6126
-
#4960 vagy még idén?.. -
#4959 2010? -
Rony94 #4958 A Crash Course miatt én is ideges vok h miért nem jön már ki, de egyet tudok. Több DLC is lesz állítólag. -
BAk3R #4957 most meg elvileg már szept 23-án, vagy az után pár nappal jön ki. -
BAk3R #4956 az, hogy majd jön amikor jön. -
#4955 Na, most mi is van az új DLC megjelenésével? Kicsit le vagyok maradva -
BAk3R #4954 nem az, hogy még mindig semmi... -
#4953 forrás? -
#4952 Csütörtök éjjel ki jön az, amerikában ma estére esedékes. -
Neoncsoves #4951 dehogynem -
#4950 sztem már nem érdekli őket a bojkott:D -
#4949 Nem győzte meg őket, a boycott pontok még állnak... lehetőség L4D2-re való UPGRADELésheZ, vagy legalább legyen olcsóbb azoknak akiknek megvan az 1. -
#4948 ennyit a csütörtöki megjelenésről. mondtam hogy nem kell bedőlni egy szaros twitter blognak
"Our source for the L4D DLC being released on Thursday appears unreliable... we're looking into it."
http://twitter.com/valvenews
persze a legtöbb oldal biztosra vette
remélem azért legalább holnap kijön :D -
#4947 Én is benne vagyok a groupban, majdnem alapító, hívjanak meg engem is! -
#4946 erre gondoltam én is:D így kaptak ingyen l4d2-t gondolom. jól csinálták:D -
#4945 Lehet ez volt a tervük a két bojkott vezérnek, hogy betudjanak menni a Valvéhez gammázni :DD -
PunkZoli #4944 pénzről nem esik szó... meg fánkokról se:D
van az a fánkmennyiség! -
#4943 meggyőzték a L4D2 bojkottálókat. a 2 bojkott vezető elment a Valve-hoz, azok meg engedték öket játszani, és pozitivan nyilatkoztak róla
a bojkott steam group egyes tagjai árulónak tekinti őket kb.
szal mégiscsak jó lesz a L4D2, mert még a legnagyobb ellenzők is megtértek:D -
PunkZoli #4942 ehhez most nincs kedvem végig szenvedni, röviden?
a képet elnézve sok fánk fogyott :D -
#4941 A Valve meggyőzte a bojkottálókat -
#4940 Esélykiegyenlítés jelleggel.
Engem is kevésbé érdekel, hogy hogy játszok/játszunk, mint amikor még waroztunk, de azért még mindig szeretek nyerni! :D
-
#4939 nem hivatalos még a hír -
BAk3R #4938 hurrá -
#4937 Hát az is lehet simán. És részemről le is szarom, ez nem ér annyit, hogy több energiát fektessek bele... Mostanra eljutottam odáig, hogy látom, hogy kurvára nem kompetitív meccsekre lett kitalálva, így arra a célra nagyon szar is, és hogy eszük ágában sincs megcsinálni jóra, használhatóra. Innentől kezdve meg leszarom, ha nem megy jól a játék, úgyis csak publicolunk. Ha meg publicolunk, és még nem is megy jól, akkor meg el fog menni tőle a kedvem.
Szal most így állok L4D-hez, elég nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek egy meccset...
Hm, kicsit gondolkoztam, talán az egy jó megoldás lenne warozásra (vagy lehetne akár szerverbeállítás is), hogy mindig a _kevesebb_ pontot elért csapat jöjjön _hamarabb_ pályaváltásnál. Mert az elég vicces azért, hogy azzal, hogy jól csinálja az adott csapat, az a "jutalma", hogy ők kapják a suprise-buttsechs-tank-round-ot...
Vagy ez direkte "esélykiegyenlítés" jelleggel van úgy, ahogy? -
#4936 Alapból nem lepődök meg ilyesmin, amin meglepődtem, hogy _hirtelen_ és _mindenki_ prő lett. Tehát nekem az a hihetetlen, hogy eddig bárki jött publicra, és nem összeszokott csapat volt, azt porba aláztuk. Most meg a public nép megizzaszt.
Na azt nem hiszem el, hogy az átlagpublic skill egyik napról a másikra ennyit fejlődik. Szal mi van, jött ki új csít pakk?
Egyébként sima ügy "elképzelni", hogy hogyan lehet ilyet: nem szór a fegyver. CS-ben alap csít, ahogy hallom, ez a játék is ugyanúgy Szórsz, úgyhogy gondolom nem lehetetlen. Sznájpersörétes, ahol minden pellet ugyanoda megy?
