Hát ez a public játék sajátsága. Én is kilépkedek. Nem veszíteni nem tudok, hanem nem szeretek idiótákkal játszani.
Most is. NM, 1. pálya, az égő kamion mellé, az ajtó elé olyan öt méterre rakta a wiccset. Majdnem belerohantam(na jó, azért olyan 15 méterről észrevettem), a többiek tudták hol van. Ők a ház felől jöttek, én elfutottam a fal mellett, be a sarokba. A háromból kettő sikeresen vette az akadályt, és elfutott a wiccs mellett, a harmadik meglőtte(!). Aztán odarohant ő is a sarokba hozzánk. Amíg őt leszedte a wiccs, addig kettőnkre ráugrott két hunter. A negyedik, utolsó talpon lévő csóka először lelövi a wiccset (eddig rendben), aztán halál nyugodtan betáraz, meg elkezdi élesztgetni azt, akit lecsapott a wiccs. Miközben nekünk tépik a belünket, a háta mögött tőle kb 1.5 meg 3 méterre... Aztán észreveszi a dolgot (ja, kb a 3mal arrébb lévő szomszédom is hallotta, úgy ráüvöltöttem VOIPon - előtte kétszer szóltam neki normálisan), lecsapja őket, és hátat fordítva a világnak elkezd engem éleszteni. Már mikor köeledett, láttam a háta mögött a szmókert...
Na, ilyenekből 3 perc is sok, nemhogy egy teljes kampány.
Ezért akarok warozni. Ott nincs meccsről lelépés, meg nincsenek hülyék.