Left 4 Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áááh, még valamikor demóban feljött öcsém haverja, és elkezd voiceba sipítozni, ááá ott a vicsör, ott a vicsör, kapcsold le a lámpát ott a vicsör x.x majdnem megfejeltem a monitort csak már így is megvan nyomódva 1-2 helyen +1 homályos arcnyom nem kell rá............<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
@
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Pedig mikor legelöször elindítottam, azt hittem zombival is lehet lenni majd. Amitképtelenségnek tartottam, hogy hogy a fenébe élem túl, még boomer-rel is nehéz tartani a lépteket. Egyébként a kedvencem a hunter versusba.
aztán versusozni. ami összesen 8 fõ. az egyik fél lehetnek a szörnnyekkel, a másik team pedig a immunis csapattal. A zombik változatlanul botok.
biztos
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://www.threadless.com/product/1538/The_Food_Chain/?from=Civin
Irjatok please
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
:]

(vagy néger, vagy veterán, vagy elkényeztetett tinicsaj, vagy kocsmai törzsvendég 😄DDDD)
@
azt menni shotgunnal a nyugatiban.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
valami módon azért csak ki vannak élezve a cheaterekre 😊
normalon egész jól megy már a dolog 😊 viszont már érzem hogy könnyû >.< sztem lassan énis átlépek advancedben ^^ csak még egyszer normálon végig kéne tolni No Mercyt xD ritkán játszom rajta mert nem szeretem :\ többnyire versusban... ott meg nem számít...
@
nem találom sehol a 'hazsnálati utasitást'
valaki linkeljen egy gyorstalpalot pliz