Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs "ojan"???????

Why so serious?

general nekem nincsen ojan :SS nekem csak ojan van hogy choose icon
nem tom mi aszar van n nekem nincsen ojan :SSSSS
CopyKing92
kötöjelkonzól -console xP

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
katt. steamen belül az ikonra jobb alul -> properties -> general -> set launch oprions... (írbe)-console -> szevasz😛

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

de pls segítsél már lécci
bertino
menj vissza az iskolába.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

de hol van a properties és mikor rá katintok nem találom a set launch options-t nem ir ki nekem semmi ijesmit
zzeN
Steamben jobb klikk a my games-re, properties, set launch options, és beírod h -console.
Ja és tanulj meg helyesen írni.😉

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

hogylehet beálitani a consolt?? hatudtok segiteni irjátok ide vagy a msn em [email protected] mejik biletyüvel lehet megnyitni?? köszke
Rage47
felvettelek steamen, velünk is játszhatnátok...😊
LasCar16
Sziasztok! valaki el tudná nekem küldeni az M16 modell file-ait

PM és megbeszéljük

#acm

böröczk
No zsír, vegyetek fel barát listára bátran, legutóbb random felvettem left4dead.hu-s groupból kb 10 embert, eléggé kétkedve, gyanúsan tekintettek rám meg a másfél hetes regisztrációmra, dehát eddig közelébe nem lestem steamnek, mivel szükség nagyon nem volt rá : D
Szóval mink is megvagyunk 4en, bár egy tagunk most költözéses nethiány okából kifolyólag egy darabig nem lesz.

B.

Kumiho #2179

mûködõ moddokat tudnátok nekem linkelni? thx!

"Válasz 'CopyKing92' üzenetére (#4652)"

Úgyhogy Szisti01, nem neked szólt 😊

na, már jó
nekem szól?
Muszáj mindenhova ilyen szarokat beszúrni ? <#ejnye1>

nem akar betölteni az off topic
XD
CopyKing92
most vettem KF-et 😛 kicsit alza a topic fel kéne kelteni +.+ XDD

Solid Snake
Én most vettem meg a játékot ennyi pénzért vétek lett volna ott hagyni a polcon! <#nyes>
CopyKing92
ez a nem a silkroad takaroggyá 😊

már itt is?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hogy mondod kérlek?

Why so serious?

bkvkbk
Szerintem ez nagyon jo játék ez a Silkroad, sok lv lehet benne fejlõdni 100 lv-t szerint megári letölten nah gg .. xD

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

Blacksheep333
edd meg

Az operációs rendszeren is túl...

idd meg
werkfilm
vedd meg

Viktor99
vedd meg
Krinyo
vedd meg

nem szóltam, most vettem észre az off topicot
remélem szóbaálltok velem, mert én tört l4d-t töltöttem le, és nemtom, hogy kell no-steam serverre felmenni
ha ez javít a helyzetemen, akkor elmondom, hogy gondolkodom rajta, hogy megveszem normálisan
várom a tippeket, kössz
Nohab
Ja, senki nincs ventrin.
dronkZero
Szerintem mi játszanánk ellenetek szívesen. Bár egy cseppet széthullott a klán, de négyen talán még vagyunk... 😄

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Viktor99
Hagyjad, ez is valami uj szipiszupijajjdetuti nyelv vagy ilyesmi...
hát nem az erõssége a magyar, az biztos

viszont remélem senki nem vesz használt accot! úgyhogy el is lehet felejteni
armageddon666
A stznvai ons biuzs opkfnduta nasjlfnpot___ ASFVNASIO/// sncvxan*? sadasdasd 😊

kb ennyit értettem belõle 😄

@

Ja és akinek van más játéka a left 4 deaden kívül az accountjához kötve az adja oda azokat is mi? 😊

Why so serious?

ya akkor accounth___
werkfilm
l4d cd kulcsot nem lehet cserélni, steam accounthoz kötödik egyszeri regisztrációkor.

LEfd4dead Cd kulcsot Csrélnék_ 2db cod2origo cod4 gears of war cd key___ pm me xfire:zol321 email:[email protected] msn:[email protected]
CopyKing92
de én 2 hónapja XP

Krinyo
bevallom egybe van 😄

böröczk
én meg 3600-é, na : D

Kumiho #2179

CopyKing92
én meg be vallom. próba gémmel gémeltem és akciósan vettem 4rongyért 12 helyett xP

böröczk

Ennyi zséért már nekünk is megérte, bevallom, eddig rútmód hamacsin játszottunk viszonylag gyakran pajtásokkal, de 12ezezért azért még most is sokallanám.
Viszont most bekebeleztünk egy eredeti példányt mindannyian, ha valaki csatlakozni kíván akár survival, akár versus módban, az nyugodtan vegyen fel a friends listára, illetve örülnénk 4 jelentkezõnek, akikkel állandó jelleggel versusozhatnánk. : D

acc: csokiturmix

Kumiho #2179

werkfilm
lépj be a magyar steam groupokba, esetleg németekbe v más közeli ország, és akkor ott lesz több jópinges server a fõmenüben

Prince of Máté
Na megvettem, lenne pár kérdésem.
Campaign címszó alatt multizok, mikor szervert keresek (filterek alapon) miért csak 10-et találok, mikor fent azt írja, hogy 12ezer játékos játszik L4D-del?
A másik, hogy nektek is magas a pingetek? Eddig egy normális szervert sikerült kifognom 30-40-es pinggel, az összes többi 100 fölött volt.

Prince23
Eddig minden okés volt (2008 tavaszától, csak most avn ez a gebasz), majdnem egy hétig nem is játszottam, erre tönkre ment magától:S ezt fullra nem értem.

tototto
velószinûleg memórai de lehet vga memória is

werkfilm
ha kékhalál akkor driver gond vagy vmi túlhajtás miatt valószínûbb, állítsd be windowsban hogy ne induljon újra automatikusan hogy el tudd olvasni a hibaüzenetet/kódot