• dronkZero
    "Az úgy megvan neked, hogy ez elég sértő úgy általában ahogyan fogalmazol?!"

In da face, jaja. Így legalább figyeltek. :P Meg élesebb a kontraszt. Nem azért írogatok ide, hogy elcsábítsalak. :P

"felesleges ezzel foglalkozni mert ettől úgysem lesz jobb"

Egyszóval rinyálás. :P Szóhasználat kérdése.

"Ha azt írnád, hogy szerinted(!) ennyi fegyver pont elég azt el kellene fogadni mindenkinek."

Szerintem két hét után (sőt, ez még a megjelenés hetében volt, a demohoz viszonyítva) sírni fegyverekért nagyon durva túlzás.

Egyébként nyilvánvalóan a _saját_ véleményemet írom le, nem bértollnokként vagyok itt. Az, hogy te esetleg örök érvényű kinyilatkoztatásként kezeled a hozzászólásaimat, az hízelgő, de én alapvetően nem annak szánom.

"Klónozhatom magam infected -el majd ha játszunk?!"

Igen, sajnos úgy látom, hogy ez még komoly kompetitív játékra nem alkalmas.
    De nézőpont kérdése. Általában szart sem érnek multiban a konzolparancsok, úgyhogy ez nem szokott probléma lenni. De ez meg már némileg az "eredeti játék módosítása" kategória, szvsz. Konzolparancsal lehet negatív gravitációt, meg állandó hordát is csinálni...
    De igazad van, erre kellene leghamarabb peccs, lehetőleg nagyon gyorsan.

A másik a minigun.

"Amit a BF2 -vel kapcsolatban írsz azért nem jó példa mert az idióta szabályokat tényleg baromság betartani!"

A public szerverek 98%-a így megy... :( Mondjuk egy csomó DesertCombatos arc tért át BF2-re, a DC meg játszhatatlan háziszabályzat nélkül, annyira súlyosan kiegyensúlyozatlan. Valószínű onnan öröklődött. Bár azért elég sok faszkalapot termelt ki a BF2 maga is...