6126
-
#4000 igen, legfeljebb az ilyen akciók... Most pl a L4D nagyon megéri az tuti. -
#3999 annyit nem, de amikor ilyen 50-75%os leárazások vannak újabb játékokra is, akkor megéri. minden hétvégén van valami akció amire érdemes ránézni. -
#3998 nah jo, de akkor máris nem éri meg egyes játékokért csaknem kétszer annyit fizetni.... marad a bolt -
#3997 egy árban van az európai országok boltjaival, csak itt különleges helyzet van magyarországon mert senki se vette a játékokat 12 ezerért így levitték 6-8 körülre az újak árát. kivéve az ea. a steam meg ehhez jó ideig nem fog igazodni, mert ott a kiadók határozzák meg az árakat, nem a helyi kis terjesztő cégek, ahogy a cd galaxisban látod. -
#3996 most csak úgy kiváncsiságból megnézegettem a steam-es árakat és a CD Galaxis árait. Meglepődtem, hogy a játékok 90%-as STEAM-en keresztül jóval drágább..... eddig azt hittem a STEAM olcsóbb.. -
BAk3R #3995 ez elég hülyeség. most boltban vagy 12k, mit érsz vele? hogy kiteszed a polcra a tokot? letöltöd steam-en 18 eurójért, mondom 5k mindössze és még a polcot se foglalod tokokkal. aztán nincsen semmi ha egyszer mondjuk format c-zel, ha megvetted akkor akármikor letöltheted újra, így attól se kell tartanod, hogy összekarcolódik a boltban vett lemez és nem fog menni. letöltöd ha megint játszani akarsz vele, ennyi. sokkal kényelmesebb szerintem. ha ezt tudtam volna lehet nem veszem meg megjelenés után 2 nappal 12k-ért. -
#3994 vagy el nem lopják az accod vagy bannonlnak le :D -
Pio #3993 Jaja, eleinte még nagyon régen elég gyengécske rendszer volt sok buggal, de most már teljesen szuper minden, kényelmes, viszonylag gyorsan töltődik bármi és lehet csinálni minden letöltött anyagból rendes installert. Ha meg hely kell a gépen nem kell uninstallal vesződni, 2 másodperc alatt letölti az anyagot. És az install is annyiból áll, hogy a saját játékaid listáján rányomsz kettőt aztán már csak ki kell várni, hogy letöltse.
Ráadásul az első TF2 free hétvége után írtam nekik, hogy nagyon köszönöm a kipróbálási lehetőséget, tetszett a játék, mire cserébe 2 régi accomat is újraaktiválták a rajta levő játékokkal együtt (az egyiket teljesen elfelejtettem, a másikat warezHL2 miatt bannolták). Közben meg is vettem a TF2-t de egy harmadik accra és írtam nekik, hogy át lehetne-e tenni hátha, bár tökéletesen szabályzatellenes és láss csodát visszatérítették a TF2-m árát és újra megvehettem a másik accra. Szóval jó fejek is, bár lehet, hogy pont én kaptam ki egy rendes ügyintézőt vagy szimplán nagyon ledöbbentek azon, hogy pozitív visszajelzést kaptak, gondolom nem jellemző a felhasználókra, hogy megköszönjék a jó dolgokat, helyette inkább fikáznak mindenért :) -
#3992 mondjuk akkor egész korrekt a dolog -
#3991 Tied örökre, amíg a Steam létezik. -
#3990 amúgy a steam egy megvett játékomat meddig őrzi meg? akárhányszor letölthetetm később?? -
#3989 Ha boltban veszed, annyit érsz vele, mintha kiírtad volna saját DVD-re a Steam-ről letöltött játékot. A boltban megvett játékot ugyanis muszáj integrálnod a Steam-be...
