-
Megint csak lol...
Ha egyből ezzel kezdted volna akkor nem futottunk volna egy csomó tök felesleges kört. Ez ugyanis teljesen érthető! :) Ha ezt mondtad volna attól még nem tartanám ezt egy értelmes dolognak, de ha neked ez hasznodra válik akkor engem ugyan nem zavar, csináljuk.
Viszont te is megérthetnéd, hogy én meg pont azért próbáltam volna ismerősökkel játszani, hogy ezeket a saját szubjektív véleményem szerint legizgalmasabb részeket ne kelljen kihagyni hanem végigjátszhassam! Én túlélőként túl szeretném élni azt az emelős részt!!! :D (esetleg nyomhatnánk úgy, hogy ti kikerülitek mi nem. nekem megfelelne...)
Amúgy meg egy jóval korábbi hozzászólásomban felvetettem, hogy mennyire kevés fegyver van a játékban. Szerinted az is csak rinya... Az úgy megvan neked, hogy ez elég sértő úgy általában ahogyan fogalmazol?! Ha azt írnád, hogy felesleges ezzel foglalkozni mert ettől úgysem lesz jobb akkor igazad lenne. Ha azt írnád, hogy szerinted(!) ennyi fegyver pont elég azt el kellene fogadni mindenkinek. De hogy azok akik elmondják a véleményüket rinyálnak azért is hülyeség mert ebben a fórumok úgy 70% -ban csak online rinyahelyek... (A hivatalos fórum 90% -a...) :D
Kedvenc L4D rinyálásaim: (Best of Sírás!)
Versusban:
Tank nem ugyanott jelenik meg mindkét csapatnak, ez eldöntheti a játékot!
Ha a Tank ugyanott jelenne meg mindkét csapatnak akkor a második csapat fel tudna készülni rá. (Ez aztán a dilemma!)
Witch dettó mint fenn. Cseréld a Tank -ot Witch -re és az is igaz lesz!
Pontozás így ebben a formában nem fair! Az a csapat aki túlélte nagyságrendekkel kap több pontot mint az aki a safe room előtt hal meg 10 méterrel. Az ember emiatt úgy érzi, hogy feleslegesen erőlködött.
Infected -ek irányítása körülményes. Hunterrel van, hogy akkor is ráugrasz a túlélőre ha el sem nagyon találtad és van hogy akkor sem ha telibe találod. Ráadásul valószínűtlen dolgokban fennakad. Smoker idegbajt tudja az emberre hozni azzal, hogy egyszerűen nem kapja el a túlélőt. Becélzod, "tüzelsz", ördögi vigyor, és semmi..! WTF?!