Pio#3975
Hát én nem akarok nagyon fanboikodni, de a TF2nél például mondhatni példa nélküli a munkájuk. A játék nem havidíjas és már sokadszor jelentkeznek olyan update-tel, amilyen más játékok 10dolcsis DLCként hoznának forgalomba, de itt teljesen ingyen van.
Szerintem a Valve fő problémája az, hogy nincs elég kapacitásuk, túl sokat vállalnak és nem bírják a tempót. Akkor tűnt ez fel, amikor előző év vége felé bejelentették, hogy nem tudják a TF2 updatet kiadni, mert át kellett állnia minden TF2 fejlesztőnek a Left4deadre. Olyan faramuci ez az egész, mert ők tényleg sokkal többet tesznek bele 1-1 egyszermegvevős játékba, mint gyakorlatilag bárki más a piacon és ez így visszaüt rájuk.
Ráadásul nem is irigylem őket, bármilyen updatet kihoztak TF2hőz biztos, hogy hatalmas hisztihullámot váltott ki a felhasználók egy részéből.
Pedig ha abból indulunk, hogy bármelyik másik cég csinálta volna a TF2-t vagy L4D-t nem lenne free dlc...
Na mind1, nem is folytatom, nem akarok valami nagy fanboinak tűnni, mert azért nem igazán vagyok az... :)