Nem lesz itt semmi kedvezmény azoknak akiknek megvolt az első rész, különben azt csinálnák hogy dlcként adják ki a plusz tartalmakat, és esetleg 10dolcsiért meglehetne venni steamen, ez egy teljes árú játék lesz, azért is gusztustalan, mert ugyanazzal a motorral ugyanazokkal a szörnyekkel/fegyverekkel, csak lecseréli a főszereplőket, betesznek 1-2 új fegyvert esetleg szörnyet és eladják mint folytatás. Ez eddig EAra volt jellemző pl a fifákat se értem miért veszi ennyi ember mikor ugyanaz csak a nevek mások.
Én nem adok ki rá pénzt majd jön a warez esetleg, de biztos sikeres lesz mert külföldön mindenki szarja a pénzt és megveszik, ha lesz majd karácsonykor vagy valamikor egy 75%os kedvezmény esetleg akkor fizetek érte.
Ilyenkor bánom hogy megvettem az első részt is, mert a 4 kampányt kb 1-2 óra alatt végig lehet vinni és sajnos hamar megunható az egész, most meg már ellehet felejteni az updateket.
Még talán azt is meglehetne érteni hogy jönne mondjuk egy GREEN BOX a HL2 EP3 hozzá a Portal2 meg a L4D2(mint multi) és ezért kérjenek el 12000-t mert végülis egyik se egy teljes értékű játék, egyik egy kiegészitő másik egy rövid platform játék a l4d2 meg szerintem inkább dlc mintsem önálló játék.