Zero által írtakra:
Nem hiszem, hogy mindig lelőttek volna 'egy lövésből' a levegőben (a 10ből 8 túlzás), velem egyszer fordult elő (igaz nem mindig játszom veletek).
Hunterrel meg van amikor szarul csináljátok (nem néztem ki). Fent vagytok a tetőn nem ugrottok, de gugoltok és akkor hörög a hunti, a túlélők meg jóhogy tudják honnan fog jönni az ugrás, menet közbe is végig azt sasolták honnan jön a hang. Láttam specből.
Az egy lövés meg valszeg makk volt, nem birok elképzelni egy ilyesmi fajta a csítet. (lehet, hogy már kevés volt a hp-d ezért elég volt egy lövés)
Régen mikor gyakrabban játszottam és formában voltam nekem se jelentett gondot a hunter leszedése ha tudtam honnan jön.
A te esetedet Huba (#4925), nem tartom lehetetlennek. Miért ne lehetne a csapatba 1 netán 2 profi, aki ha odafigyel leszedi a huntereket?
Már lassan 1 éve kint van a játék, a casual játékosok már rég megunták, akik meg versenyszerűen űzik azok meg maradtak. Természetesen folyamatosan jönnek új játékosok, de szerintem nőtt a "játszani tudó" játékosok aránya.
Az hogy kikaptunk 4 olyan csapatot, amikben volt egy-kész összeszokott ember (vagy az egész csapat) és tudtak játszani (felőlem profik is lehetnek) szerintem csak szerencse.
Nem mondanám, hogy már csak profik játszani, mert vannak még lámák is, bőven.