6126
  • tototto
  • elitehun
    Sztem érdemes mert nekem minden map jól megy és a ping se magas. És amúgy se egy hű de drága játék (3600FT)
  • zorrobomber
    Öö, én most akartam megvenni, ezek szerint nem érdemes?
  • BAk3R
    akkor megnyugodtam, azt hittem nálam van valami. én is csak 300-as pingű játékokba csöppenek, már amennyiben csatlakozik. általában a jó netes haverom indít local-ban szervert, így lehet játszani.

a dlc-vel kapcsolatban meg: nem rossz, de rövid és elég lapos. a másik meg, hogy mért 2 ilyen kurva hosszú pálya van, mért nem lett mondjuk 4 részre osztva? nem lenne rossz, olyan mintha két map egyben lenne. experten azért elég szar ha a végén meghal az ember, azt megint elölről...
  • uwu
    Ha valakinek nem lenne meg eredetibe, eladnám egy százasért, de csak ha el is jön érte.
  • elitehun
    Nekem meg valamiért nem hajlandó néha csatlakozni versus módban
  • Lunki88
    Most megnyugodtam hogy nem csak nálam szar az utóbbi frissítés óta a game. xD Tegnap az új mapon játszottam és elment a hang, utána meg mapváltásnál ledobott a szerver. xD
  • XeeN
    Ott a pont!
  • uwu
    Hát ezt jól elbaszták.
    A peccs óta játszhatatlan.
  • werkfilm
    teljesen mind1 hogy megveszed-e, a konzolos eladások számítanak, l4d is ott ragyog, ezért nincs episode 3 vagy új cs, mert abból nem tudták az előző részeket ilyen jól eladni. ezt se adnák ki pcre ha nem arra írták volna a source motort eredeileg.
  • dronkZero
    Hát, alig.

Nekem is sikerült az eszetlen lobbizás közepette véletlenül egy local-t indítanom, és amikor visszaszavaztuk magunkat, akkor az egyik haver bennmaradt, kapott egy 120 másodperces auto-disconnectes visszaszámlálást.

Hozzá már nem jutott el az infó, hogy megyünk a lobbiba.
  • bertino
    1500
    csoda, hogy működik még annál a net.
  • PunkZoli
    hát igen, nekem 100k val tölt felfele, és nálam volt a legjátszhatóbb, egy rohamnál 100 as ping a többieknek, szóval a 100k már nem elég, nagyon megette a netem, még a ventrit sem hallottam :)

de 4ünk közül ez volt még így is a legjobb, másnál 1500+ os pingre ment fel, ami szintén nem volt korábban, ugyanannál a netnél
  • dronkZero
    Aha, hát PR szempontból tényleg rettentő hasznos döntés volt ez, ezek után ROHANOK, hogy megvegyem a második részt...
  • Krinyo
    L4D2-re gyúrnak, arra megy el az idő
  • Rage47
    TF2-nél is minden update után bugos lesz a játék.

Egyébként én sem tudok máshogy játszani, csak localban. A klántársam szokott szerót inditani, és akkor tudunk játszani normális pinggel.
  • dronkZero
    Majd azt én tudom, hogy miből áll a problémám, jó?

Death Toll-t és Dead Airt SEM tudtunk játszani.

Az új "kampányt" meg tudtuk nézni úgy, hogy délután fenn volt egy haver, aki kerített egy magyar szerverIP-t, de este mikor ő már nem volt, EGYÁLTALÁN nem tudtunk játszani. Majdnem egy órát lobbiztunk, beléptünk, betöltöttük a pályát, visszaszavaztuk magunkat lobbiba, új keresés, lobbilídert cserélgettük, fekete kakas vérét csorgattuk a routerre, meg az összes ilyen ezoterikus praktikát kipróbáltuk, amik eddig valami homályos módon segített. Most nem.

Kedvencem a pálya töltése közbeni keményre fagyás (csak taskmanager, folyamat lelövés segített), illetve a "Disconnected: . " feliratú hibaüzenet volt.

Ja, az már csak hab a tortán, hogy lobbiindításnál amikor kiválasztom a pályát, a képe nem változik meg, marad a nómerci. (Lobbiban jó, csak a legelején a kiválasztásnál működik szarul, DE EDDIG NEM VOLT BUGOS!)
  • PunkZoli
    nekünk tegnap olyan, volt, hogy 4 ből 2 srác egy helyről játszott, természetesen 2 külön accal, de az istenért nem tudott csatlakozni az egyik dedikált szerverre... legalább 5 dedikáltat próbáltunk...

eddig ez nem jelentett gondot

a serverekre reagállva, meg nem értem én sem miért a 300+ osokra sorol be 10 ből egy sem volt jó amikor quickre mentem, régen 3-4 ok volt

del
  • werkfilm
    gyakorlatilag arra épül a problémád 90%-a, hogy a dedikált serverek maplistjébe nem került be az új map, vagy épp nem az fut rajta mivel van egy rakat másik. ehhez meg semmi köze a valvenak, de azért egy rakat servert ők is üzemeltetnek az l4dhez, amit más fejlesztő nem tesz meg, csak hagyják hogy lagoljon mindenki.
  • Solid Snake
    Na ez rövid volt és velős
  • dronkZero
    Na, akkor értékelném én is a DLC-t.

