Nekünk tegnap, amikor sikerült, akkor a kukoricásnál CSAK hátulról jöttek.
Hárman fennmaradtak, én leugrottam, előrementem, hívtam a hordát, visszafutottam a többiek alá. Így nagyon egyszerű volt, simán lekaszáltak/benzinkannával elégettek mindent, ami jött, nekem csak 5-10 lepotyogó zombi jutott csak ott.
A végére meg most már határozottan úgy gondolom, hogy a pajta összehasonlíthatatlanul jobb hely a szokásos béna felső szinttel szemben.
A ház felső szintjén jöhetnek 3 ajtóból plusz lentről, ráadásul _közvetlenül_ mellénk is spawnolnak bossok, és közvetlen tank előtt ledzsuvázódni egy boomertől nem túl kellemes, szinte biztos, hogy halál lesz belőle. (Ezért nagyon utálom az ilyen "bújjunk el a retyóban" jellegű "taktikákat") Ráadásul le kell rohangálni a lőszerért.
Ellenben fenn a pajtában rá lehet ülni a töltények tetejére, és összesen KETTŐ helyen tudnak feljönni, azt meg négyen védeni nem egy nagy kihívás. A tankot is meg lehet lövöldözni fentről, a fél életét le lehet darálni, mire egyáltalán a közelbe ér... A boss zombik is szinte csak a létrán jönnek, ami meg pont épp elég messze van, hogy a boomer ne robbanjon az emberre, ha szétlövi...
Ja, persze expertről beszélek, normálon már úgy is megcsináltuk, hogy kint zúztunk a ház előtt, a kukoricás szélén...