Másik fele, hogy azt sem hiszem, hogy amikor körbe hörgünk hárman, akkor így belövi pontosan az irányt hangból.
Még az is simán lehet, hogy tényleg véletlenül igazi csapatokat fogtunk ki, csak ők is mixelt klánteggel, meg nevekkel jöttek, mint ahogy mi szoktuk. Ebben az esetben nem is érdekel a dolog. Public néptől viszont nem hiszem el azt, ami az utóbbi héten ment. -
#4935 háhá! XD ezért nerakjáá föö csöcst, -
#4934 Amúgy továbbra is tartom a véleményemet, hogy ellámultunk. Az esetek nagy részében nem azért szoktunk elbukni egy kört, mert az ellenség "hű de profin" csinálja, hanem mert mi basszuk el. -
#4933 Zero által írtakra:
Nem hiszem, hogy mindig lelőttek volna 'egy lövésből' a levegőben (a 10ből 8 túlzás), velem egyszer fordult elő (igaz nem mindig játszom veletek).
Hunterrel meg van amikor szarul csináljátok (nem néztem ki). Fent vagytok a tetőn nem ugrottok, de gugoltok és akkor hörög a hunti, a túlélők meg jóhogy tudják honnan fog jönni az ugrás, menet közbe is végig azt sasolták honnan jön a hang. Láttam specből.
Az egy lövés meg valszeg makk volt, nem birok elképzelni egy ilyesmi fajta a csítet. (lehet, hogy már kevés volt a hp-d ezért elég volt egy lövés)
Régen mikor gyakrabban játszottam és formában voltam nekem se jelentett gondot a hunter leszedése ha tudtam honnan jön.
A te esetedet Huba (#4925), nem tartom lehetetlennek. Miért ne lehetne a csapatba 1 netán 2 profi, aki ha odafigyel leszedi a huntereket?
Már lassan 1 éve kint van a játék, a casual játékosok már rég megunták, akik meg versenyszerűen űzik azok meg maradtak. Természetesen folyamatosan jönnek új játékosok, de szerintem nőtt a "játszani tudó" játékosok aránya.
Az hogy kikaptunk 4 olyan csapatot, amikben volt egy-kész összeszokott ember (vagy az egész csapat) és tudtak játszani (felőlem profik is lehetnek) szerintem csak szerencse.
Nem mondanám, hogy már csak profik játszani, mert vannak még lámák is, bőven.
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bannolták a Steam Profilom lapját, mert az avataromon lévő lánykának kilátszott a cicije. 1 hónapra! -
#4932 Ki mondta, hogy megmagyarázhatatlan? Te nem tudtál mit írni Zero által leírtakra. -
#4931 Witcher... übereli az összes crpgt >.< Oblivion elbújhat mellette :D itt tényleg befolyásolják a világot a döntéseink... és bár nem teljesen szabad (szét van tagolva a világ, nem tudunk akármikor akárhova menni, de ne ilyen FPS szerű lineárisságot gondolj) de mégis annak érzi az ember ^^
De hát középkori ezért neked már nem jó...
Sci-fi... Mass Effect? Arról szépeket mondanak. -
#4930 -
gregtom6 #4929 De inkább hagyjuk... -
gregtom6 #4928 Mert sokat már rég végigvittem. Speciel a szerepjátékok nem kötöttek le, talán a túl nagy szabadság miatt->kidolgozatlan környezet miatt. Ott pl a Fallout 3. Nagyon jó, meg minden, de szinte mindig ugyanolyan küldiket kell csinálni, meg zavar a környezet. Oblivion meg középkori, az se jó. Sci-fi RPG meg nem nagyon van. -
#4927 Mit szerintem? Megmagyarázhatatlan jelenség, hívjuk Muldert meg Scullyt!
Szerinted mi? -
MrAndree #4926 Nekem is adta már a tankot bele a tűzbe, buktuk is a pályát. :) -
#4925 Három nap alatt 4-ből 4 esetben egymásután három nap alatt ilyenekkel találkoztunk, szerinted? Persze a mai még hátravan. -
#4924 Én értettelek félre, már majdnem el is felejtettem, hogy van benne coop! :D Ott tényleg nem számít. -
BAk3R #4923 haha. én múltkor úgy kaptam a boomert, hogy tűzben születtem vele. gondolhatod meddig húztam vele :) -
ZÓÓÓcsi #4922 Versusban tényleg szopás!
Legtöbbet coop-ot nyomom, ezért alapból arra gondolok, sorry! -
ZÓÓÓcsi #4921 Akkor miért nem single játékokkal nyomulsz? Van egy csomó baromi jó történetű program pl.: Kotor, Oblivion, szerintem a Fear sem rossz stb.