Tehát, ha megveszed Steam-en és letöltöd, utána kiírhatod DVD-re, nyomtatsz hozzá borítót és ugyanott vagy, mintha boltban vetted volna. :D -
#3988 steam esetén nincs telepítő, az 'installált' játékot tölti le, és ha nem teszed egy particióra a windowsal akkor utóbbi probléma se merülhet fel. -
#3987 a letöltésekkel csak az a baj, hogy a telepítő is foglalja a helyet a gépen +egy win reinstallnál minden veszik elfele... -
Pio #3986 Ez ízlés kérdése, épp most volt a zzzindexen egy cikk ahol körkérdeztek ilyesmikről embereket és sokan pont jobban szeretik a töltögetést, mert kényelmesebb, nem foglalja a helyet, nem "karcolódhat meg a DVD" és az orrodat is tisztíccsa. A négyből az egyik kakukktojás, aki megtalálja annak a jutalma egy vadi új Left4dead, amit a Steam rendszerében vehet át 18 ojró ellenében. -
#3985 Ha boltokban árulnák ennyiért simán megvenném, de nekem az nem kóser hogy letöltésért fizessek. Tudom hülyén hangzik de én azt szeretem ha megvan az eredeti dvd tokban meg minden. xD -
BAk3R #3984 ma ingyenesen ki lehet próbálni a L4D-t egészen éjfélig, DLC-vel együtt! illetve 18 euro egész hétvégén a játék, ami úgy ~5k, aki még nem tette vegye meg hamar, ennyit igazán megér ez a remek. -
#3983 "túl sokat vállalnak és nem bírják a tempót"
majdnem biztos hogy kb. pont ez van, csak ezt nem fogja fel senki, mert sokaknak csak az egyik játék van meg a sok közül :) meg amondó vagyok hogy TF2 és L4D mellett fut a háttérben a Portal 2 meg a HL2EP3 fejlesztése is... (esetleg CS Source 2 ? :DDD) -
#3982 van egy steam márkájú pénz nyomtató gépük az alagsorban, az ellenáll a válságnak, csak nyomtat, nyomtat, nyomtat. most is hány ember oda fogja utalni a pénzét a left4deadre a hétvégén? -
#3981 hl2 idején 85 emberük volt, most 200+, nehogy ez ne legyen elég 1-2 játék szinten tartására a hatalmas 10 órás új episode fejlesztések mellett. enginet úgyse kell kidobniuk a következő konzol generáció előtt, csak ezt foltozgatják. a TF2-t úgy adták ki, hogy már előre beszéltek a class upgradekről, esetleges új classról, játékmódokról. lehet mint a 200 ember be van zárva egy sötét szobába addig amíg nem találnak ki 2 vicces mondatot a maradék meet the videokhoz, mert az úgyis több bevételt hoz ha a hírekben megjelenik mint egy új fegyver vagy kalap.. -
#3980 A válságra sok mindent rá lehet fogni... -
#3979 17,99 Euro a Left 4 Dead Május 4-ig!!!! Ez már igen!!!! -
#3978 lehet a válság miatt is most -.- -
#3977 Nem mondasz hülyeséget...:) De szerintem ennyi pénzből már kellene kapacitásnak lenni, meg ne vállaljanak fel túl sokat, ha nem bírják. -
Neoncsoves #3976 Survival Mode
Removed an exploit from The Construction Site
Fixed issues with Survival Mode medals not being awarded properly in rare cases
Times will no longer be awarded when joining mid-round and cheats had been active during that round
Servers
Server will now reset correctly after all players leave a Versus game
Match Making
Fixed a mismatch between lobbies and servers that will remove the "Server is full" errors when quickmatching
Fixed match making issue affecting Vista64 users
-
Pio #3975 Hát én nem akarok nagyon fanboikodni, de a TF2nél például mondhatni példa nélküli a munkájuk. A játék nem havidíjas és már sokadszor jelentkeznek olyan update-tel, amilyen más játékok 10dolcsis DLCként hoznának forgalomba, de itt teljesen ingyen van.
