"Ha az neked jó, hogy egy stílus nélküli pöcsnek tartanak akkor nekem ahhoz tényleg semmi közöm nincs."
Ezt jól látod.
Mint említettem, nem feleségül akarlak venni.
Fura kicsit a "stílus nélküli", mert épp a stílusomat kiritizálod.
"De legalább újíthatnál. Egy idő után a "rinyálás" kezd unalmas lenni."
Csak hogy szokd... Még ezt a szót sem értetted meg elsőre. Most gyakoroljuk.
"Egyszerűen vak vagy a hibáira."
Nem, engem nem zavarnak. Majd ha nem lehet játszani úgy, hogy ne hordányi hunter jöjjön ránk, akkor majd biztosan zavarni fog.
Fegyver nekem nem hiányzik, ezt már többször mondtam. Amíg csak grafikai tuning, addig fölösleges. CS-ben is van egy rakat fegyver, aminek 70%-át nem használja senki, max "poénból". Fasznak akkor energiát pazarolni rá?
Inkább javítsák a tényleg súlyos bugokat (infectedhorda, minigun, felőlem még a "kikerülős" részek is), meg fejezzék be versusra a másik két kampányt, meg adják ki az SDK-t, ne fegyvermodellezéssel pöcsöljenek. Fel is baszná az agyam, ha a köv peccsben ezek helyett fegyvermodellekkel akarnák kiszúrni a szemünket...
"Nagyon gyorsan kellene ezt javítani!"
Na ugye. Ha választhatnál, hogy bugfix, vagy új fegyverek, melyiket választanád? És ha új kampány vs új fegyverek?
Szerintem abszolúte részletkérdés... Ahhoz képest meg túl hangos volt a sírás-rívás.
Miután kikerested a listából a konzolparancsot, és bebindelted billentyűre. Egyébként valószínűleg egyetlen szerver oldali változóval megtiltható a spectator mód, legalábbis más játékokban így van, és ezzel megszűnik a probléma...
Utánanézek.