Röviden: Valve bassza ki az összes fejlesztőjét vagy csukja be a boltot.

Maga a két pálya szerintem nem rossz. Rengeteg ismétlődés, az eddigi kampányokból már unalomig ismert objektumok, de maga a pálya játszható, szivatós, összességében korrekt.

Már amikor az a retekszar hulladék lobby nem 300-as pingű szerverekre dobál be. Tegnap összesen több mint egy órát lobbiztunk, és NEM sikerült játszanunk. Illetve direkt IP alapján egy kört nagy nehezen össze tudtunk hozni.
    Nyáron már végre sikerült összehozniuk ezt a szart működőképesre, halkan jegyzem meg, hogy kibaszott fél évükbe telt, erre most megint használhatatlanná kúrták szét. Ilyen inkompetens idióta fasz bandát még nem láttam. Ja, de a CS mozgott még ezen a szinten, ahol minden peccs egy megoldott problémára három újat hozott, de azt egyetlen láma pöcs fejlesztette, ezt meg egy komplett fejlesztőgárda.

Persze arra volt idejük, hogy a kibaszott HUD-ot, meg a karakterválasztó kis képeket újrarajzolják... Persze jobb nem lett, igénytelen hányadék, a kis képek szarok azzal a buzi csillagos háttérrel, és míg a túlélők most már színes képek, a zombiknál maradt a fekete-fehér kéz.

És mindez beletelt nekik több mint négy hónapba. Ja, jó munkához idő kell, szarhoz meg még több.

De tényleg, mi az isten van? A Valve által egyetlen foglalkoztatott teszter autista, vak, süket, és jobb kezére béna, vagy hogy az isten faszába adhatták ki ezt így?
  • SötétBarom
    :DA:S?_:
  • PunkZoli
    a csaj
  • elitehun
    Lehet én vok hülye de melyik az ausztrál? O.o
  • xxxpaulxxx
    persze az ausztrál ekkora karral:D
  • BAk3R
    http://store.steampowered.com/news/2886/
  • csoli31
    Ha megnézted volna a frissítési listában, akkor látnád hogy a dlc miatti bugokat javították ki.
  • elitehun
    Valamit megint frissített a L4D. Tudtok róla valamit? Megjegyzem a DLC már fent van
  • Neoncsoves
    Ajándék tőlem nektek
    Video 1.
    Video 2.
  • MrAndree
    Ez jó. :D
  • Jim Morrison
    Aztaaaa :D
  • Rage47
  • elitehun
    LOL Ez nagyon nagy
  • SötétBarom
  • werkfilm
    nem undorító az elv, ugyanis ha ez nem lenne akkor 2-3x annyiért adnák magát a konzolt, csak így lehet valami nyereséget termelni (ami tavalyig nem is volt ezekkel se).

a másik meg nem értem hogy mit rinyál itt mindenki
    a l4d egy platform, adott a 4 karakter, az x fegyver, erre van kismillió pálya építve. a valve most hozzátett egy keveset, attól még ugyanúgy ott a gyakorlatilag végtelen játékidő.

ha ilyen lusta geci lett volna a nép 10 éve mint ti, hogy nem képesek magultól letölteni egy modot vagy pályát, akkor most nem lenne cs, nem lenne valve, nem lenne l4d, nem lennének körökre osztott multiplayer játékok, nem lennének kaszt alapú gamek, stb

a következő részben meg úgy 2x ennyit fognak adni, vagyis felbérelhetsz egy kis kínait hogy játsszon helyetted amikor alszol, és számoljon be az élményeiről, hogy teljes képet kapj, mert egyedül kijátszhatatlan lesz az a mennyiségi tartalom.
  • bertino
    ja.
  • elitehun
    Elég hülye kérdés de a DLC-t magától telepíti mint a patch-et?
  • bertino
    "b@lfasz" játszani akar még a játékkal kénytelen letölteni a "tartalmat", mert nem csak egy kampányról van szó, hanem egy icuri-picuri patch-ről is."

hm, és ?
    akinek X360-on tol egy egy ilyen játékot, annak eleve számítani kell arra, hogy az MS minden szarért külön pénzt szed. már csak azért is, hogy egyáltalán online játszhasson a láma júzer. (tökmind1 mennyit, itt inkább az elv az, ami undorító)

innentől kezdve meg ne nyávogjon senki a boxosok közül.
  • Rage47
    mindenki tudta, hogy rövid lesz. ez volt a cél. annak meg megfelel.
  • XeeN
    Köszönöm az információt okoska. Úgy látom nem látod az egódtól az erdőt, de sebaj. Ki a túrót érdekel az MS? Az egészben az a bosszantó, hogy ha az idézet: "b@lfasz" játszani akar még a játékkal kénytelen letölteni a "tartalmat", mert nem csak egy kampányról van szó, hanem egy icuri-picuri patch-ről is.

Ui: Ahhoz külön gratulálok, hogy hét percig tartott megfogalmaznod egy három sorból álló hsz-t!