Szerintem a Valve fő problémája az, hogy nincs elég kapacitásuk, túl sokat vállalnak és nem bírják a tempót. Akkor tűnt ez fel, amikor előző év vége felé bejelentették, hogy nem tudják a TF2 updatet kiadni, mert át kellett állnia minden TF2 fejlesztőnek a Left4deadre. Olyan faramuci ez az egész, mert ők tényleg sokkal többet tesznek bele 1-1 egyszermegvevős játékba, mint gyakorlatilag bárki más a piacon és ez így visszaüt rájuk.
Ráadásul nem is irigylem őket, bármilyen updatet kihoztak TF2hőz biztos, hogy hatalmas hisztihullámot váltott ki a felhasználók egy részéből.
Pedig ha abból indulunk, hogy bármelyik másik cég csinálta volna a TF2-t vagy L4D-t nem lenne free dlc...
Na mind1, nem is folytatom, nem akarok valami nagy fanboinak tűnni, mert azért nem igazán vagyok az... :) -
Neoncsoves #3974 gány munka amit a valve csinál -
#3973 Last Standben is be lehet ragadni egy fába :D -
Neoncsoves #3972 Dead Air-en a 4. map (versusban), szobornál van a lőszer, felugrasz, megpróbálsz leugrani, és elvileg beragadsz. a 3. mapon meg ha házról akarsz ugrani a konténerre akkor megállsz a levegőben... eddig nem tapasztaltam de ma sikerült mindkét bugba beleesni -
#3971 nna ma este csak a Dead Airt nyomatom majd. Lehet hogy átsiklottam a bugok felett.... -
Neoncsoves #3970 Én meg December elején vettem meg. Ez az új Dead Air Versus tiszta bugos rakás fos, remélem fixálják de kurva gyorsan -
#3969 nálam nem volt probléma és már a játék megjelenése óta problémamentesen játszok. Az első emberek között voltam, akik megvették a gamet és nem bántam meg. Kitűnőt alkotott a VALVE!! -
Neoncsoves #3968 Remek munkát végzett a VALVE! Dead Air tiszta beragadó bugos kampány, kurvajó egyszer a reptéren a szobornál ragadtunk be, aztán a felvonós szarnál is... grat valve, olyan emberek csinálják ezeket a mapokat akik 400ezreket keresnek kb. és ilyen szart csinálnak 5 hónap alatt, amíg egy egyszerű ember aki nem kap érte pénzt, bugmentesen megcsinálja... lol valve power-.- -
#3967 Hát, azért aki még eddig nem játszott vele, experten eltud vele szórakozni egy ideig, de onnantól tényleg offos. Versus-tól meg publicon hamar elmenne a kedve... -
#3966 hehe nem rossz elmélet:) -
PunkZoli #3965 nincs benne 1 napnál több játékélmény:D és aki leszedi, pénteken elmegy bulizni az jobb esetben 1, max 2 kampányt próbál ki,és at hiszi még, ejj de fasza volt, és megveszi
ingyen hétvégén unalomig nyomnák, és senki nem venné meg -
Pio #3964 OMG, eljött:
Reméljük lesz utána félárazás is... :)
Mondjuk nem értem miért nem a szokásos free weekendet adják, nem hinném, hogy kevesebb vevő lenne attól, hogy 24 óra helyett mondjuk 3 napig ingyenes a téma, sőt, többen próbálnák ki.
Na el is kezdek preloadolni, tanultam az UT3-as esetből :D -
#3963 Nekem a pályák nem tetszettek, realizmushoz, járművekhez nagy tér kell. Ha nem arra az engine-re, hanem mondjuk Battlefield alá csinálják azt a modot, akkor az királyság lett volna. Így nem érdekelt. Klausztrofóbiám volt. -
#3962 izlés kérdése mert spec nekem egyik legjobb lövöldözős játék, reális nagyon, nem cod szintű játék az igaz -
#3961 Az már biztos hogy ezt a 6 pályát egy hadjáraton keresztül tudjuk majd játszani az Re3 játék alapján. A hadjárat 1 pályája már kész van amiben rekonstruálták JIll útját Racoon City utcáin keresztül egészen a rendörállomásig. A többi pálya meg fejlesztés alatt van !