Hát, hogy ez a L4D mekkora egy idióta tud lenni! Versus, No Mercy finálé. Éppen megkapom infected -el játszva a második Tankot aminek eleinte még örültem is mert újabban egész jól "kezelem". Azonban éppen a tetőn spectatorkodtam és látom ám, hogy a szellemileg igen nagyon visszamaradott Tank fordul be a rámpán egyenesen a minigun elé! Na ebből sejthető volt, hogy sok jó nem lesz belőle. Hát kb. a rámpa közepén keptam meg az irányítást amikor már lőtte a minigun szerencsétlent. Ráadásul amikor megkapod az irányítást még meg is áll egy kis időre a marha. De még ez sem volt elég mert rá kellett jönnöm, hogy a minigun folyamatos tüze alatt alig tudok mozogni. (Majd elfelejtettem. Természetesen ekkorra fel is gyújtottak.) Mire kipucoltam előle alig maradt életerőm!!!
És még van slusszpoén is... Ez után az ellenfél szétröhögte magát azon, hogy mekkora láma vagyok, a csapattársaim meg agyonszidtak, hogy minek játszom ha ennyi eszem van! :D
Nagyjából az ilyenek miatt nem játszanék kompetitíve ezzel mert ha ez velem egy "tétmeccsen" történik meg abból jó eséllyel uninstall lenne...