6126
  • dronkZero
    Belesorozást elfogadnám, de az egy lövést nem. Főleg messziről.
  • böröczk
    Hm, nem tudom, ez nekem is sokszor összejön, jól bele kell sorozni,amikor ugrik fölötted, igen, autosotival : D De amúgy a fejlövés is összejön, ha pontosan, időben sütöd el.
  • werkfilm
    te tényleg nem vagy jártas az online gamekben:D
  • gregtom6
    Ezért van a VAC, csak nem cheatelnek...
  • dronkZero
    Azért az nem teljesen hihető, hogy ugró huntert messziről shotgunnal egy lövéssel lelőnek...tízből nyolcszor...
  • Blacksheep333
    Vagy hozzászoktunk a lámákhoz, meg a folyamatosan cserélődő csapathoz, és ellámultunk?
  • Nohab
    Akkor szerintem neked nem tetszik ez a stílus. :) Most nem a zombikra gondolok, hanem erre a online csapatjátékra kihegyezett stílusra.

Montanába erősebbek lettek a public népek, vagy mi a fene? Egyszerűen Aug. 31-e óta szinte csak profikkal( vagy akármikkel) találkozunk. Méghozzá exponenciálisan nő a számuk. Eleinte egy-két sasszem (sotis) került be, majd egyre többen.
  • böröczk
  • gregtom6
    Nem offline voltam, hanem online, coopban, versusban, és survivalban is online.
  • gregtom6
    Hát egyáltalán nem botok ellen játszottam, hanem játékosok ellen. TF2-ben anno ingyenes hétvégén próbáltam ki a játékot, majd törttel, és ugyanolyan játékélményem volt.
    Most itt a L4D, játékosokkal próbáltam ki, az utolsó hszem óta survivaloztam, de azért egy jó single sokkal nagyobb játékélmény számomra.
  • dronkZero
    "azt a négy pályát"

Ami igazából 20db CS pályának felel meg...
  • Rage47
    Reménytelen, hagyjad.
  • Nohab
    Ui.: Egy multira kihegyezett játéktól ne várd, hogy offline nagy élményt nyújtson, vagy nagy videókat, jó történeteket tartalmazzon. (Eddig egy olyan játékot találtam ami offline és online nagyon jó : Il-2 Strumovik 1946)
  • Nohab
    Miért jó? Azért, mert minden kör más, ez persze a botokkal nehéz érezni coop módban. De ha egyszer játszanál versus-t emberekkel, akkor rájönnél, hogy mennyi taktika van, ezért nem is lesz monoton. Ha meg haverokkal mennél, akkor lenne időd megnézni a feliratokat, körbenézni stb. Egyik haverommal szoktunk játszani Adv. szinten csak ketten (botok nélkül), és egyszerűen nem tudom megunni azt a négy pályát. Ezt persze csak akkor éreznéd, ha nem tört verziód lenne. Ajánlom, hogy próbáld ki a TF2-őt vagy a l4d-et egy ingyenes hétvége alkalmával, és meg fogsz lepődni.
  • Krinyo
    Miért a többi multiban mi az új?
  • gregtom6
    Mind1, a mai játékokhoz képest egész jó lett azért...
  • Neoncsoves
    Tegyenek egy kiba* kapcsolót, hogy akarnak-e rombolható környezetet. Aztán ha valaki "fussa" olyan szervergépre ami bírja 64 játékost rombolható környezettel, ám legyen... Nem kéne lekorlátozni ennyire a Battlefieldes szabadságot.

BF2-ben akármerre mész találkozol ellenséggel, bármekkora mapról van szó!
  • gregtom6
    Az már más kérdés, h alig játszottam még vele, de már most ismerem a pályákat, úgy érzem, nem tud újat mutatni pár óra játék után...
    Igaz, nem vettem meg, de nem hinném, h sokkal több újat mutatna megvételkor, ugyanígy a TF2 is.(bár aki megvette, most biztos be fog írni, h de pedig újat mutat.)Kérdem én, mi újat? Mert a seti szerókon is ugyanúgy van achievement, userek, coop és versus mód egyaránt.
    Tul. képpen a beszólásokat alig lehet hallani, ha lövöldözés van, a safe house-os feliratokat sincs idő elolvasni, mert mindenki özönlik kifelé.
    Nem mondom, h rossz játék, de egyhuzamban 2 órát nem lehet vele játszani:D max haverral lehetne.
    Ja, és kevés a fegyver...
  • Rage47
    Nekem az a bajom, hogy nem kompetitívre IS van fejlesztve. Jó példa erre szerintem a TF2, amely megállja a helyét versenyeken és pubon egyaránt.
  • dronkZero
    Rinyálnak, hogy nem fogja bírni a net. Lehet benne valami, a terep rombolódását is át kell küldeni. De ez engem nem érdekel, csinálják meg, basszák szíven! 24 emberrel szégyen Battlefieldnek nevezni.

