Pio#4401
Erre mondom azt még egyszer, hogy precíz fizikai modell és valósághű AI egyáltalán nem alapvető szerintem, egy csomó játéknak kifejezetten rosszat tenne és a legtöbb játékban egyáltalán nem fokozná a játékélményt, sőt, van amelyiknek kárára is válna. A Crysishez biztos fontosak ezek és nagyon jó, hogy olyan precízen megcsinálták, de nem lehet azt mondani, hogy ezért jobb a többi játéknál. Persze van olyan játék, ami üvöltene realisztikus AIért és nincs benne, az természetesen baj.
Ha meg a grafikát lebutítod onnantól semmi értelme az egésznek. Én kábé 1 éve vettem gépet 140ezerért és azon optimális beállítások mellett nem is dobtam el az államat a crysistól... De olvastam az Indexen egy cikket, hogy valami másfél millás csodagép se bírta fullHDben max grafikán DX10ben akadozás nélkül :)
Illetve nincs konzolom, nem vagyok konzolfan, de azért arra várnék valami reakciót, hogy akkor hogy lehet, hogy a Crysis 2 elvileg még durvább 3-as engine-nel ki fog jönni mindkét konzolra? Nem lehet, hogy mégiscsak a technológiai blabla helyett igen erős anyagi okok húzódnak a háttérben?