Na meg az, hogy hiába csak 8an játszottok, mindig megy a pörgés, jönnek a zombik és lőni kell. Más játékban (COD, CS, BF) ha csak 8an vagytok örülhetsz ha találsz ellenfelet.
Képzelj el egy BF -et, AI irányította botokkal (amiknek természetesen kevesebb a HP juk és pancserebbek, mint a playerek), akik egyes helyekről csapatokba spawnolnak és mennek a zászlóért. Akkor már tényleg úgy nézne ki mint egy háború, csak úgy hullanának a bakák!
Nem kéne kilométerek utazni, mire találkozol valakivel és még sikerélményed is lenne, mert öltél katonákat. :)
Egyetlen bajom a játékkal, hogy nem kompetetív -re van fejlesztve. Valamint túl sok múlik azon, hogy ha bejön egy bug vagy egy szemétség az AI -től.
(Szemétség az AI-től: Égve kapod a tankot, vagy nekünk volt egy olyan, amikor mind a 4ünktől ment az anyázás ventrin: túlélők voltunk letette a tankot az AI egy elüthető doboz mellé dead air fináléjában és még a játékos sem kaptam meg az irányítást az AI tank már is ütötte a dobozt és 2 emberünket kaszálta le; épp hogy el tudtam én is ugrani.)