• Pio
    Még mindig OFF, ígérem többet nem írok a témában, csak egy súlyos félreértést tisztázni szeretnék :)

Nekem nem derogál minimum grafikán játszani jó játékkal, valamit félreértettél. Leírom kronológiai sorrendben, hogy világos legyen:

1. Te leírod, hogy a Crysis csillivilli ezért csudijó, illetve hosszasan fejtegeted, hogy milyen nagyon fontos szempont a csillivilli grafika, fizika, MI meg ilyenek
    2. én leírom, hogy sokra mennek vele, ha a gépek nagyon nagy százalékán nem is indul el
    3. Te leírod, hogy a 2-esben nincs igazam, mert jól le lehet butítani a grafikát
    4. én leírom, hogy a 3-assal a Saját Magad által felállított elvárásrendszernek adsz egy pofont, hisz ha lebutítod a grafikát, akkor máris a hajadra kenheted az 1-esben leírtak egy részét.
    5. Te tévesen azt hiszed, hogy a 4-esben azért írtam azt, hogy "Ha meg a grafikát lebutítod onnantól semmi értelme az egésznek" mert én tökönbököm magam, ha a crysist nem fullgrafikán játszhatom, közben nem is (lásd kifejtve itt a 4-es pontban). Sőt. Amúgy persze, szeretem a szép játékokat, csak ez nálam a "szép" más értelemmel bír, mint Nálad, amiben szerintem semmi természetellenes nincs. Gépet is csak azért vettem, mert az előző elromlott, nem vagyok már túl nagy gamer, nekem az a heti 1-2 óra TF2 bőven elegendő. Mellette azért az újdonságokra is vetek 1-1 pillantást és ha valaminek megtetszik a koncepciója (vagy akár a képi világa) akkor azzal elkezdek foglalkozni.
    6. ?????
    7. PROFIT

Igazából az a baj, hogy Te feltétel nélkül minden szempontból dicsérni akarod a Crysist és így saját logikáddal kerülsz ellentétbe. Mint általában a fundamentalista, hitbuzgó emberek. Valami hasonló jelenség ez is, már-már vallásos a hited a Cryengine-ben és nem is lenne ezzel semmi baj, ha nem akarnád mások torkán is lenyomni ezt. Senki nem szereti a szektásokat még a pesti aluljárókban sem, hát még egy fórumon... :D
    És még annyit tennék hozzá, hogy azzal, hogy ha egy Neked nem tetsző dolgot "szarság"nak és "agyament faszság"nak nevezel csak a saját hiteledet rontod, így biztos, hogy sokkal kevesebben fognak komolyan venni.

A L4D-sektől még egyszer elnézést az ismételt OFFért. Ahogy ígértem a témában ez volt tőlem az utolsó, én se örülnék, ha a topikomat összepiszkítanák, de a félreértést mindenképp szerettem volna tisztázni és akkor már hozzábiggyesztettem 1-2 egyéb gondolatot is a postomhoz. Ha erre jár a házigazda és úgy ítéli meg egészen nyugodtan gyalulja ki az agymenésemet :)