A Crysis multi/Crysis Wars is rettentő szar a 24 ember miatt... Ha csak 4 faszláma kezd el sznájpolni egy oldalon, már megbaszhatja a csapat... És nem csak négy faszláma sznájper szokott lenni.
  • dronkZero
    Szerintem nem versusra gondolt...
  • Blacksheep333
    Na szerinted miért szar ha égve kapod a tankot?...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Folyamatosan megy lefele a hp-d.
  • Neoncsoves
    max 24 player PC-n is? akkor felejtős lesz... még a cod is többplayeres bazzzzzz
  • dronkZero
    De egyébként valóban a L4D egyik nagy vonzereje a horda.

Egyébként nemtom láttad-e a BFek singleplayerét... Na inkább ne legyenek benne AI-k. Ugyanis valami oknál fogva képtelenek AI-t írni, meg útkeresést, és a botok mozgása waypoint rendszerrel van megoldva. Ami azt jelenti, hogy ha A-ból B-be el akar jutni 5 bot, akkor _tökéletesen ugyanazon_ az útvonalon fogják ezt megtenni. Csak be kell hasalni velük szemben, aztán osztani a fejeseket... Iszonyatosan gagyi.

Na mindegy, ez nem BF topik, befejeztem...
  • ZÓÓÓcsi
    Az miért szemétség, hogy égve kapod a tankot? Bár nekem ilyen még nem volt.
  • dronkZero
    Mondjuk azért egy 64emberes BFszerver nem mondható éppen kihaltnak... Csak ugye el is búcsúzhatunk tőle, '43 is, BC2 is max 24 emberes lesz. Na az már kurvára kihalt lesz...
  • Blacksheep333
    Na meg az, hogy hiába csak 8an játszottok, mindig megy a pörgés, jönnek a zombik és lőni kell. Más játékban (COD, CS, BF) ha csak 8an vagytok örülhetsz ha találsz ellenfelet.

Képzelj el egy BF -et, AI irányította botokkal (amiknek természetesen kevesebb a HP juk és pancserebbek, mint a playerek), akik egyes helyekről csapatokba spawnolnak és mennek a zászlóért. Akkor már tényleg úgy nézne ki mint egy háború, csak úgy hullanának a bakák!
    Nem kéne kilométerek utazni, mire találkozol valakivel és még sikerélményed is lenne, mert öltél katonákat. :)

Egyetlen bajom a játékkal, hogy nem kompetetív -re van fejlesztve. Valamint túl sok múlik azon, hogy ha bejön egy bug vagy egy szemétség az AI -től.
    (Szemétség az AI-től: Égve kapod a tankot, vagy nekünk volt egy olyan, amikor mind a 4ünktől ment az anyázás ventrin: túlélők voltunk letette a tankot az AI egy elüthető doboz mellé dead air fináléjában és még a játékos sem kaptam meg az irányítást az AI tank már is ütötte a dobozt és 2 emberünket kaszálta le; épp hogy el tudtam én is ugrani.)
  • ZÓÓÓcsi
    Kövezzetek meg, de én is lenéztem az ilyen "zombis" játékokat, amíg nem szántam rá magam a L4D-re! Olyan multis játékélményt nyújt, amit eddig semmi más játék nem tudott számomra. Nem is a zombikról szól ez igazából, hanem a csapatról / csapatokról, meg a (többek között) karakterek által teremtett hangulatról (beszólások stb.).
  • dronkZero
    Akkor meg mi a tökömnek erőlteted a L4D-et? Ez teljesen tisztán multiplayer móka. Az adja a szépségét, hogy a többi multis játékkal ellentétben itt _tényleg_ egymásra van utalva a csapat. Ha valaki elkezd rambózni egyedül, akkor _mindenki_ jó eséllyel meghal. Erről szól a játék, ebben szinte egyedülálló.
    A többiekkel ellentétben nekem az a véleményem, hogy az egyetlen játék, ahol tökismeretlen emberekkel is lehet együtt játszani, mert rá vannak kényszerítve a csapatként működésre. (Na jó, most coopról beszélek, versusban ismeretleneknek nincs esélyük egy minimálisan összeszokott csapattal szemben sem...)

