Pio#3993
Jaja, eleinte még nagyon régen elég gyengécske rendszer volt sok buggal, de most már teljesen szuper minden, kényelmes, viszonylag gyorsan töltődik bármi és lehet csinálni minden letöltött anyagból rendes installert. Ha meg hely kell a gépen nem kell uninstallal vesződni, 2 másodperc alatt letölti az anyagot. És az install is annyiból áll, hogy a saját játékaid listáján rányomsz kettőt aztán már csak ki kell várni, hogy letöltse.
Ráadásul az első TF2 free hétvége után írtam nekik, hogy nagyon köszönöm a kipróbálási lehetőséget, tetszett a játék, mire cserébe 2 régi accomat is újraaktiválták a rajta levő játékokkal együtt (az egyiket teljesen elfelejtettem, a másikat warezHL2 miatt bannolták). Közben meg is vettem a TF2-t de egy harmadik accra és írtam nekik, hogy át lehetne-e tenni hátha, bár tökéletesen szabályzatellenes és láss csodát visszatérítették a TF2-m árát és újra megvehettem a másik accra. Szóval jó fejek is, bár lehet, hogy pont én kaptam ki egy rendes ügyintézőt vagy szimplán nagyon ledöbbentek azon, hogy pozitív visszajelzést kaptak, gondolom nem jellemző a felhasználókra, hogy megköszönjék a jó dolgokat, helyette inkább fikáznak mindenért :)