Egyáltalán hát mit akarsz te bizonyítani?! :D :D :D
zomgzerg sajnálhatod, hogy te ezt nem tudod átélni. Valószínűleg Zero nagyságrendekkel szórakozik jobban mint te az "acélidegeiddel"!
Hát igen a végkifejlet nem volt piskóta... :) Én már ott anyáztam, hogy ennyi játék oszt' megy az egész a levesbe amikor kezdett derengeni, hogy ha a távozó PSZH animációját látom akkor ez most sikerült. Egyébként azért fogadott el túlélőként mert a jármű rámpáján estem össze. Ehhez hasonló volt már a No Mercy -n is ahol elég ha a helikopter fellépőjén vagy már akkor is túlélted. Szóval (relatíve) odabent estem össze tehát nem voltam halott amikor kimentettek. Más kérdés, hogy a stáblistán szépen megemlékeztek rólam... :)
Amúgy mekkora görény már, hogy még a végén is telibe szívat?! Én ott tobzódtam a PSZH mögött amikor nyílt a hátulja és így nem jutottam csak a feljáróig!!! Akkora horda jött a jármú bal eleje felől, hogy meg sem próbáltam rájuk lőni.
Nekem az volt emlékezetes amikor a fináléban az első tankkal fogócskát játszottam a pajta körül és közben azon izgultam, hogy lőjétek már ki mögülem a rohadékot! :)
Megvan az első pályám experten!