Hm, hát igen, szerintem halálba realizálni ezt a játékot teljesen felesleges.
Tegyük fel, hogy ezt mind megcsinálják (modban, pl). Halálreálisan cserél tárat, meg úgy működnek a fegyverek.
Ehhez akkor tedd hozzá, hogy a friendly fire 1-et(!) sebez golyónként, meg hogy ha leütnek a földre, akkor kapsz hirtelen még 300 HP-t.
Az összkép nem lesz sokkal reálisabb szerintem. (Ha meg a HP-t is megrealizálod, akkor az már nem a L4D, nem csapatjáték.)
ACOG, meg reflexirányzék sztem a fílinget cseszné el nagyon. Azért ezek mégiscsak civilek, talált fegyverekkel, nem egy SWAT osztag, CQBre felszerelve...
A ragasztószalagos tár BF2-ben aranyos. CSAK fordítgatja a karakter a tárat. Tehát ha kiürül, megfordítja. Kiürül az is, tárazásanimáció ugyanaz, megint csak megfordítja. :P ÉS véges számú tár van nálunk... No comment. :)
Egyébként meg amúgy is rohadt gyors a tárazás M16-nál... Én kb 10x vagyok lassabb airsoftban. :P
Ja, nem kibiztosítja, hanem felhúzza a fegyvert. :) Az meg M16-nál attól függ, hogy maradt-e golyó a tárban. Ha maradt, és úgy cserélsz, akkor nem kell felhúzni, mert az utsó lőszer a csőben maradt.
(Ha megnézed a GRAW2-t, ott erre figyeltek. Legalábbis arra, hogy marad-e golyó a tárban. Olyankor 31 töltényt ír tárazás után, ahogy azt kell.)
America's Army-ban néz ez ki jól, ott az "arcunk előtt" húzza fel a fegyvert, lenyílik a hüvelykivető nyílás fedele, és látni, ahogy az első golyó a helyére kerül... :)
Tárazás közbeni ütés miért fáj neked ennyire? :) De mondjuk butíthatták volna ezzel a túlélők ütését, mert ez a jelenlegi 4-5 ütés utáni belassítás nagyon mű, nagyon erőltetett.