6126
  • armageddon666
    crosshair a célkereszt és nemtom hogy lehet de valami parancs 100 hogy van rá, sőt talán beállításokból is lehet... ha más nem akkor cl_crosshairscale nagyonnagyszám (65536 mondjuk) és akkor nagyon pici lesz ^^
  • Speedstick
    Hát hogy ne látszódjon a célkereszt. Aim = célkereszt ha jól tudom xD
  • PunkZoli
    ?wtf
  • Speedstick
    Hogy is lehet megcsinálni, hogy ne legyen aim?:D meg utána hogy lehet visszarakni?thx
  • w77d
    és akkor jön a Tank, akitől akkora sallert kapnak hogy elszálnak XD
  • Prof William
    Ja. A zombik nem egy észlények... Képesek heteken át nézni a falat + hasonlók...

Szerintem hatalmas hangulata van amikor egy kihalt utca tele van császkáló zombikkal amik csak úgy vannak...
  • dronkZero
    Szerintem meg pont úgy lenne szar, ha nem lennének tökvakarászós zombik.

Játssz experten, akkor olyan sűrűn jön horda, hogy örülni fogsz neki, ha épp nem jönnek, és céllövölde van pisztollyal.

Vagy játssz versust, akkor meg kifejezetten idegesítő lesz, amikor el akarsz futni mellettük, aztán mégis megindulnak rád, vagy amikor mennél segíteni a haveroknak, de nem tudsz, mert vakarásszák a hátad.
  • dronkZero
    Szemből 20. Hátulról 10.
  • bertino
    nah pici szösszenet.
    sajna a végét nem tudtam felvenni, pedig olyan szépen elintéztük a második tankot :C
  • Blacksheep333
    Azoknak a hányós, verekedős, mingyá elalszom zombiknak annyi értelme van, hogy amíg nincs horda, addig is lőjön valamire az ember.
    Illusztrálja, hogy tényleg mindenki meg van fertőződve a világon és csak úgy hemzsegnek a zombik mindenhol.
  • PunkZoli
    ha benzinnel menne akkor aszondom jólvan:D
  • w77d
    azért így sztem életszerűbb, mint hogy már falon keresztül is látnak és mindenki fut feléd mint a hülye...
  • Bokafix2
    Félreértesz, nekem nem az erejükkel van bajom, hanem azzal, hogy iszonyat bambák és úgy kell majdnem mindegyiket csesztetni hogy támadjon. Csak akkor nem bambák ha hordába jönnek. De az nem mindig van.
    Úgy meg tök unalom végigtrappolni a városon, hogy minden harmadik azzal van elfoglalva, hogy okád a járda szélén, meg áll a fallal szemben engem meg le se xarnak.
  • w77d
    viszont az ütés közben töltés hasznos lett :D
  • bertino
    tul erős nem lehet, szerintem itt a gyorsaságon lenne a hangsuly, ahogy használnák a karakterek.
    azt meg azért be lehet lőni optimálisra, hogy éppenhogy megfelelő legyen.
    tökéletes ugysem lesz.
    a fegyverek is akkor lennének tökéletesek, ha ujratöltés nélkül lehetne kilőni az összes golyót :)
    de ugye nem lehet, mert ujra kell folyton tölteni és ez időbe telik.
  • PunkZoli
    az a gond vele, ha túl gyenge az a baj, ha túl erős meg szintúgy szar lenne
  • Neoncsoves
    úgy érted kampány
  • Prince23
    Ja meg elkéne 2-3 új hivatalos pálya is...
  • bertino
    a láncfűrészt én is csípném, stílusos eszköz zombik ellen
  • Prince23
    Már elkéne pár új fegyverek. A lángszóró nagyon nagyon hiányzik! Láncfűrésszel egyetemben.
  • bertino
    jöhetne már az a nagyobb update :(
  • Blacksheep333
    Ha mindenben csak a hibát keresed, akkor nem tudod élvezni a játékot.

