Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Azzal az ürüggyel, h war-ra kellene neki az accountom...a rohadt szemétládája!!! Még jó, hogy paranoiás vagyok és lebuktattam a kis gennyeslelkû férget!!! Nagyon figyeljetek ezek után! 😊 Kurva anyját a Gyurcsánynak amúgy!
Na üdv! 😊
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem jön be az off topik ez csak nekem szar vagy mindekinek
Mert haverokkal most akarunk gémelni és semmi útmutatónk
AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hello. This is Administration. A large number of IP adresses have recently connected to Steam©
with your account. We believe this to be spam. Please provide us
with your Steam Account Name and Password in the following format
: "Steam Name/Password". Failure to do so immediately
will result in account termination in the following 24 hours. Thank you.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ezt mi úgy orvosoltuk, hogy bérlünk egy szervert. Indítunk lobbit, összegyûlünk, kinyitjuk publicra, aztán megyünk a szerverre. De még így is baszakodni kell, hogy van, akinek az istennek sem találja meg, át kell adnia a lobbilíderséget. Igen kínos waron is, fõleg, ha idõre be kéne fejezni, és ilyen faszkodás miatt nem tudjuk elkezdeni...
Egyébként szerver nem egy egetverõ összeg, 4 emberre számolva havi 300 forint/fõ... (Reklám helye)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De egyébként én szoktam találni. 150-es pingig még simán játszható, az meg már ilyen Norvégia, Portugália, Nyugat-Oroszország esetleg USA keleti part távolság, ebben a körzetben meg már van egy pár szerver...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Campaign > Death Toll > Expert
lett belõle
Versus > Death Toll > Normal
és játszottunk Dead Airig