• Blacksheep333
    Zero által írtakra:
    Nem hiszem, hogy mindig lelőttek volna 'egy lövésből' a levegőben (a 10ből 8 túlzás), velem egyszer fordult elő (igaz nem mindig játszom veletek).
    Hunterrel meg van amikor szarul csináljátok (nem néztem ki). Fent vagytok a tetőn nem ugrottok, de gugoltok és akkor hörög a hunti, a túlélők meg jóhogy tudják honnan fog jönni az ugrás, menet közbe is végig azt sasolták honnan jön a hang. Láttam specből.
    Az egy lövés meg valszeg makk volt, nem birok elképzelni egy ilyesmi fajta a csítet. (lehet, hogy már kevés volt a hp-d ezért elég volt egy lövés)
    Régen mikor gyakrabban játszottam és formában voltam nekem se jelentett gondot a hunter leszedése ha tudtam honnan jön.

A te esetedet Huba (#4925), nem tartom lehetetlennek. Miért ne lehetne a csapatba 1 netán 2 profi, aki ha odafigyel leszedi a huntereket?
    Már lassan 1 éve kint van a játék, a casual játékosok már rég megunták, akik meg versenyszerűen űzik azok meg maradtak. Természetesen folyamatosan jönnek új játékosok, de szerintem nőtt a "játszani tudó" játékosok aránya.

Az hogy kikaptunk 4 olyan csapatot, amikben volt egy-kész összeszokott ember (vagy az egész csapat) és tudtak játszani (felőlem profik is lehetnek) szerintem csak szerencse.
    Nem mondanám, hogy már csak profik játszani, mert vannak még lámák is, bőven.

OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bannolták a Steam Profilom lapját, mert az avataromon lévő lánykának kilátszott a cicije. 1 hónapra!