• Blacksheep333
    Nah a grafika. Zero haverommal ezt minden este kitárgyaljuk. És arra jutottunk, hogy a mostani játékoknak a grafikája egy szar. Igen ennek is. Nem azt jelenti, hogy a játék szar, de ha a Crytek 2 éve össze tudott dobni egy Crysis-t, akkor most két év után már rég el kéne érni másoknak is ezt a mércét, de mivel ki akarják adni Konzolokra is a játékot, ezért lejebb kell venniük, hogy fusson azokon a szar konfigokon is.
    Az ID nagyot nőtt a szememben, mikor bejelentette, hogy a Doom 4-nek külön lesz konzolos szar grafja és külön PC -re über graf, ami oda fog vágni, mint anno a 3. Remélem a többi fejlesztő is követni fogja ezt a példát, hogy attól függetlenül, hogy konzolra gány graffal adják ki a játékot, attól még PC -re fel lehetne turbózni.
    Olvastam olyat, hogy csak 4-5 év múlva jönnek az új generációs konzolok. Ez azt jelenti, hogy még addig ugyan ezt a grafot kell szopnunk. Én már nagyon unom ezeket, főleg az UT3 Engine, na azzal már tényleg ki van a t*köm!

Sokan le TechDemo-zák a Crysis-t, le merem fogadni, hogy főleg, azok akiknek még minimum grafikán is szaggat és már az elején abbahagyták. Szerintem (és még mások szerint is) nagyon jó játék.

És igen, én élvezem, hogy ha egy játék szép! Most írhatjátok, hogy bizony engem csak a grafika érdekel és arra verem minden este, de nem. Tolok én régebbi és/vagy csúnyább játékokat is (most pl az AVP2 -t)!

Összesítve: Engem az zavar nagyon, hogy a játékok grafikája megakadt egy szinten és egy 2 éves játékot nem bírnak überelni, miközben simán tudnának szebbet csinálni, ha akarnának!

FLAME ON!!!