Left 4 Dead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nameless1229
az már csak kitört belõlem... 😛

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

biztos azt hiszi h gyurcsi lopja az accountokat xD

Viktor99
Mi köze a politikának, az L4D-hez? :o
nameless1229
Na ennél mocskosabb dolgot még nem láttam!!! Egyik haverom accountjával írt rám egy acclopó faszszopó!!!
Azzal az ürüggyel, h war-ra kellene neki az accountom...a rohadt szemétládája!!! Még jó, hogy paranoiás vagyok és lebuktattam a kis gennyeslelkû férget!!! Nagyon figyeljetek ezek után! 😊 Kurva anyját a Gyurcsánynak amúgy!
Na üdv! 😊

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

rhazid
😄

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Maak
az mitol lehet, hogy a steam nem indul el? se mikor a gepet inditom, sem ikonnal, es a l4d sem akar elindulni, pedig ezelott ha inditottam, automatice inditotta a steamet is<#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Viktor99
Tudom, csak mivel kiírta hogy "2-nél több bünt...", ezért irtam ezt véletlenül...
Prince23
Köszi!

armageddon666
omg mit akarsz ezen magyaron ? :S nem nagyon van benne szöveg... ami van azt meg olyan faszán hülyévé teszi a magyarítás 😄 Füstös meg pukkancs xD

@

Jim Morrison
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én 3at látok 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TSL16b
A steam.magyaritasok.hu-ról letölthetõ a magyarítás, és a Steamet át kell állítani magyarra.

Viktor99
Nekem sem... De nekem a 2<#felkialtas> miatt <#idiota>
Jim Morrison
nekem bejön

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Helllo

Nem jön be az off topik ez csak nekem szar vagy mindekinek

Mert haverokkal most akarunk gémelni és semmi útmutatónk

AMD Phenom X4 9850 BE 4GB 800MHz Kingmax XFX 9600 GT

Prince23
Ancsee
Köszi 😊

Rage47
totall4d.hu*
Rage47
vedd fel a totalld.hu meg a lef4dead.hu groupokat. tele van magyar l4d-es emberekkel😊
Ancsee
Valaki nem szeretne multizni ????<#crazya><#crazya>😄

Prince23
magyarrá hogy lehet tenni? mert nem lehet, pedig a dvd dobozon az áll, h telepíthetõ magyarul is:S

Jim Morrison
XD

armageddon666
omg... öcsém magyarral játszik...

Füstös
Pukkancs

beteg x.x

@

Magh
Most meg állandóan crashel, 10 perc után kivág desktopra. Pedig tegnap órákat toltam hiba nélkül.

vagy csatlakozz akár a hivatalos grouphoz (official) és ott jobbrar lesz elérhetõ választék
Ancsee
sziasztok nekem meg van a játék nagyon bejönn hát...single playerben nem annyira izgalmas de nem rossz de visszont multiban nagyon jóóóóóóóóóóóó <#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>

Prince23
hasznák xfire-t, az kikeres neked helyit vagy külföldit is.

Magh
Nagyon noob kérdés: hogyan tudok egy gamemonitoron talált serverre csatlakozni? Egyáltalán hogyan tudom tallózni a játékokat?

Viktor99
Én is tervezem megvenni... Nemsokára szülinap!<#vigyor>
w77d
én is így vagyok vele. igaz 12ezerért vettem, de már régóta nyomom 😄

Speedstick
Kösz a tanácsot, megfogadom.<#vigyor2>

Rage47
ezért kell külföldön is körülnézni mindig 😊
postaköltség is olcsóbb külföldrõl ált.
bertino
én már lesz@rom, megvan és kész 😊

Speedstick
Én hülye megvettem még nemrég tizen nemtom hány ezerért.:@

bertino
<#eljen>

tototto
most hogy féláron lehet kapni steamen a játékot én is beadtam a derekam, üdv minden kedves magyar l4desnek 😊

Köszi a segitséget
zoviet
Látogass el az offtopic-ba, szerintem szívesen válaszolnak a kérdésedre!

SimaSuna
meg kell venni 😊
Sziasztok!Az a problémám,hogy nem tudom hogy lehet törtserveren játszani (ha eggyáltalán van)mert azt írja ki hogy kell a steam légyszi segítsetek mert csak online-ban lehet jól játszani.Elöre is köszi a segítséget!
SimaSuna
<#eljen>
Random work
Dejó hétvégén megvettem fél áron a gamét. Mostmár nem kell törttel szenvednem 😄

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SimaSuna
jaja...

mire beirtam h FU..addigra eltünt..
Rage47
ACClopó

A Steam/Valve sosem kéri a jelszavad.
Maak
kaptam egy ilyet, de most ennek van aki bedol?<#conf> lehet nektek ez nem uj de en meg nem lattam ilyet...

Hello. This is Administration. A large number of IP adresses have recently connected to Steam©
with your account. We believe this to be spam. Please provide us
with your Steam Account Name and Password in the following format
: "Steam Name/Password". Failure to do so immediately
will result in account termination in the following 24 hours. Thank you.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

dronkZero
Nem, ott nem a te készülékedben van a hiba, az tényleg szar.

Ezt mi úgy orvosoltuk, hogy bérlünk egy szervert. Indítunk lobbit, összegyûlünk, kinyitjuk publicra, aztán megyünk a szerverre. De még így is baszakodni kell, hogy van, akinek az istennek sem találja meg, át kell adnia a lobbilíderséget. Igen kínos waron is, fõleg, ha idõre be kéne fejezni, és ilyen faszkodás miatt nem tudjuk elkezdeni...

Egyébként szerver nem egy egetverõ összeg, 4 emberre számolva havi 300 forint/fõ... (Reklám helye)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

XeeN
512-es net is "elvisz" egy coop-ot. Nem is errõl van szó, hanem a versus-ról. Általában hárman, négyen vagyunk haverok akik szeretnénk együtt játszani. Ma délután pedig hiába csináltam szervert, nem engedte rám csatlakozni az emberkéket "lan restricted"... (Gondolom most ez következik majd: A hiba a Te gépedben van.)

dronkZero
2 megás net elvisz egy koopot. Ha versusozni akarsz, csak akkor kell szervert keresni.

De egyébként én szoktam találni. 150-es pingig még simán játszható, az meg már ilyen Norvégia, Portugália, Nyugat-Oroszország esetleg USA keleti part távolság, ebben a körzetben meg már van egy pár szerver...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

XeeN
Eléggé kiábrándító, hogy órákon át képtelenség játszani, mert nincsenek szerverek...

ja.
Campaign > Death Toll > Expert
lett belõle
Versus > Death Toll > Normal
és játszottunk Dead Airig