kell
Most komolyan. Akarok venni egy játékot erre nem lehet elmondani hogy milyen ki***aszott program kell hozzá
Várunk titeket!
Közösség kialakulóban, több mint 20 felhasználóval! Csatlakozz te is! Légy a legjobb a magyarok közt 😄DDDDD
Reklámduma mi? xd
Közösség kialakulóban, több mint 20 felhasználóval! Csatlakozz te is! Légy a legjobb a magyarok közt 😄DDDDD
Reklámduma mi? xd
nézzed : jadam92 de már nem l4d zek 2-3 honapja 😄
áttojóztam az összes mappát a steam mappa csak a platform mappában van
ezekbe meg nincs ilyen, már az elsõ inditásnál ezt adta
ezekbe meg nincs ilyen, már az elsõ inditásnál ezt adta