Mellesleg: Experten hátulról 10 hp -t előröl 20 -at sebeznek, úgyhogy az már elég jó.
  • armageddon666
    igazából ezek nem is olyan élőhalott zombik szerintem... csak fertőzöttek... amitől agresszívak lesznek... lehet hogy csak képzelődtem de sokszor láttam olyat hogy egymást ütik... meg ugye van mikor hánynak, ilyenek... szal betegek... fertőzöttek ^^ ezzel a fura vírussal :D szal amíg nem basztatod őket nem nagyon támadnak xD mondjuk 10m belül egy levegőt szívni az már basztatás :C csak nem mindig reagálnak egyből... sztem jó így :)
  • SötétBarom
    10 hp. Ott már könnyű ledarálódni.
  • w77d
    nah jah, de képzeld el ha erősebbek lennének, gyakorlatilag lehetetlen lenne a játék. Amúgy experten már szép részt levesznek egy ütéssel..
  • Bokafix2
    Nem tudom ki hogy van vele de az egyszerű mezei zombik ebben a játékban elég gyenge ellenfélnek sikeredtek (kivéve ha hordában gyorsan támadnak), és ez mind a single mind a coop részére igaz.
    Amúgy jó a játék, de bődületes milyen bambák a zombik, ezalatt nem a szerény értelmi képességükre célzok hanem pl. mire egyáltalán észrevesznek, meg hasonlók. Nemegyszer már röhögtem magamban rajtuk.

Ez a kis hölgy majdnem fél percig a falnak támaszkodva elmélkedett, mire egyáltalán észrevett. De azt is csak akkor, mikor már egészen közel mentem. De még akkor is nem az hogy rám támadjon, hanem csak bámul, hogy vajon miért világítok a szemébe. Akkor nagy nehezen eszébe jutott, hogy ő végül is zombi, és meg kéne harapnia.

Szinte ugyanaz, annyi különbséggel, hogy miután lefényképeztem az ajtón is bement... úgy kellett bemenni utána és ledurrantani. :|

Ez a szerencsétlen meg miután észrevett a kerítés dróthálója mögül, úgy döntött átmászik, de beleakadt a feje a huzalok közé... azután se fel, se le. A vajszívem miatt először ki akartam szabadítani, de csúnyán nézett ezért inkább hagytam a gányba, és belepumpáltam egy tárat.
  • w77d
    nálam is jó, most versusoztam..
  • Jim Morrison
    de akkor nekem miért nem akar elindulni???
    Syncing - et ír ki státusnak ?? mikor elindítom
  • nameless1229
    nekem mén...
  • Jim Morrison
    Nektek sem indul a Left 4 Dead?
  • w77d
    én is most fejeztem be a játékot, kegyetlen jó a game :D
  • bertino
    sirály, másik hangkártyára volt állítva a felvétel.
    hát így mégse lesz holnap, hanem majd legközelebb, pedig tök para volt, blood harvest :P
  • bertino
    vettem fel ma kis gameplay-t.
    majd holnap feltolom youtube-ra, bár tény, hogy nem voltunk a legsportszerűbbek, de azért jó volt.
    mindig éppenhogy megusztuk.
    akkorát henteltünk... hihetetlen milyen élvezetes ez a game.
  • Speedstick
    Ha érteném is...:)
  • Bokafix2
    király :D

• Blacksheep333
    A ClanBase elindította a L4D Európai 4v4 Versus Ladderét!
  • SötétBarom
    Simán Class 2, de akár class 3 outbreak is lehetett... :>
  • SötétBarom
    :DDDDDDDD

És télleg!
  • w77d
    pontosan ;)
  • dronkZero
    BÁRMI előfordulhat? Szóval akár zombiinvázió is? :D

Ja, hát közútkezelő észlelte a zombikat, és ki is írta figyelmeztetésként. Ez a dolga. Aztán jött a zefbíáj, meg a fekete helikopter, és megindult a kamuzás, eltussolás. Már az a sztori, hogy hekkerek viccelődtek.

Na persze.

Zombie Survival Guide végén van egy jegyzetfüzet, direkte az ilyen gyanús híreknek. Ez pont oda való.

Texasiak, vigyázzatok magatokra!!!

:P :D