Ráadásul fröcsög a vér, szakadnak a végtagok, robbannak a fejek, iszonyat profi animáció+ragdoll kombinált összeeső hullák... Minden játéknak ilyennek kéne lennie.

Szal az, hogy neked az nem élmény, hogy más játékosokkal vállvetve AI hordával és négy másik emberrel küzdeni, hát az a te dolgod. Ha hülyékkel haverkodsz, az is.

Az meg elég nagy faszság, hogy elrontani nem lehetett volna, mert mostanában tele van a világ elrontott zombis multis szarokkal. Bénák, gagyik szinte kivétel nélkül, nézz csak körül... A L4D egy profi munka- A koppintások nem igazán.
  • Rage47
    A legtöbb ismerősöm nem is játszik... mégsem ítélnek el. Aki játszik, az sem L4D-t, és ő sem néz le. Mégis szereztem netes haverokat, akikkel már nagyjából összeszoktam és ennyi. Itt van egy csomó magyar group. Egyikbe becsatlakozol, aztán mehet a game.
    pl. mi is szoktunk estéket rendezni, mikor összejövünk páran a steam groupban.
  • MrAndree
    Ez is egy vélemény. Én se vagyok nagy multis aztán Left 4 Dead-be mégis beletettem 100 órát másfél hónap alatt. És szeretem a jó történeteket is de ebben a játékba éppen nincs ilyesmire szükség. Ismeretlenekkel tényleg nem éri meg játszani de nem is kell. Én úgy kerültem bele a játékba, hogy volt egy ismerősöm akivel előtte sokat játszottunk és ennyi. Azóta meg simán találtam 10-15 olyan embert akikkel bármikor hajlandó vagyok egy versus-t lejátszani. :) Ha meg ismerőseid lenéznek egy játékot kipróbálás nélkül mert "zombis baromság" az őszintén szólva inkább az ismerőseidet minősíti mint a játékot.
  • gregtom6
    Én speciel a WoW-ot is hamar meguntam, mert elveszik a története, amiatt, h mmo. És én történetre hajtok, nekem olyanok a játékok, mint az interaktív filmek, már amelyik.
  • gregtom6
    LoooL Már a véleményét se írhatja le az ember...
    werkfilm, nem fogadod el, ha vkinek nem tetszik a gém, leírja a véleményét, erre te leszólsz...
    Én voltam az a gyerek, Krinyo, de nem azért nem játszok, azt csak úgy írtam...Azért, mert a haverjaim úgyse próbálnák ki, meg se nézik, mert zombis baromságnak tartják...
  • Prince23
    jaj most erre mint mondjak? édes Anna...
  • Krinyo
    jaja volt régebben egy gyerek pont ugyanezt irta, nem játszik mert a haverjai lenézik :D
    Igazi erős pista
  • Rage47
    nekem is ismerős a hangvétel :D

TF2-t nem értem hogy lehet megunni. havonta frissítik. a közösségnek már az a baja, hogy túl sokat frissül a játék:D
    L4D-et is frissíthetnék, csak hát a 2. rész jobb üzlet.
  • werkfilm
    ezt most bemásoltad vhonnan mert marha ismerős a szöveg. vagy minden topicban ilyen pökhendi faszfej vagy és már említetted valahol az emelkedett társaságodat?
  • Rip
    "de nincs olyan ismerősöm, aki ne nézne le egy ilyen játékot."

Ejnye, hát milyen ismerőseid vannak neked? :)
  • gregtom6
    Vélemény a játékról:
    Sokáig bosszankodtam, h emiatt nem csinálják a HL új részét, de ezt már kifejtettem részletesebben, miért éri meg jobban nekik.
    Kipróbáltam a játékot. A véleményem most se változott, hozza a Valve a szokott minőséget, de tul.képpen ezt elrontani nem nagyon lehetett volna.

Alig játszottam vele össz. pár órát, már most unalmas, ugyanúgy, mint a Team Fortress 2. Engem csak a CoD2 kötött sokáig le multis játékban.
    Ha lenne normális története, és nem félholtakat kellene tonnaszámra lőni, vagy közben civileket kéne megmenteni, v bármi ehhez hasonló, akkor jobb volna, de tul.képpen semmi ilyesmi.
    És igen, ezt ismeretlen játékosokkal nincs értelme játszani, de nincs olyan ismerősöm, aki ne nézne le egy ilyen játékot.
  • Rage47
    5GB