• Bokafix2
    Nem tudom ki hogy van vele de az egyszerű mezei zombik ebben a játékban elég gyenge ellenfélnek sikeredtek (kivéve ha hordában gyorsan támadnak), és ez mind a single mind a coop részére igaz.
    Amúgy jó a játék, de bődületes milyen bambák a zombik, ezalatt nem a szerény értelmi képességükre célzok hanem pl. mire egyáltalán észrevesznek, meg hasonlók. Nemegyszer már röhögtem magamban rajtuk.

Ez a kis hölgy majdnem fél percig a falnak támaszkodva elmélkedett, mire egyáltalán észrevett. De azt is csak akkor, mikor már egészen közel mentem. De még akkor is nem az hogy rám támadjon, hanem csak bámul, hogy vajon miért világítok a szemébe. Akkor nagy nehezen eszébe jutott, hogy ő végül is zombi, és meg kéne harapnia.

Szinte ugyanaz, annyi különbséggel, hogy miután lefényképeztem az ajtón is bement... úgy kellett bemenni utána és ledurrantani. :|

Ez a szerencsétlen meg miután észrevett a kerítés dróthálója mögül, úgy döntött átmászik, de beleakadt a feje a huzalok közé... azután se fel, se le. A vajszívem miatt először ki akartam szabadítani, de csúnyán nézett ezért inkább hagytam a gányba, és belepumpáltam egy tárat.